Windows 10 Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Burada!

Microsoft'un uzun zamandır merakla beklenen işletim sistemi Windows 10, 29 Temmuz itibarıyla kullanıcılarla buluştu. Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcılarına ek olarak Windows Insider kullanıcılarının da ücretsiz olarak aldıkları Windows 10 gü

Windows 10 Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Burada!

Microsoft'un uzun zamandır merakla beklenen işletim sistemi Windows 10, 29 Temmuz itibarıyla kullanıcılarla buluştu. Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcılarına ek olarak Windows Insider kullanıcılarının da ücretsiz olarak aldıkları Windows 10 güncellemesi, bizleri bekleyen birçok yeniliğin yanı sıra gibi kafalarımızı karıştıracak soruyu da beraberinde getiriyor. Bu blog yazımızda Windows 10 hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını sizler için daha önce hazırlamış olduğumuz içerikler yardımıyla cevaplamaya çalışacağız. Bununla beraber olarak yine Windows 10 ile ilgili merak edebileceğiniz her tür yeni içeriğe de bu yazı altında güncel bir şekilde yer vermeye çalışacağız.

Lafı daha fazla uzatmadan, öncelikle Windows 10 için hazırlamış olduğumuz incelemeyi sizlerle paylaşalım. Hemen ardından sitemiz üzerinde Windows 10 ile ilgili yer alan diğer blog yazılarına, video içeriklerine ve haberlere de kısaca bir göz atalım. Ayrıca hala Windows 10'a geçmediyseniz aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla Windows 10 kurulumunu gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacağınız Microsoft tarafından yayınlanan Windows 10 indirme aracını da bilgisayarınız üzerine hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

Her Şeyden Önce, Nedir Bu Windows 10? Bizleri Ne Gibi Yenilikler Bekliyor?

"Geleceğin İşletim Sistemi Microsoft Windows 10'u Mercek Altına Aldık" başlıklı Windows 10 incelememize bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Windows 10 Rezervasyon Ekranını Göremiyor ve Windows 10'u Güncellemesiyle İlgili Sorunlar mı Yaşıyorsunuz?

Daha önce her ne kadar Windows 10 güncellemenizi rezerve etmiş olsanız da bu ekrana tekrar ulaşamıyor musunuz? Hatta, Windows 10 güncellemesi otomatik olarak bilgisayarınız üzerinde belirmedi mi? Bu noktada yapmanız gerekenleri "Windows 10 Güncellemesi için Yaşadığınız Sorunları Çözüyoruz" başlıklı yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Bağlantıya tıklayarak Windows 10 güncellemesiyle ilgili sorunlarınızı artık geride bırakabilirsiniz.

Windows 10'a Geçiş Yapmadan Önce Nelere Dikkat Etmeniz Gerektiğini Biliyor musunuz?

Windows 10 güncellemesi her ne kadar otomatik olarak gerçekleştiriliyor olsa da bu noktadan önce bilgisayarınız Windows 10'a hazır olup olmadığını kontrol etmenizde fayda olduğunu sizlere söyleyebilirim. Ayrıca bilgisayarınızın donanımlarına ait sürücülerin de yeni gelecek olan işletim sistemine hazır olmasında fayda var. Bu ve bunun gibi ince noktaları bir araya topladığımız "Bilgisayarınızı Windows 10’a Hazırlamak İçin Yapmanız Gerekenler" yazımıza bağlantıya tıklayarak ulaşabilir ve Windows 10'a gerçekten hazır olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Windows 10 Ne Kadar Güvenli, Bizi Hangi Gelişmiş Güvenlik Ayarları Bekliyor?

Şüphesiz ki tüm kullanıcılar kullandıkları işletim sisteminin kendilerine ait kişiler bilgileri en iyi şekilde korumasını ve herhangi bir şekilde güvenlik açığına sahip olmamasını isterler. Bu noktada “Windows 10 bizlere ne gibi hesap koruma ve güvenlik seçenekleri sunuyor” diye merak ettiğinize eminim. Daha fazla merak etmenize gerek yok çünkü sizler için hazırlamış olduğumuz "Windows 10'da Temel ve Güvenlikli Oturum Açma Seçenekleri Rehberi" başlıklı yazımızda, Windows 10'un bizlere sunmuş olduğu güvenlik ayarlarına tek tek göz attık.

