Windows 10 Teknik Önizleme Nasıl İndirilir?

Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü ilk kullananlardan olmak istiyorsanız rehberimize göz atabilirsiniz.

Windows 10 Teknik Önizleme Nasıl İndirilir?

30 Eylül'de düzenlenen etkinlikle görücüye çıkan Windows 10'un Teknik Önizleme sürümü yayınlandı. Bizler de yeni Windows'u denemek isteyenler için indirme bağlantılarına nasıl ulaşılacağını gösteren bir rehber hazırladık.

2015 yılının sonlarına doğru tüm eksiklerinden arınmış olarak karşımıza çıkacak Windows 10'un Teknik Önizleme sürümü İngilizce, Çince ve Portekizce dillerinde bugün tüm kullanıcılara açıldı. Yeni özelleştirilebilir başlat menüsü, çoklu masaüstü, geliştirilmiş çoklu görev sistemi ve daha pekçok yenilikle bizleri karşılayan Windows 10'un Teknik Önizleme sürümü nihai kullanıcılara hitap etmese de, birçok kullanıcının yeni Windows'u merak ettiğini ve başlat menüsü olmak üzere yeni özelliklerini keşfetmek isteyeceğini düşündük ve bu sürümü nasıl indireceğinizi adım adım gösteren bir rehber hazırladık. Aşağıdaki adımları takip ederek Windows 10'un Teknik Önizleme sürümünü ISO formatında bilgisayarınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

  • Sonraki ekranda Insider programı hakkında kısa bir açıklama ile karşılaşacaksınız. Windows'un önizleme sürümünü kullanabilmek ve indirilebilir olduğunda anında haberdar olabilmek için bu programa katılma şartı konulnuş. "Join Now" butonuna tıklayarak Insider programına katıldığınızı onaylayın.
  • Kullanım koşullarını okuduktan sonra sayfanın aşağısında bulunan "I Accept" butonuna tıklayarak sonraki sayfaya geçtiğinizde Insider programına başarıyla alındığınızı gösteren sayfa ile karşılaşacaksınız. Yazının içerisinde yer alan "Install Technical Preview" linkine tıklayarak indirme sayfasına ulaşıyorsunuz.

  • İndirme sayfasında en aşağıda ISO formatında linkler bulunmaktadır. Linklerin üzerinde yazan ürün anahtarını kesinlikle not edin.

Windows 10: Şimdiye Kadarki En İyi Windows
YAZILIM

Windows 10: Şimdiye Kadarki En İyi Windows

Yeni özelleştirilebilir başlat menüsü, çoklu masaüstü, gelişmiş çoklu görev sistemi başta olmak üzere birçok yenilikle birlikte gelen Windows 10’un Teknik Önizleme sürümü yayınlandı.

Windows 10 Tanıtıldı, Tüm Özellikleri ve Bilmeniz Gerekenler

Windows 10 Hakkında Bilmeniz Gereken 9 Şey

YORUMLAR