Skype Kişileriniz İçin Özel Zil Sesleri Ayarlayın

Skype'tan gelen çağrıların kimden olduğunu anlamak için kişiye özel zil sesi ataması yapabilirsiniz.

Skype Kişileriniz İçin Özel Zil Sesleri Ayarlayın

Skype’ı aramalar için aktif olarak kullanıyorsanız, gelen aramanın kimden olduğunu zil sesinden ayırt edebilmeniz mümkün. 5.10 versiyonuyla birlikte gelen bu özelliği nasıl kullanacağınızı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Sesli, görüntülü ve yazılı iletişimde dünya çapında popüler olan Skype, her geçen gün yenilenerek farklı işlevler sunmaya devam ediyor. Gün içinde Skype’tan çok sayıda çağrı alıyorsanız, bu çağrıların kimden geldiğini özel zil sesi ayarlayarak öğrenebilirsiniz.

Özel zil sesi ataması yapmak için bir görüşmeye tıklıyoruz.

Sağ üst köşedeki menü düğmesine basarak ya da telefonunuzdaki seçenekler düğmesine basıyoruz ve açılan menüden Zil Sesi Seçenekleri bölümüne tıklıyoruz.

Varsayılan zil sesleri ya da müzik kütüphanenizden istediğiniz müziği seçtikten sonra Tamam butonuna basmamız yeterli oluyor. Bundan sonra, ayarlama yaptığınız kişi sizi aradığında seçmiş olduğunuz zil sesini duyarak ekrana bakmadan kim olduğunu anlayabilirsiniz. Son olarak hatırlatmakta fayda var; bu özellik Skype 5.10 ve üzeri sürümlerde kullanılabiliyor. Sürümünüzü kontrol etmek için Ayarlar bölümündeki Hakkında kısmını inceleyebilirsiniz.






Skype Aramaları Nasıl Kaydedilir?

YORUMLAR