Windows 10'dan Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1'e Nasıl Geri Dönüş Yapılır?

Microsoft'un en yeni işletim sistemi olan Windows 10 güncellemesini hali hazırda kullanmakta olduğunuz işletim sistemi üzerine yüklediniz ama sizlere sunulan yeni işletim sisteminden memnun kalmadınız mı? Eğer cevabınız "evet" ise muhtemelen eski işletim sisteminiz olan Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1'e geri dönmek için yollar aramaya başlamışsınızdır. Windows 10'dan Windows 7/8/8.1 işletim sistemine nasıl geri dönebileceğinizi daha önce hazırlamış olduğumuz "Windows 10'dan Tekrar Windows 8.1 ya da Windows 7'ye Nasıl Geri Dönüş Yapılır" başlıklı yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Eski moda işletim sisteminizle sizlere mutluluklar dileriz.

Windows 10'da Varsayılan Tarayıcımı Nasıl Değiştirebilirim?

Microsoft yeni işletim sistemiyle birlikte kullanıcılarını yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge kullanmaya zorluyor diyebilirim. Şahsen ben bu durumdan oldukça rahatsız oldum ve benim gibi rahatsız olabileceğini düşündüğüm kullanıcılar için bu soruna bir çözüm sunmaya karar verdim. İşte karşınızda "Windows 10'da Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir?" videomuz.

Windows 10 Üzerinde Yer Alan Internet Explorer'ı Nasıl Kaldırırız?

Her ne kadar Windows 10 üzerinde bizlere varsayılan olarak sunulan tarayıcı Microsoft'un yeni tarayıcısı Edge olsa da buna ek olarak işletim sistemi üzerinde Internet Explorer da yer almaya devam ediyor. Tabii siz bu noktada bilgisayarınız üzerinde herhangi bir şekilde Internet Explorer'ın yer almasını istemiyorsanız yapmanız gereken şey oldukça basit. Ne mi yapacaksınız? Tek yapmanız gereken şey sizler için hazırlamış olduğumuz "Windows 10'da Internet Explorer Nasıl Kaldırılır?" başlıklı videomuzu izlemek. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Windows 10 ile Birlikte Bizlere Sunulan Zorunlu Güncelleme Seçeneğini Nasıl Kaldırırız?

Biliyorsunuz ki Microsoft yeni işletim sistemi Windows 10 için yayınlayacağı güncellemelerin tüm kullanıcılar tarafından otomatik ve zorunlu olarak yapılacağını da bizlere daha önce duyurmuştu. Her ne kadar işletim sisteminin daha kararlı ve güvenilir bir şekilde çalışması için güncellemeler gerekli olsa da, eminim ki bazı kullanıcılar bu güncellemeleri yaparak internet kotalarını ziyan etmek istemeyeceklerdir. Windows 10 güncellemelerini iptal etmenizi önermiyor olsam da sizler için hazırlamış olduğumuz "Windows 10 Zorunlu Güncellemelerinden Kurtulmanın Yolları" başlıklı yazımızda Windows 10 zorunlu güncellemelerini nasıl ortadan kaldırabileceğinizi sizlerle paylaşmıştık.

Windows 10'u Daha Güvenli Hale Getirmek için Neler Yapabilirim?

Windows 10 şimdiye kadar piyasaya sürülen en güvenli işletim sistemi olarak lanse ediliyor olsa da işletim sistemi üzerinde bizlere sunulan bir takım ayarları daha etkin bir şekilde kullanarak kişisel güvenliğimizi bir üst seviyeye taşımak da tamamen bizim elimizde. Peki, Windows 10 ile birlikte bizlere ne gibi güvenlik seçenekleri sunuluyor ve bu güvenlik seçeneklerini nasıl daha etkin bir şekilde kullanabiliriz? İşte bu soruların cevaplarını daha önce sizler için hazırlamış olduğumuz "Windows 10 ve Kişisel Güvenliğinizi Artırmanın Yolları" başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Ben İşletim Sistemimden Memnunum ve Windows 10'a Geçiş Yapmak İstemiyorum Diyenlerden misiniz?

