Vargonen Hosting için Herkese Tamindir'den Yüzde 30 İndirim

Vargonen'den alacağınız tüm hosting paketlerinde Tamindir - Vargonen işbirliği ile yüzde 30 indiriminizi hemen alın.

Vargonen Hosting için Herkese Tamindir'den Yüzde 30 İndirim

Vargonen Hosting bir şekilde web tasarım, geliştirme ya da blogculuk ile ilgilenen herkesin duyduğu kaliteli bir web hosting şirketi. Hem İzmir hem de Amsterdam'da veri merkezleri bulunan şirketin blogcular, bireysel kullanıcılar ve ufak çaplı işletmeler için hosting paketlerinden tutun da bayi paketlerine kadar olduça geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Tamindir – Vargonen arasında gerçekleşen işbirliği sayesinde 30 Nisan 2013 tarihine kadar tüm hosting paketlerinde "Yüzde 30" indirim alma imkanına sahipsiniz.

İndiriminizi almak ve uygun fiyatlı bir hosting çözümüne sahip olmak için tek yapmanız gereken hosting paketinizi satın alırken "TAM30" (tırnaksız) kupon kodunu kullanarak girmek. 30 Nisan'a kadar kupon kodunu kullanabilir ve istediğiniz miktarda hosting paketi alabilirsiniz. Kupon kodumuzun herhangi bir kullanıcı sınırı bulunmamaktadır.

Vargonen'in hosting imkanlarına dair bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayarak tüm fiyat ve teknik bilgileri elde edebilirsiniz.

Düzenli olarak hazırladığımız kampanyalarımızın sizin için de kullanışlı olmasını ve gelecek günlerde de bizi takibe devam etmenizi diliyoruz!

YORUMLAR