YouTube Yüklemeleri İçin Varsayılan Ayarlar Nasıl yapılır?

Yeni içerik yüklerken zamandan tasarruf etmek istiyorsanız bu yazımızı okuyun ve her YouTube videosu için varsayılan özelliklerini ayarlamayı öğrenin. Web’de çok sayıda video paylaşan bir kullanıcıysanız, YouTube yüksek ihtimalle videolarınızın barındığı

YouTube Yüklemeleri İçin Varsayılan Ayarlar Nasıl yapılır?

Yeni içerik yüklerken zamandan tasarruf etmek istiyorsanız bu yazımızı okuyun ve her YouTube videosu için varsayılan özelliklerini ayarlamayı öğrenin.

Web’de çok sayıda video paylaşan bir kullanıcıysanız, YouTube yüksek ihtimalle videolarınızın barındığı birincil sitenizdir. Videonuza ekstra bilgi eklemek diğer insanların içeriğinizi bulmasına yardımcı olur ki bu da daha çok insana ulaşmak demektir. Eğer bir telif hakkı bildiriminiz varsa, ya da videonuza iliştirmek istediğiniz uzun bir bilgi varsa, her seferinde bunları yazmak sizi yorabilir.

Video yüklemek istediğinizde her defasında bu bilgileri doldurarak vakit kaybetmek yerine, sadece varsayılan ayarları yaparak durumu çözmek elbette daha rahat olacaktır. Bu işlem tüm yüklemeleriniz için geçerli olmayabilir fakat yine de size zaman kazandıracaktır.

Şimdi de varsayılan ayarları nasıl yapacağınızı anlatalım:

Öncelikle web tarayıcınızdan YouTube hesabınıza giriş yapın. Sonra web sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan profil resminizin yanındaki oka tıklayın ve “YouTube Ayarları” bölümüne gidin.

Sol kısımda “Hesap Ayarları” yazan yerin altındaki sırada “Varsayılanlar”a tıklayın.

Bu bölümde en çok hangi kategoride video yüklüyorsanız ona ait bilgileri girin.

Şimdi her videonuz için ayrı ayrı bilgi girmek zorunda kalmayacaksınız.

YORUMLAR