WeChat Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

WeChat bilgisayarda nasıl kullanılır sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. İşte WeChat'i PC'de kullanmanızı sağlayacak adımlar!

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WeChat'i bilgisayarda kullanmak mümkün. Bu işlem için bazı adımları sırasıyla uygulamanız gerekiyor. Hazırladığımız yazıda anlık mesajlaşma hizmetini PC'de kullanabilmek için uygulamanız gereken adımları açıkladık.

İlk olarak 2011 yılında kullanıma sunulan WeChat isimli anlık mesajlaşma uygulaması, 2018 yılında aylık 1 milyarı aşkın aktif kullanıcıya ulaşarak oldukça büyük bir başarının altına imza attı. Yıllardır popülerliğini devam ettiren hizmetinde kullanıcı dostu bir arayüz mevcut.

Mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü ve sesli olarak iletişim kurulabilmesine de imkân tanıyan hizmette konum gönderme, çıkartma paylaşma dahil olmak üzere çeşitli özellikler bulunuyor. Bu özellikler, kullanım deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor.

Popüler anlık mesajlaşma hizmetini Android ve iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazların yanı sıra bilgisayar üzerinden de kullanabilmeniz mümkün. Peki, WeChat PC'de nasıl kullanılır? Bu yazıda çoğu kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

WeChat QR Kod Okutma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

WeChat QR Kod Okutma Nasıl Yapılır?

Çin merkezli sosyal medya uygulamalarından biri olarak bilinen WeChat, QR kod uygulaması ile kullanıcılarına birçok avantajlı özellik sunuyor.

WeChat'i Bilgisayarda Kullanma Adımları

  • WeChat programını indirin.
  • Programı PC'ye yükleyin.
  • WeChat'i açın.
  • Telefonunuzdaki WeChat'i açın.
  • Tarama ekranına erişin.
  • Bilgisayardaki karekodu taratın.
  • Sohbetleriniz görüntülenecektir.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden bir tanesi olan WeChat'i PC üzerinden kullanabilmek için yalnızca birkaç adım uygulamanız yeterlidir. İlk olarak WeChat programını bilgisayarınıza indirin. Bunun için yukarıda bulunan bağlantıya tıklayın ve açılan sayfadan "İndir" butonuna tıkalyın.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasının üzerine çift tıklayarak yükleme sürecini başlatın. Anlık mesajlaşma hizmetini bilgisayarınıza yükledikten sonra programı açın. Bu adımı uygulamanız hâlinde karşınıza bir pencere açılacak. Açılan pencerenin üzerinde yer alan karekodu taratmanız gerekiyor.

Söz konusu işlem için akıllı telefonunuzda yüklü olan WeChat uygulaması üzerinden tarama ekranını açmanız gerekiyor. Tarama işlemini gerçekleştirdikten sonra sohbet arayüzü açılacaktır. Sohbetlerinizi görüntüleyebilir, arkadaşlarınızla ya da ailenizle iletişim kurabilirsiniz.

Mesajlaşma hizmeti üzerinden bildirim geldiğinde de akıllı telefonuna bakmanıza gerek yok. Doğrudan bilgisayar üzerinden bildirimlere erişebilirsiniz. Bu, kullanım deneyimini önemli ölçüde iyileştirecektir.

En Güvenli Mesaj Uygulamaları Hangileri?
MOBİL

En Güvenli Mesaj Uygulamaları Hangileri?

Çevrim içi güvenliğe önem veriyorsanız en güvenli mesajlaşma uygulamaları hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz.

Bu yazıda tüm dünyada çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen anlık mesajlaşma hizmetinin bilgisayar üzerinden kullanılabilmesi için hangi adımların uygulanması gerektiğini açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR