Tamindir Hangout Sohbet Özelliğini Hemen Kullanın

Tamindir Hangout Sohbet ile bilgi almak istediğiniz programlar hakkında bize talep göndererek Google+ Hangout sistemi ile o programı konuşmamızı sağlayabilirsiniz!

Tamindir Hangout Sohbet Özelliğini Hemen Kullanın

Bir süredir hem tasarım hem de fonksiyonel anlamda web sitemizde gerçekleştirdiğimiz yeniliklere bir tanesi daha eklendi ve artık direkt olarak hakkında Google+ Hangout sohbeti gerçekleştirmemizi istediğiniz programlar için talepte bulunabiliyor ve editörlerimiz tarafından Hangout düzenlenmesini sağlayabiliyorsunuz.

Google+ Hangout ve OnAir servislerini geçmişte çeşitli ürün lansmanlarında kullanmıştık ve sizlere bu ürünlerin ilk sunumlarına dair haberleri canlı olarak yorumlarımızla aktarmıştık. Kullanışlı olan Hangout'u artık program sayfalarımıza da entegre ettik ve böylece sorularınız olan, öğrenmek istediğiniz programlar için bizden sohbet talep edebiliyorsunuz.

Lafı fazla uzatmadan dilerseniz bu özelliğe nasıl ulaşabileceğinizi ve Hangout'ları nasıl izleyebileceğinizi hep birlikte görelim.

İlk olarak web sitemizde dolaşırken herhangi bir programa tıklayabilir, yahut aradığınız programı hemen sağ üstte bulunan arama çubuğuna yazabilirsiniz. Yazdıktan sonra arama sonuçlarında çıkan aradığınız programın inceleme sayfasına geçiş yapabilirsiniz. Program detay sayfaları aşağıdaki gibi yer almaktadır.

Burada görebileceğiniz gibi inceleme sayfasının üzerinde yer alan butonlar arasında "Hangout" bulunmakta. Butona hemen basarak devam ediyoruz ve karşımıza çıkabilecek iki olasılıktan birisi ile karşılaşıyoruz.

Gördüğünüz gibi programa dair daha önce bir Hangout sohbeti yapılmışsa ve bu yayınlanmışsa direkt olarak bu sekmede yer alıyor. Sohbeti yeniden izleyerek uygulama veya programa dair bildiklerimize ve bahsettiklerimize hemen ulaşabilirsiniz.

Ancak daha önce Hangout görmek istediğiniz program hakkında bir sohbet yapılmadıysa hemen aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

"Hangout Talep Et" butonu sizin de görebileceğiniz gibi hemen ortada yer alıyor ve sohbet talebinizin bize ulaşması için bu butonu kesinlikle kullanmanız gerekiyor. Tıklayarak devam ettiğinizi düşünürsek bir sonraki adıma geçelim.

Hangout düzenleneceği zaman size ulaşabilmemiz için e-posta adresinizi ve temel bilgilerinizi talep eden izin ekranında yer alan "Kabul Et" butonu ile devam etmeniz talebinizi iletebilmek için şart. Zira aksi taktirde size sohbet tarihinde ulaşma şansımız olmayacaktır.

Bu adımda hemen görebileceğiniz "Paylaş" butonuna basarak sohbet talebinizi Google+ hesabınızdan paylaşarak arkadaşlarınıza da haber verebilirsiniz. Butona bastığınızda sohbet günü size iletilecek bilgi SMS'i için ve talebin gerçekliğini ispatlamak için telefon numaranızı girmelisiniz.

Bu adıma kadar tüm belirttiklerimi aynen yaptıysanız talebiniz bize ulaşmış demektir ve Hangout sohbetine dair e-posta ile SMS bildirisi alana kadar bir daha program inceleme sayfasını kontrol etmenize gerek kalmayacaktır.

Eğer şimdiye dek gerçekleşen tüm Hangout sohbetlerini izlemek veya planlanan sohbetlerde cevaplamamızı istediğiniz konular varsa sorularınızı bize iletebileceğiniz sayfa ise https://www.tamindir.com/hangout adresinde yer alıyor ve programlara dair dilediğiniz soruları bizlere iletebilirsiniz.

Tamindir Hangout sohbeti hem sizlerle birebir görüşmemize hem de video yoluyla daha iyi bir etkileşim elde etmemize yardımcı oluyor. Sizlerden gelen talepleri bekliyor olacağız!

YORUMLAR