Instagram Uygulaması Bilgisayardan Nasıl Kullanılır

Instagram PC uygulamasını indirme işlemini iki farklı yöntem ile gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bu yazıda iki yöntemin nasıl uygulanacağını detaylı anlattık.

Instagram PC uygulamasını indirme işleminin nasıl yapılacağını merak eden bilgisayar kullanıcıları için çok detaylı bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları uygulayarak Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınıza Instagram isimli sosyal medya uygulamasını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlk olarak 2010 yılında kullanıma sunulan Instagram, görüntü tabanlı sosyal medya hizmetidir. Popüler sosyal medya platformu üzerinden hesap oluşturduktan sonra fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Ayrıca diğer kişilerin paylaştığı fotoğraf ve videolara da bakabilirsiniz.

Instagram Soru Sorma Özelliği Nasıl Kullanılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram Soru Sorma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram soru sorma özelliği, son zamanların en popüler işlevlerinden bir tanesi. Görüntü tabanlı sosyal medya platformuna geçtiğimiz yıllarda eklenen özelliği kullanan kişilerin sayısı oldukça fazla.

En popüler fotoğraf paylaşım servisi olan Instagram, çeşitli efektler ve filtreler sayesinde fotoğraflarımızı paylaşmak için vazgeçemeyeceğimiz bir platform haline geldi. Modern arayüzü ile dikketleri üzerinde toplayan platformda arkadaşlarınıza ve ailenize mesaj da gönderebilirsiniz. 

 Dünya genelinde çok popüler bir sosyal medya hizmeti olan Instagram'ı mobil cihazların yanı sıra bilgisayar üzerinden de kullanabilmeniz mümkün. Herhangi bir sebepten dolayı sosyal medya platformunu akıllı telefon yerine bilgisayar üzerinden kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu yazıda bilgisayar üzerinden Instagram'ın nasıl indirileceğine dair bir rehber hazırladık.

Instagram Uygulamasını PC'ye İndirme Yöntemleri Neler?

  • Instagram'ın Windows sürümünü indirme
  • Instagram'ı BlueStacks üzerinden indirme

Yukarıda görüntü tabanlı sosyal medya uygulamasını indirebileceğiniz iki farklı yöntem yer alıyor. Bu yöntemleri nasıl uygulayabileceğinize aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Instagram'ın Windows Sürümünü İndirme

  • Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.
  • "İndir" butonuna basın.
  • "Store uygulamasından edin" butonuna basın. 
  • Uygulamayı indirin.
  • Kurulumu tamamlayın.
  • Uygulamayı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram'ın Android ve iOS versiyonlarının yanı sıra Windows sürümü de bulunuyor. Bu sayede Instagram hesabınıza bilgisayarınız üzerinden de erişebilirsiniz. Böylelikle takip ettiğiniz kişiler tarafından paylaşılan gönderilere göz atmak için akıllı telefonunuzu kullanmanıza gerek kalmaz.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler sosyal medya platformunun Windows sürümünü bilgisayarınıza indirebilmek için ilk olarak yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanız gerekiyor. Bu işlemin ardından yeni bir internet sayfası açılacak. Açılan sayfada yer alan "İndir" butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde uygulamanın Microsoft Store'daki Instagram sayfası açılacak.

Microsot Store'da yer alan Instagram sayfasındaki "Store uygulamasından edin" butonuna basın. Kurulum tamamlandıktan sonra Instagram'ın simgesine tıklayarak uygulamayı açın. Instagram'ın Windows sürümü açıldıktan sonra üyelik bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın.

2. Instagram'ı BlueStacks Üzerinden İndirme

  • BlueStacks'i indirin.
  • Kurulum dosyasına çift tıklayın.
  • Emülatörü kurun.
  • Programı açın.
  • Arama kısmına "Instagram" yazın.
  • Arama sonuçlarından Instagram'ın üzerine tıklayın.
  • İndirme işlemini başlatın.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra Instagram'ı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.

Popüler sosyal medya uygulamasını bilgisayarınıza indirebilmeniz için bir yöntem daha mevcut. Bu yöntemi gerçekleştirmek için BlueStacks isimli popüler emülatör programını kullanmanız gerekiyor. Böylelikle emülatör aracılığı ile söz konusu uygulamayı PC üzerinden çok kolay ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Söz konusu yöntem için ilk olarak aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Bir internet sayfası açılacak. Açılan internet sayfasında yer alan "İndir" butonuna tıklayın. Bu işlemi yapmanız halinde BlueStacks inmeye başlayacak. İndirme tamamlandıktan sonra kurulum dosyasına çift tıklayın ve emülatörü kurun.

Kurulum tamamlandıktan sonra programı açın. Daha sonra arama kısmına "Instagram" yazın ve arama sonuçlarından söz konusu uygulamanın üzerine basın. Instagram uygulamasını indirin. Kurulumu tamamladıktan sonra sosyal medya uygulamasını açın. Son olarak hesabınıza giriş yapın.

YORUMLAR