Sizler de bir Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1 kullanıcısıysanız ve Microsoft tarafından sizlere ücretsiz olarak sunulan Windows 10 güncellemesine karşı; "ben halihazırda kullanmakta olduğum işletim sistemiyle mutluyum ve bilgisayarım üzerine Windows 10 kurmak istemiyorum" diyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Tek yapmanız gereken şey "Windows 10 Güncellemesi İstemiyorsanız İşte Yapmanız Gerekenler" başlıklı yazımızı ziyaret ederek, Windows 10 güncellemesini almamak için neler yapmanız gerektiğini öğrenmek. Windows 10'dan size selamlar.

Windows 10'u Bilgisayarıma Yüklediğim Zaman Tüm Özelliklerini Aktif Olarak Kullanabilecek miyim?

Hayır kullanamayacaksınız! Koskoca Microsoft size Windows 10'u ücretsiz sunmuş, öyle hemen her şeyi kullanmanıza izin verir mi hiç? Şaka bir yana Windows 10 ve tüm özellikleri ücretsiz olsa da ülkemizin konumu, dil desteği veya işletim sistemi üzerinde yer alan eksiklikler yüzünden Windows 10 üzerinde kullanamayacağımız bazı özellikler de söz konusu. Peki, Windows 10 üzerinde yer alan hangi özellikleri kullanamayacağız? "İşte Windows 10 Çıktığında Henüz Kullanamayacağımız Yeni Özellikleri" başlıklı yazımızda bunları sizler için listeledik.

Windows 10 Kurulumu veya Etkinleştirmesi Sırasında Karşılaşabileceğiniz Hatalar ve Çözümleri Burada!

Halihazırda kullanmakta olduğunuz işletim sisteminiz üzerine ücretsiz Windows 10 yükseltmesini gerçekleştirirken veya sıfırdan temiz bir Windows 10 kurulumu yaparken hatayla mı karşılaştınız? Peki bu karşılaştığınız hatanın çözümünün ne olduğunu biliyor musunuz? Cevabınız hayırsa merak etmeyin çünkü "Windows 10 Etkinleştirme Sırasında Karşılaşabileceğiniz Hatalar" başlıklı blog yazımızda karşınıza çıkabilecek tüm hataları ve çözümlerini sizler için listelemeye çalıştık.

Windows 10 Kurulum USB'si Nasıl Oluşturulur veya Hazırlanır?

Şu an kullanmakta olduğunuz işletim sistemi Windows 7, 8 veya 8.1 ise muhtemelen şimdiye kadar Windows 10 için ücretsiz rezervasyonunuzu yapmışsınızdır diye düşünüyorum. Eğer Windows 10 için ücretsiz yükseltme seçeneği şimdiye kadar size sunulmadıysa kendinize özel bir Windows 10 kurulum diski veya Windows 10 kurulum USB'si hazırlayarak güncelleme işlemini bu USB üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Peki Windows 10 için nasıl yükleme medyası oluşturacağınızı biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bile merak etmeyin çünkü sizler için hazırladığımız "Windows 10 Yükleme Medyası Oluşturma" yazımız işinizi görecektir.

Windows 10 Üzerinde Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? ve Ekran Görüntüsü Almak için Hangi Yöntemleri Tercih Edebilirim?

Birçok bilgisayar kullanıcısının sık sık ihtiyaç duyduğu özelliklerden bir tanesi olan ekran görüntüsü alma kimileri için kolay bir işlem olsa da bazı kullanıcılar için hala bir kargaşa teşkil etmektedir. Gelin görün ki bu noktada ekran görüntüsünden ekran görüntüsüne de fark olduğu bir gerçek. Peki Windows 10 üzerinde en iyi ekran görüntülerini nasıl alırsınız? Soruyu sorduğumuza göre cevabını da versek iyi olur diye düşünüyorum. O yüzden "Windows 10 ile Ekran Görüntüleri Almanın Püf Noktaları" başlıklı yazımız sizleri bekliyor.

