Pokémon GO Şimdiden Birçok Çiftin Arasını Bozdu

Pokémon GO ilişkileri kökünden sallıyor!

Pokémon GO Şimdiden Birçok Çiftin Arasını Bozdu

Günlük kullanıcı sayısında Twitter'ı geride bırakmayı başaran Pokémon GO, insanların hayatına direkt olarak etki etmeye devam ediyor. Atılan birkaç tweet ise durumun vehametini ortaya çıkaran cinsten. 

Pokémon GO, önce Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya için çıkmış; ancak çok heyecanlı Pokémon severler dünyanın her yerinde çeşitli cinliklerle oyunu indirmişlerdi. Dünya üzerinde on milyonlarca kişi tarafından oynanmaya devam edilen oyun, maalesef birçok çiftin ilişkisini bitirmeyi de başardı. Oyun için sevgilisinin yanından gidenler en çok ayrılık sebebi olarak gösterilirken, sevgilisi olmadan gym alanlar da ilginç bir ayrılık sebebi yaratmayı başardılar. 

Biliyorsunuz Pokémon GO, bir tür arttırılmış gerçeklik oyunu. GPS tabanlı çalışan oyunda, gerçekten dışarı çıkmanız ve Pokémon yakalamak için kilometrelerce yürümeniz gerekiyor. Bu sırada karşınıza 136 Pokémon'dan herhangi biri çıkabildiği gibi PokéStop'lar ya da gym'ler de bulabiliyorsunuz. Şarjınız yettiği kadar oynayabildiğiniz oyun, kaliteli zaman geçirmek için bir araya gelen sevgilileri ise bir hayli baltalamış durumda. 

1. "Sevgilimi benden aldığı için Pokémon GO'Ya teşekkür ederim."

2. "Gerçek Hayat: Erkek arkadaşımı Pokémon GO yüzünden kaybettim."

3. "Erkek arkadaşım, 'onsuz eğitim yaptığım için' bana çok kızgın."


4. "Her Pokémon Go, erkek arkadaşımı çaldığın için teşekkürler. Umarım birlikte çok mutlu olursunuz."

YORUMLAR