WordPress için En İyi Galeri Eklentileri

WordPress tabanlı web sitelerinizde paylaştığınız fotoğraf ve videoları daha etkili bir şekilde sunmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz fotoğraf galerisi eklentilerine göz atmanızda fayda var.

WordPress için En İyi Galeri Eklentileri

WordPress tabanlı web sitelerinizde paylaştığınız fotoğraf ve videoları daha etkili bir şekilde sunmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz fotoğraf galerisi eklentilerine göz atmanızda fayda var.

WordPress sisteminde galeri özelliği dahili olarak sunulan bir özellik. WordPress’e dahil edilmiş olan bu galeri, görsel olarak hoşunuza gitmiyorsa alternatif eklentilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Fotoğraflarınızı görsel olarak oldukça hoş bir galeriyle ziyaretçilerinize sunmak istiyorsanız, seçtiğimiz eklentileri incelemeye başlayabilirsiniz.

1. Tribulant Slideshow Gallery

Çeşitli galeri görünümleri sunan ve beğendiğiniz galeri görünümüyle fotoğraflarınızı sergileyebileceğiniz eklenti basit ve şık bir kullanım sunuyor. Fotoğraflarınızın boyutunu ayarladıktan sonra isterseniz açıklama da ekleyebiliyorsunuz.

2. Image Store

Web sitenizde paylaşacağınız fotoğrafları çeşitli boyutlarda sunmanıza imkan veren Image Store, aynı zamanda kendi çektiğiniz fotoğraflarınızın da satışını yapabilmenize imkan tanıyor. PayPal entegrasyonu sayesinde fotoğraflarınız için belirlediğiniz ücretin hesabınıza yatırılmasını sağlayan ve ödeme bildirimi yapan uygulama, fotoğraflarınızdan gelir elde etmenizde yardımcı oluyor.

3. Gallery by BestWebSoft

Fotoğraf galerisine istediğiniz kadar fotoğraf eklemenize izin veren ve her albüme açıklama ekleyebileceğiniz Gallery by BestWebSoft eklentisinde fotoğraflara yorum ekleme seçeneği de bulunuyor.

4. Huzzaz Video Gallery

Fotoğraf ve video galerileri oluşturabileceğiniz bu eklentide ise pek çok özelleştirme seçeneği bulunuyor. Videoları otomatik oynatma seçeneğine ayarlayabiliyor, HTTPS protokolünü destekleyen web sitelerinden videolar ekleyebiliyorsunuz.

5. Gallery Bank

Oluşturduğunuz galerileri özel efektler ve animasyonlar daha etkili bir şekilde sunabileceğiniz bu eklentide, fotoğrafları da çeşitli düzenlerle gösterebilirsiniz.

6. Grand Flagallery

iPhone, iPad, Android, Blackberry ve masaüstü cihazlarla uyumlu çalışan bu eklenti, SEO için de optimize edilmiş durumda. Masaüstü tarayıcıları için galerilerde arka plan müziği de ekleyebileceğiniz eklentide fotoğraf, video, müzik gibi medyaları gösterebiliyorsunuz.

7. Smooth Slider

Arama motoru optimizasyonu bulunan Smooth Slider eklentisinde, oluşturacağınız galerileri yönetici panelinde önizleyebiliyorsunuz. CSS konusunda bilgi sahibiyseniz, kendi zevkinize göre oluşturacağınız stiller ile oldukça farklı fotoğraf galerileri elde edebilirsiniz.

8. NextGEN Gallery

Toplu olarak bir dizindeki ya da arşiv dosyasındaki görseller ile galeri oluşturabileceğiniz NextGEN Gallery eklentisi albüm, galeri ve resim yönetimi gibi birçok aracı barındırıyor. Oldukça kolay bir yönetim paneline sahip olan eklenti aracılığıyla oluşturduğunuz galerileri, kısa kodlarla yazılarınıza ekleyebilirsiniz.

9. Lightbox Gallery

Türkçe de dahil olmak üzere 22 farklı dil desteği sunan Lightbox Gallery eklentisi, hoşunuza gidebilecek birkaç farklı görünüm sunuyor. Görsellere meta veriler de girebileceğiniz eklenti, web sitenize oldukça hoş bir hava katacaktır diye düşünüyorum.

10. Easy Media Gallery

Oldukça kapsamlı bir galeri eklentisi olan Easy Media Gallery ile fotoğraf, video, harita ve sesleri şık bir görünümle sergileyebiliyorsunuz. Çok kolay bir kontrol paneline sahip olan eklenti ile renkler, pozisyonlar, galeri çeşitleri ve medya boyutlarını rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.

WordPress ile Nasıl Para Kazanılır?

WordPress için En İyi Sosyal Paylaşım Eklentileri

YORUMLAR