Windows 10 Üzerinde Bizleri Bekleyen Yenilikler veya Başka Bir Deyişle Windows 10'un Yeni Özellikleri Neler?

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10 üzerinde bizleri ne gibi yenilikler veya özellikler beklediğini merak ediyor musunuz? Eğer cevabınız "evet" ise sizler için hazırlamış olduğumuz "İşte Windows 10’un Türkçe Ekran Görüntüleriyle 12 Yeni Özelliği" başlıklı yazımıza bir göz atmanızda fayda var.

Windows 10'a Geçiş Yapmalı mı Yoksa Windows 10'a Hemen Geçiş Yapmamalı mı?

Uzun süre geliştirme sürecinde dünya üzerinde birçok kullanıcı tarafından denenmiş olsa da piyasaya yeni sürülen işletim sistemlerinin hala bazı eksikleri olduğunu düşünen kullanıcılardan bir tanesi de siz olabilirsiniz ve bu noktada kafanızı kurcalayan en büyük sorulardan bir tanesi de "Acaba Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım?" olabilir. Sizin aklınıza böyle bir soru gelebileceğini düşündüğümüz için bu sorunun cevabını "Windows 10'a Yükseltmeli mi Yoksa Yükseltmemeli mi?" başlıklı yazımızda kendimizce irdeleme fırsatı bulduk. Umarım beğenirsiniz.

Windows 10'u Sıfırdan Nasıl Kurabilirim?

Bilgisayarınıza format attınız ve daha önce kullanmakta olduğunuz Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1 işletim sistemi yerine doğrudan Windows 10 mu kurmak istiyorsunuz? Eğer neler yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız "Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?" başlıklı yazımızı bir ziyaret etmenizde fayda var diye düşünüyorum. Ayrıca bu konuda "Windows 10 Nasıl Kurulur?" başlıklı video içeriğimiz de işinize yarayabilir.

Hangi Windows 10 Sürümleri Ücretsiz Olacak ve Size En Uygunu Hangisi?

Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10'un her zaman olduğu gibi yine farklı sürümleri bizlere sunuluyor. Peki, bu sürümlerden hangileri ücretsiz olacak ve hangi sürüm ihtiyaçlarımızı tam anlamıyla karşılayacak diye merak edenleriniz olduğuna eminim. Eğer bu ve benzeri sorular kafanıza takılıyorsa "Hangi Windows 10 Bize Uygun? Hangisi Bedava, Hangisi Değil? İşte Cevaplar" başlıklı yazımız bir kenarda sizleri bekliyor.

Windows 10 Kurulumu Sonrasında İşletim Sistemim Açılmıyor, Windows 10'u Güvenli Modda Nasıl Başlatabilirim?

Windows 10 güncellemenizi yaptınız ve bilgisayarınızı yeniden başlattınız ama işletim sistemi bir türlü açılmıyor mu? Hay aksi. Peki Windows 10'u açmadan bilgisayarınızı güvenli modda nasıl başlatacağınız hakkında bir fikriniz var mı? Hayır mı? O zaman "Windows 10 Açılmıyorsa Güvenli Mod Nasıl Açılır?" başlıklı blog yazımız ve "Windows 10 Açılmıyorsa Güvenli Mod Açma Nasıl Yapılır?" başlıklı videomuz eminim ki size ilaç gibi gelecektir.

Windows 10 ile Birlikte Geri Gelen Başlat Menüsü Bizlere Ne Gibi Yenilikler ve Özellikler Sunuyor?

