TweetDeck Artık Bir Web Uygulaması

Twitter fanatikleri uzun zamandır TweetDeck uygulamasını severek kullanıyorlar. Facebook ve Twitter hesaplarını kolayca yönetmeye yarayan program artık web uygulaması olarak da kullanılabiliyor. Böylece bilgisayarınıza program indirme ve yükleme derdinden

TweetDeck Artık Bir Web Uygulaması

Twitter fanatikleri uzun zamandır TweetDeck uygulamasını severek kullanıyorlar. Facebook ve Twitter hesaplarını kolayca yönetmeye yarayan program artık web uygulaması olarak da kullanılabiliyor. Böylece bilgisayarınıza program indirme ve yükleme derdinden de sizi kurtarıyor.

Twitter programın HTML 5 ile hazırlanmış yeni versiyonunu Cuma günü duyurdu. Web uygulaması olan versiyonunun kendini diğer platformlardaki programlar ile de senkronize edebiliyor olması iyi bir özelliği olarak karşımıza çıkıyor. PC, Mac, iPhone, iPad ya da Android cihazlarınızda yüklü TweetDeck programındaki hesaplarınız, sütunlarınız, sayfa yapınız ve ayarlarınız web uygulamasında da aynen korunuyor.

TweetDeck Mayıs ayında 40 milyon dolara Twitter tarafından satın alınmıştı ve şirketin programı durduracağına dair korkular yer almıştı. Ancak bu beklenti yanlış çıktı. Web uygulamasının da gösterdiği gibi Twitter ürünü geliştirerek piyasada tutmaya karar verdi.

Aslında bu kendisi de bir web uygulaması olan Twitter’ın verdiği çok doğru bir karar. Zira her platform veya alet değişikliğinde kullanıcıları program yüklemekten kurtaran web uygulamaları gün geçtikçe daha da popüler olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Web Uygulaması

Windows Programı

YORUMLAR