Tamindir'den Ücretsiz Video Dönüştürme Programı Kampanyası

Tamindir ve Digiarty olarak bir kez daha bir araya gelerek ziyaretçilerimize ücretsiz video format dönüştürme programı lisansı hediye ediyoruz.

Tamindir'den Ücretsiz Video Dönüştürme Programı Kampanyası

Daha önce de Tamindir olarak birlikte kampanyalar düzenlediğimiz Digiarty firması ile bir kez daha iş birliği yaparak, siz değerli ziyaretçilerimize 5 günlük süre boyunca ücretsiz olarak video format dönüştürme programı hediye ediyoruz. Sınırsız ve tam özellikli kullanım sağlayan lisansı ücretsiz olarak almak için tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları uygulamayarak kampanyamıza katılmak. MacX Video Converter Pro kampanyamıza katılarak hemen ücretsiz lisansınızı alabilirsiniz.

 

5 günlük süre boyunca kampanyamıza katılan herkese ücretsiz olarak verilecek olan lisans kodu sayesinde video format dönüştürme işlemlerinizi çok daha kolay ve rahat sağlayabilirsiniz. Windows ve Mac olmak üzere 2 farklı versiyonu bulunan programın size uygun olan versiyonunu seçerek önce kodu alıp sonrasında kampanya sayfası üzerinden programı indirebilirsiniz. Hem PC hem de Mac sahibiyseniz programın her iki versiyonu için de ücretsiz lisans kodu alabiliyorsunuz.

Video işleri ile uğraşan ziyaretçilerimizin oldukça işine yarayacağını düşündüğümüz bu kampanya sayesinde hiç bir kural ya da çekiliş olmadan tüm ziyaretçilerimiz kampanya sayfası üzerinden ücretsiz kodu alabilir. Fakat kampanya sayfası İngilizce olduğu için kodu almakta zorluk çekerseniz aşağıda detaylı olarak açıklanan adımları uygulamanızı tavsiye ediyorum.

 MacX Video Converter Pro Kampanyasına Katılarak Ücretsiz Lisans Almak için Yapmanız Gerekenler:

İlk olarak aşağıdaki yeşil butona tıklayarak kampanya katılım sayfasına gitmenişz gerekiyor. Daha sonraki adımları tekrar bu sayfaya gelerek okuyabilir ve işlemlere devam edebilirsiniz.

Yukarıdaki kampanyaya katılım tuşuna tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecek.

Yukarıda görmüş olduğunuz sayfa üzerinde 4 adet mor ok bulunuyor. Bu oklar tıklamanız gereken yerleri gösteriyor. Eğer PC için MacX Video Converter Pro istiyorsanız oklarla gösterilen sağ taraftaki yeşil butona tıklayarak önce karşınıza gelen ekrandan lisan anahtarınızı alacaksınız ve sonrasında yeşil buton altındaki "Free Download" yazısına tıklayarak programı ücretsiz indireceksiniz. Eğer programın Mac versiyonunu istiyorsanız bu sefer sol taraftaki mavi tuşa tıklayarak Mac versiyonu için lisans anahtarı alıp altındaki indirme linkine tıklayıp programı hemen indirebilirsiniz.

Bir önceki görseldeki yeşil ve mavi tuşlara tıkladığınızda karşınıza gelen ekran yukarıdaki görselde olduğu gibidir. Burada üstteki ok lisans anahtarınızı ve alttaki ok lisans anahtarını aldığınız programın indirme bağlantısı gösteriyor. Eğer ilk adımda ufak yazıyla yazan linke tıklayıp programı tercih etmediyseniz, lisans anahtarı sayfasından da indirebiliyorsunuz.

Lisans anahtarı alma ve program indirme işlemlerinden sonra indirdiğiniz programı kurarak aldığınız lisans anahtarını kurulum sırasında girin ve MacX Video Converter Pro'yu ücretsiz olarak sınırsız şekilde kullanın. İşte bu kadar kolay :)

Önemli Uyarı: Kampanyamız dahilinde dağıtılan lisans anahtarları ile kullanılmaya başlayan programlar ömür boyu ücretsiz güncelleme içermiyor. Yani kodu aldığınızda programın en güncel versiyonunu indirerek sonrasında hep bu versiyonu kullanmaya devam etmelisiniz.

Çekiliş ya da sınırlı sayıda ödül olmadığı için kampanyamızı sosyal medya üzerinden arkadaşlarınız ile ne kadar çok paylaşırsanız, o kadar daha çok kişi kampanyamızdan yararlanabilir. (Hayat paylaştıkça güzel)

Kampanya Kuralları:

  • Kampanyaya tüm ziyaretçilerimiz sınırsız sayıda katılabilirler.
  • Kampanya 31 Mayıs gecesi geç saatlere kadar devam etmektedir ve kalan süre kampanya sayfası üzerinde canlı olarak görülebiliyor. Kampanya bitim süresine kadar katılma hakkınız var. Süre bittikten sonra kampanya için oluşturulan özel sayfa kaldırılarak kampanya sona erecektir.

İlerleyen süreçte yapacağımız kampanyalarda tekrar görüşmek üzere. Bu kampanyamız hakkındaki görüşlerinizi bizlerle aşağıdaki yorum bölümünden ya da yine alttaki Twitter hesabımdan paylaşabilirsiniz. Geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

YORUMLAR