Windows 7 üzerinde severek kullandığımız ama Windows 8 ile birlikte ortadan kalkan "Başlat menüsü" birçok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Görünen o ki Microsoft kullanıcılarının başlat menüsüyle ilgili geri bildirimlerini dikkate almış ve Windows 10 ile birlikte başlat menüsünü biraz farklık bir şekilde olsa da tekrar bizlerle buluşturmaya karar vermiş. Peki, Windows 10 ile birlikte bizlerle tekrar buluşan başlat menüsü ne gibi özellikler ve yeniliklere sahip? Bu sorunun cevabını "Windows 10 'Başlat' Menüsü Yenilikleri ve Kullanım Kılavuzu" başlıklı yazımızda sizlere vermeye çalıştık.

Her Şey Güzel Windows 10'u Kurdum ama Sonrasında Hangi Ayarları Yapmalıyım?

Windows 10 güncellemesini sorunsuz bir şekilde bilgisayarınız üzerine kurdunuz ve keyfiniz gayet yerinde değil mi? Neden olmasın ki yepyeni bir işletim sistemine sahipsiniz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Peki, her şey bununla bitti mi dersiniz? Benim cevabım bu noktada "hayır" çünkü yapabileceğiniz birkaç küçük düzenleme ve ayarla birlikte işletim sisteminizi çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu noktada yapmanız gerekenleri "Windows 10'u Kurduktan Sonra Yapmanız Gereken 5 Ayar" başlıklı yazımızda sizler için bir araya topladık.

Windows 10'da Yer Alan Başlat Menüsünü İstediğimiz Gibi Özelleştirme Şansına Sahip miyiz? veya Başlat Menüsü Üzerinde Ne Gibi Seçenekler Yer Alıyor?

Windows 8 ile birlikte ortadan kaldırılan başlat menüsü şüphesiz ki bir çok kullanıcının tepkisini çekmişti. Bu nedenle Windows 10 ile birlikte Microsoft tekrar aynı hatayı yapmadı ve başlat menüsünü çok daha yenilikçi ve gelişmiş bir şekilde kullanıcıların beğenisine sundu. Peki Windows 10 ile birlikte gelen başlat menüsü üzerinde ne gibi özelleştirme seçenekleri yer alıyor dersiniz? Sorunun cevabını merak ediyorsanız "Windows 10'da Size Özel Bir Başlat Menüsü Kurgulamak İçin İpuçları" başlıklı blog yazımıza göz atabilir ve kendinize özgü bir başlat menüsü kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Windows 10'unuz İngilizce ve Nasıl Türkçe Yapacağınızı Bilmiyor musunuz?

Windows 10 teknik önizleme sürümünü veya Windows 10'u bilgisayarınıza İngilizce olarak kurdunuz ve Windows 10'u nasıl Türkçeleştireceğinizi bilmiyor musunuz? Sizler için hazırladığımız "Windows 10 Türkçe Nasıl Yapılır?" videomuzu izleyerek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Peki Windows 10 için Microsoft Kaç Yıl Boyunca Güncelleme Desteği Sunacak?

Biliyorsunuz ki Microsoft belirli bir süre sonunda piyasaya sürdüğü tüm işletim sistemleri için güncelleme desteğini sonlandırıyor. Bununla ilgili en dikkat çeken haber de şüphesiz ki Microsoft'un Windows XP için güncelleme desteğini kaldırması oldu. Peki Windows 10 kullanıcıları için Microsoft kaç yıllık bir güncelleme desteği sunacak dersiniz? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız "Microsoft, Windows 10 ile 10 Yıl Bedava Güncelleme Sözü Verdi" başlıklı haberimize göz atmanızı tavsiye ederim.

Windows 10 ile ilgili merak edebileceğiniz tüm soruları ve cevapları tek bir yerde toplamaya çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Sizler de Windows 10 ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümlerimiz aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu sayede bizler de sizden gelen sorular doğrultusunda yeni içerikler üreterek bu başlık altından paylaşmaya ve sorunlarınıza çözümler bulmaya devam edebiliriz. Şimdilik hepinize Windows 10'lu günler diliyorum. Aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla bilgisayarlarını Windows 10'a güncelleyebilirsiniz.

