Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması

Selfie düşkünü olanlar için iOS cihazlarda kullanılabilecek en iyi 5 ios selfie uygulaması hakkındaki listemizi okuyabilirsiniz.

Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması

Eskiden yapıldığında yalnızlık belirtisi olarak kabul gören ve çeken kişinin çevresi tarafından genellikle esprilere malzeme edilen 'selfie' konsepti, veya Türkçe bilinen adıyla özçekim, son dönemlerde öylesine popüler hale geldi ki sırf bu akıma hız verebilmek için selfie çubuğu denilen tuhaf araçlar üretilmeye başlandı. Hatta bu konu üzerine "en iyi selfie nasıl çekilir" konusunu işleyen birçok şey yazıldı çizildi.

Elbette mobil platformlar için uygulama geliştiren üreticiler de en az selfie çubuğu üreticileri kadar seri çalışıyorlar ve özçekim fotoğraflarımıza farklı bir boyut kazandırmak için ilginç yapımlarla karşımıza çıkıyorlar.

Özellikle Instagram gibi fotoğraf paylaşımı üzerine kurulu altyapıya sahip platformlar üzerinde aktif olarak paylaşım yapan kullanıcılar için geliştirilen selfie uygulamalarını test etme fırsatı yakaladık ve aralarından en iyi olanları yazımızda derledik.

1- Selfiest

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir özçekim uygulaması olarak öne çıkan Selfiest ile birbirinden göz alıcı fotoğraflar oluşturma şansına sahip oluyor. Instagram'a benzeyen bir kullanım yapısına sahip olan Selfiest'te tüm filtreler ekranın alt bölümünde yer alıyor ve istediğimize tıklayarak anında fotoğrafa uygulayabiliyoruz.

Selfiest'in en iyi özelliklerinden birisi de kullanıcılar arasında sosyal ağ kurması ve birbirleri ile etkileşime girebilmelerine imkan tanıması. Yani çektiğimiz fotoğrafı dilersek Selfiest kullanıcıları ile paylaşabilir ve onların paylaştığı fotoğraflara göz atabiliriz.

2- Ghost Lens

Hem video hem de fotoğraf düzenleyebileceğimiz bir uygulama olan Ghost Lens sayesinde videolarımıza ve fotoğraflarımıza hayalet efekti ekleyebiliyoruz. Ghost Lens'te 130'u aşan efekt ve filtre bulunuyor.

Uygulama 30 dakikaya kadar video çekebilme imkanı tanıyor. Fotoğraf konusunda da ister galerimizde bulunan ister o an çekeceğimiz bir fotoğrafı çekebilmemize imkan veriyor. Uygulama üzerinde oluşturmuş olduğumuz görselleri dilersek Snapchat, Facebok, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanalları üzerinde paylaşabiliyoruz.

3- Camera X

İlginç ve göz alıcı özçekim fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcıların beğenisini kazanacak bir uygulama olan Camera X, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir diğer seçenek. Zengin filtre ve görsel efektler sunan Camera X sayesinde paylaşım platformlarında çok sayıda beğeni toplayacak fotoğraflar oluşturma şansı yakalıyoruz.

Uygulamanın en iyi yanı ise filtre ve efektleri eş zamanlı olarak ekleyebiliyor oluşumuz. Çekim sonrasında uğraşmak yerine fotoğrafı çekerken üzerinde oynamalar yapabiliyoruz. Bu hem vakit kaybını önlüyor hem de işlemin ne gibi sonuçlar doğuracağını anında gösteriyor.

Instagram'ı aktif olarak kullanıyorsanız ve asıl odak noktanız selfie fotoğraflar ise, Camera X beklentilerinizi eksiksizce karşılayacaktır.

4- Selfie Photo Editor

iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılabilecek en kapsamlı selfie düzenleme uygulamalarından birisi ile karşı karşıyayız. Güçlü özelliklerine rağmen Selfie Photo Editor'ı tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Uygulamanın başlıca özellikleri arasında göz rengi değiştirme, diş beyazlatma, cilt pürüzsüzleştirme, göz kalemi ekleme ve kaş değiştirme seçenekleri mevcut. Bu fonksiyonlar bir özçekim fotoğrafta dikkat edilen her bölgeyi kapsıyor ve kullanıcıların kusursuza yakın çekimler yapmalarını sağlıyor.

Ufak tefek cilt kusurlarınız varsa veya çok daha pürüzsüz fotoğraflar elde etmek istiyorsanız Selfie Photo Editor mutlaka mobil cihazınızda bulunmalı.

5- VideoSelfie

VideoSelfie, fotoğraftan ziyade adından da belli olduğu gibi video özçekimler üzerine yoğunlaşan bir uygulama. Bu uygulamayı kullanarak video özçekimler çekerek bunları çıkartmalar ile daha ilgi çekici bir hale getirebiliyoruz. Daha sonra videolarımızı GIF olarak kaydedebiliyor ve farklı platformlar üzerinde paylaşabiliyoruz.

Uygulama sayesinde videolarımıza ses ve müzik ekleme imkanımız da var. Kısa videolar çekmek ve bunları GIF olarak paylaşım platformlarında yer alan arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız VideoSelfie size göre.

MobileTrans, Akıllı Telefonlarımızda Bulunan Verileri Çok Kolay Bir Şekilde Transfer Etmemizi Sağlıyor

YORUMLAR