Steam'den Bedava Oyun Nasıl Alınır?

Steam üzerinde bedava oyun nasıl oynanır merak ediyorsanız, yazımıza göz atarak hemen öğrenebilirsiniz.

Steam'den Bedava Oyun Nasıl Alınır?

Popüler oyun platformu Steam büyümeye devam ederken, milyonlarca oyuncu da platform üzerinden oyun satın almaya devam ediyor. Steam üzerinden satın aldığınız oyunları kolayca indirip bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz gibi, Steam üzerinde satılan oyunları bedava alma şansınız da bulunuyor.

Çok kolay olmamasına rağmen Steam üzerindeki oyunlardan ücretsiz olarak yararlanmanızı sağlayan bir oyun sitesi bulunuyor. TremorGames isimli oyun sitesi üzerinde kendinize bir hesap oluşturup giriş yaptıktan sonra, oyun oynadıkça puan kazanıyorsunuz. Sonrasında bu puanları kullanarak ücretli Steam oyunlarını bedava olarak alabiliyorsunuz.

Bedava Steam Oyunu Nasıl Alınır?

1) TremorGames üzerine tıklayarak Tremor Games'in sayfasına gidin.

2) Sitenin sağ üst kısmında bulunan içerisinde REGISTER yazılı kırmızı kutucuğa tıklayarak hesap oluşturma işlemini gerçekleştirin. Yukarıdaki görseldeki mor okla gösterilen boşluklara sırasıyla kullanıcı adı, şifre, yeniden şifre ve e-posta adresi yazdıktan sonra alttaki minik kutucu tikleyerek sonrasında alttaki mavi ve büyük REGISTEr yazılı kutucuğa tıklayarak hesap oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Tremor Altınları kazanın. TremorCoins adı verilen altınları kazanmak için site üzerindeki oyunları oynayarak içerlerindeki başarımları tamamlamanız gerekiyor. Bunun dışında özel teklif halinde sunulan fırsatları da değerlendirerek Tremor Coins kazanabiliyorsunuz. Diğer Tremor Altın kazanma yöntemleri ise; kupa kazanma, arkadaşlarınıza Tremor Games'i önerme, günlük olarak Tremor Games'e giriş yapma ve diğer oyunlardaki eşyalarınızı takas etmedir.

3) Biriktirdiğiniz Tremor Altınları ile Ücretsiz Steam Oyunları alın. Site üzerinde yukarıda yazılı yöntemleri kullanarak biriktirdiğiniz Tremor coinsleri sitenin üst kısmında yer alan "Tremor Rewards" menüsü altından değerlendirenbilirsiniz. Yani bedavaya Steam oyunu satın alabilirsiniz.

Tremor Games üzerindeki çekilişlere katılma:

Steam Oyunları hediye eden Tremor Games, düzenlediği çekilişler ile kullanıcılarının bedava Steam oyunları ve Tremor Altını kazanmasını sağlıyor. Sitenin üst kısmında yer alan "Giveaways" bölümüne göz atarak düzenlenen çekilişlere ücretsiz olarak ya da çok az bir miktarda Tremor Altını vererek katılabiliyorsunuz.

Oyun Meraklısıysanız Mutlaka Edinmeniz Gereken 6 Çılgın Yan Ürün

YORUMLAR