Windows 10 Uyumlu Antivirüs Programları

Her ne kadar Microsoft yeni işletim sistemi Windows 10 için çok güvenli diyor olsa da bana kalırsa siz yine önleminizi alın ve bilgisayarınız üzerine sağlam bir antivirüs programı kurmayı ihmal etmeyin. "Peki bu noktada Windows 10 ile uyumlu olan antivirüs programları hangisi?" diye bir soru kafanızda belirmiş olabilir. Merak etmeyin çünkü bu sorunun cevabı "Windows 10 Uyumlu Antivirüs Programları" başlıklı yazımızda sizleri bekliyor. Antivirüs programınızı seçin ve Window 10 işletim sisteminizi daha güvenli bir hale getirin.

Windows 7/8/8.1 Lisans Anahtarım Yardımıyla Temiz Bir Windows 10 Kurulumu Yapabilir miyim?

Maalesef bu sorunun cevabı hayır arkadaşlar. Halihazırda bir Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1 kullanıcısıysanız ve bilgisyarınıza format atarak doğrudan temiz bir Windows 10 kurulumu yapmayı düşünüyorsanız, daha önceki işletim sisteminiz üzerinde kullanmakta olduğunuz lisans anahtarını Windows 10 kurulumu sonrasında etkin bir şekilde kullanamayacaksınız. Zaten bunu sizlere "Dikkat, Windows 10'a Yükseltme Yapmadan Sakın Temiz Kurulum Yapmayın" başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Temiz bir Windows 10 kurulumu için neler yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Daha Önceki Windows Sistemlerinde Yer Alan GodMode Özelliği Windows 10'da da Yer Alıyor mu? Windows 10 God Mode Nasıl Açılır?

Evet arkadaşlar daha önceki Windows sürümleri üzerinde yer alan ve tüm Windows özelliklerine tek bir yerden ulaşmamıza olanak sağlayan "God Mode" menüsü Windows 10 üzerinde de bizlere sunulan güzelliklerden bir tanesi. Peki Windows 10 üzerinde GodMode özelliğini nasıl aktifleştireceğinizi merak mı ediyorsunuz. O zaman sizleri "Windows 10'da God Mode Ayarlarını Nasıl Kullanacağınızı Açıklıyoruz" başlıklı haberimize doğru bekleriz.

Windows 10'da Pencere Kenarlarında Yer Alan Çerçeve Renklerini Nasıl Değiştirebilirim?

Daha önceki Windows sürümlerinde istediğimiz gibi rengini değiştirebildiğimiz pencere çerçevelerinin rengini Windows 10 üzerinde istediğimiz gibi değiştirme şansına sahip değiliz ama merak etmeyin bunun da bir yöntemi var. Peki nasıl yapacağız da pencere kenarlarında yer alan çerçeve renklerini değiştirebiliriz diye merak ediyorsanız "Daha Şık Bir Windows 10 Sadece Bu Ayarla Mümkün" başlıklı yazımızı ziyaret etmenizi öneririm.

Windows 10'un Daha Önce Duymadığınız Özelliklerini de Sizler için Bir Araya Topladık

Belli ayarları işaretlemek ve sabitlemek, başlat menüsü karolarını kişiselleştirmek, yeni depolama analiz, kontol ve takibi, başlat menüsünü tam anlamıyla kontrol etme ve komut dosyası satırı ayarları gibi birçok bilmediğiniz özelliği sizler için "Daha Önce Hiç Duymadığınız Windows 10 Özellikleri" başlıklı blog yazımızda bir araya topladık. Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Windows 10 Hakkındaki Sorularınızı Siz Sordunuz Biz Cevapladık

Sosyal medya hesaplarımız üzerinden Windows 10 ile ilgili sorduğunuz soruları derleyerek hepsini tek seferde cevaplandırmaya çalıştık. Peki sorduğunuz sorular arasında neler mi vardı? "Windows 10 Hakkındaki Sorularınızı Cevapladık" başlıklı videomuzu izleyerek sorulan soruları ve bizim verdiğimiz yanıtları görüntüleyebilirsiniz.

YORUMLAR