Samsung Galaxy 6 Ailesine Android Marshmallow Güncellemesi Geliyor, Peki Neler Değişiyor?

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisi çok yakında Marshmallow’a hazırlanıyor. Bu güncellemeyle beraber Samsung’un kullanıcı arayüzü TouchWiz'de yenileniyor. Sadece bu değişimle ilgili olarak, Samsung Müşteri Hizmetleri detaylı bir rehber yayınlayarak kulla

Samsung Galaxy 6 Ailesine Android Marshmallow Güncellemesi Geliyor, Peki Neler Değişiyor?

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisi çok yakında Marshmallow’a hazırlanıyor. Bu güncellemeyle beraber Samsung’un kullanıcı arayüzü TouchWiz'de yenileniyor. Sadece bu değişimle ilgili olarak, Samsung Müşteri Hizmetleri detaylı bir rehber yayınlayarak kullanıcıları sorularına cevap verdi.

Samsung cihazların Android kullanıcı ara yüzü TouchWiz, cihazlara gelmesi planlanan Android 6.0 Marshmallow için hazır. Kullanıcılarına rehberlik etmek amacıyla da detaylı bir sunum hazırlayan Samsung Müşteri Hizmetleri, yeni güncellenecek işletim sisteminin arayüzde nasıl değişiklikler yaratacağını kullanıcılarla paylaştı. Yaklaşık 20 sayfadan oluşan değişiklik rehberinde TouchWiz’in yeni güncellemeyle hangi özellikleri kazanacağı, nelerin değişip nelerin aynı kalacağı detaylandırılıyor. Bu rehbere göre Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisinde kullanıcılar yepyeni bir arayüzle karşılaşacaklar.

Yapılacak olan bazı önemli değişiklikleri aşağıdaki diyagramlarda bulabilirsiniz. Samsung Müşteri Hizmetlerinin tam kapsamlı rehberini ise Samsung Customer Service Guide adresinden indirebilirsiniz. (Bu doküman bir Power Point dosyası olarak gelecek.)

Yukarıdaki şablonlar genel olarak Samsung Galaxy S6 serisinin Android 6.0 Marshmallow güncellemesinden sonra algılanabilsek temel arayüz değişiklikleri. Tüm değişiklikleri incelemek ve kullandığınız Samsung Galaxy S6 modeline göre neler olabileceğini Samsung TouchWiz rehberini takip ederek cihazlarınıza uygulayabilirsiniz.  

YORUMLAR