WhatsApp'ta Bugüne Kadar Kaç Mesaj Attınız?

WhatsApp toplam mesaj sayısı nasıl öğrenilir? Bu yazıda çok sayıda kullanıcı tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız. İşte merak edilen sorunun yanıtı!

WhatsApp toplam mesaj sayısı, çok sayıda kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Popüler anlık mesajlaşma uygulaması, bu bilginin öğrenilmesine olanak tanıyor. Peki, mesajlaşma platformundaki mesaj sayısına bakabilmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Bu yazıda merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Android ve iOS için en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp üzerinden her gün milyonlarca mesaj gönderiliyor ve alınıyor. Kullanıcılar arasında kesintisiz bir mesajlaşma ağı kuran WhatsApp, yeni çıkardığı sesli arama özelliği ile haberleşme kategorisini domine etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Basitlik, kesintisiz iletişim ve fonksiyonellik gibi bir mesajlaşma uygulamasında görmeyi isteyebileceğimiz her özelliğe sahip olan WhatsApp her geçen gün gelişiyor ve kullanıcılara daha rafine bir kullanım deneyimi sunmaya devam ediyor.

Peki hemen hemen herkesin kullandığı bu uygulama üzerinden bugüne dek kaç mesaj gönderdiğinizi ve karşı taraftan kaç mesaj aldığınızı hiç merak ettiğiniz oldu mu?Eğer cevabınız olumluysa aşağıda değineceğimiz adımları izleyerek toplam mesaj gönderim ve alım sayılarınıza erişebilirsiniz. 

Hatta bu işlem sonucunda gönderilen ve alınan mesaj sayılarına ek olarak gönderilen medya boyutu, alınan medya boyutu ve gönderilen toplam veri gibi önemli detaylara da ulaşmak mümkün.

WhatsApp Toplam Mesaj Sayısı Öğrenme Adımları Neler?

  • WhatsApp'a girin.
  • Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine basın.
  • Ayarlar menüsünü açın.
  • Hesap kategorisini görüntüleyin.
  • "Şebeke kullanımı" bölümüne girin.

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çevrim içi kapatma dahil olmak üzere pek çok işlemin yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu işlemler arasında gönderilen ve alınan mesajların öğrenilmesi de bulunuyor.

Popüler anlık mesajlaşma uygulamasında toplam mesaj sayısını öğrenebilmek için bazı adımları sırası ile uygulamanız gerekiyor. .Bu adımları doğru bir şekilde uygulamanız hâlinde söz konusu bilgiye kolayca erişebilirsiniz. Peki, uygulanması gereken bu adımlar neler?

Söz konusu işlem için ilk olarak akıllı telefonunuzda yüklü olan WhatsApp Messenger isimli anlık mesajlaşma uygulamasını açın. Mesajlaşma uygulamasını açtıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde konumlanan üç nokta simgesinin üzerine dokunun.

Üç nokta simgesinin üzerine dokunduktan sonra bir pencere açılacak. Açılan pencere üzerinden Ayarlar menüsünü görüntüleyin. Ayarlar sayfasında yer alan Hesap kategorisine girin. Daha sonra "Şebeke kullanımı" bölümünü açın. Bu bölümde gönderilen ve alınan mesajların toplam sayısını göreceksiniz. Bu süreçte sorun yaşayan kişiler için adımları görsellerle anlattık.

İşlemin öncelikle Android cihazlarda nasıl yapıldığına bir göz atalım.

Şimdi de aynı işlemi iOS cihazlar üzerinde gerçekleştirelim.

Görüldüğü gibi hem Android hem iOS cihazlar üzerinde de yapılan işlemler hemen hemen aynı. Yukarıda yer alan adımları uygulayarak Android veya iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuz üzerinden toplam mesaj sayısını öğrenebilirsiniz.

WhatsApp’ta Kalın, İtalik, Üstü Çizili Yazı Nasıl Yazılır?
MOBİL

WhatsApp’ta Kalın, İtalik, Üstü Çizili Yazı Nasıl Yazılır?

Yazıları biçimlendirme uzun bir süre boyunca kullanıcılar tarafından en çok beklenilen özellik oldu. Öncelikli olarak kullanıcıların isteklerine kulak veren WhatsApp’ın bu özelliği getirmesi çok uzun sürmedi.

Bu yazıda dünyanın en popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden bir tanesi olan WhatsApp Messenger'da gönderilen ve alınan mesajların toplam sayısına nasıl bakabileceğinizi açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir sorusunu yanıtladığımız yazımıza da göz atabilirsiniz.

YORUMLAR