Üretkenliğinizi Artıracak 5 Ücretsiz Adobe Uygulaması

Ücretsiz adobe uygulaması kullanmak isteyen kullanıcılar için birbirinden başarılı programların yer aldığı bir liste hazırladık. İşte listenin ayrıntıları!

Adobe bilgisayar yazılımları konusunda dünyanın en eski ve en büyük şirketlerinden bir tanesidir. Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan şirket, bu zamana kadar çeşitli hizmetler sundu. Peki, en iyi 5 ücretsiz Adobe uygulaması nedir?

Photoshop Alternatifi Programlar (Ücretsiz)
YAZILIM

Photoshop Alternatifi Programlar (Ücretsiz)

Photoshop alternatifi ücretsiz programlar neler? Bu yazıda dünya genelinde çok popüler fotoğraf düzenleme programı Photoshop yerine kullanabileceğiniz uygulamaları bir arada topladık.

Yüksek ücretlere satın alabileceğiniz ürünleri bulunan firmadan çoğu zaman uzak dursakta, son zamanlarda çeşitli ücretsiz uygulamaları olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bu blogda muhteşem özelliklere sahip, üretkenliğinizi artıracak ücretsiz Adobe programlarını paylaşacağız.

En İyi 5 Ücretsiz Adobe Uygulaması Listesi

  • Adobe CS2 veya Photoshop CS2
  • Photoshop Mix v2.0
  • Adobe Photoshop Fix
  • Adobe Spark Suite
  • Adobe Color

Yukarıda üretkenliğin artmasına olanak tanıyan ücretsiz Adobe programları bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşaşğıdan göz atabilirsiniz.

Adobe CS2 veya Photoshop CS2

Çok eski bir program olmasına rağmen hala fantastik olma özelliğini koruyan Adobe CS2, abonelik tabanlı bir paket haline dönüşeli çok olmuyor. Lisanslı bir Photoshop'a sahip olmak isterseniz Adobe CS2 sayfasını görüntülemeniz gerekiyor.

Söz konusu sayfayı ziyaret ettikten sonra sizden üyelik isteyecek ve kimlik doğrulaması sonucunda muhteşem bir pakete sahip olacaksınız. Photoshop CS2, InDesign CS2, Illustrator CS2, Premier Pro 2, InCopy CS2, After Effects, GoLive, Audition 3, Acrobat 3D 1.0, ve Acrobat Pro 7'de bu pakette yer alıyor. 

Photoshop Mix v2.0

Android ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir Photoshop uygulaması olan bu Adobe ürününde, farklı fotoğraflardaki belli bölümleri kesebilir ve başka bir fotoğrafın içine yerleştirebilirsiniz. Böylece dilediğiniz arkaplan üzerine dilediğiniz objenin görüntüsünü yerleştirebilirsiniz.

Photoshop'un en çok kullanılan özelliklerinden olan fotoğraf karıştırma özelliğini ve fotoğraflara efekt uygulama özelliğini, Adobe Photoshop Mix ile dokunmatik kontrollerle kolayca kullanabilirsiniz.

Adobe Photoshop Fix

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızın ön kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflarda gözünüze çarpan alanları düzeltmek, kendinizi bambaşka şekle sokmak, profesyonel çekim hissiyatı vermek için kullanabileceğiniz en ideal uygulama diyebileceğim Adobe Photoshop Fix’de fotoğrafın dilediğiniz alanına efekt uygulamanız veya düzeltme yapmanız mümkün. 

Selfie fotoğraflarınızda yüzünüzü kusursuz gösteren iyileştirme araçları, manzara fotoğraflarınızı çekici kılan onlarca efekt, ışık efekti, karartma, fotoğrafınızın belli bir bölümünü öne çıkarmanızı sağlayan flulaştırma aracı, renklendirme araçları gibi sadece profesyonel kullanıma yönelik ücretli yazılımlarda görebileceğiniz seçeneklerin hepsi bu ücretsiz üründe yer alıyor. 

Adobe Spark Suite

Herkesin estetik becerisi farklıdır. Yani içerik oluşturma konusunda iyi olsanız bile video ve muhteşem grafikler oluşturma konusunda iyi olmayabilirsiniz. Fakat Adobe Spark Suite sizi orta bir noktada buluşturuyor ve bir şeyin "iyi görünmesini" ön plana çıkararak harika dökümanlar ortaya koymanızı sağlıyor.

Sahip olduğu başarılı kullanıcı arayüzü sayesinde çok kolay bir kullanım sunan Spark Page, Spark Post ve Spark Video uygulamalarından oluşan bu pakette herhangi bir eğitim almasanız bile harika işler çıkarabilirsiniz. 

Adobe Color

Web, Android ve iOS platformlarına ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir tema oluşturma uygulaması olan Adobe Color bize renk yakalama işi için pratik bir çözüm sunuyor. 

Normalde bir fotoğraftaki renkleri temaya dönüştürmek için o fotoğrafta baskın olan renkleri bulmamız ve uyumlu bir şekilde bir araya getirmemiz gerekiyor. Sadece renkleri bulmak bile bize bolca vakit kaybettirebiliyor. İşte Adobe Color bir fotoğraftaki renkleri analiz ediyor ve öne çıkanları otomatik olarak bir araya getirerek size sunuyor. 

Bu yazıda üretkenliğin artmasına imkân tanıyan ücretsiz Adobe uygulamaları listesi hazırladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR