Office 365 Nasıl Kullanılır ve Özellikleri Nelerdir?

Microsoft’un Ofis 365 sürümü hem evde, hem iş yerinde, hem de okulda kullanılabiliyor, oldukça da avantajlı görünüyor.

Office 365 Nasıl Kullanılır ve Özellikleri Nelerdir?

Günlük dokümantasyon veya kurumsal veri işlemlerinde ofis uygulama ve programları elimiz ayağımız gibi oluyorlar. Microsoft’un Office 365 sürümü hem evde, hem iş yerinde, hem de okulda kullanılabiliyor. Bu durum bir çok işlevi olan bu yazılımın tercih edilmesini kolaylaştırıyor.

Office 365 Nedir? Özellikleri Nelerdir?
YAZILIM

Office 365 Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Microsoft Office 365 ile tüm Office işlemlerinizi bulut üzerinde yapabilirsiniz. Word, Excell, PowerPoint, Outlook, Access ve OneNote gibi uygulamalarda yaptığınız çalışmalar OneDrive hizmeti sayesinde gittiğiniz her yerde yanınızda olacaklar.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Power Point, Acces ve diğer yardımcı ofis uygulamalarını içeren Ofis 365 aslında bütün bir dokümantasyon kontrolü sağlayabiliyor. Office 365 ile belgelerimizi PC masaüstünden Windows, Mac ve Android cihazlara kadar her yerde gözden geçirebiliyor, düzenliyor ve paylaşabiliyoruz.

Office 365 nasıl edinilir?

Her Microsoft ürününde olduğu gibi Office 365 edinmek için önce bir Microsoft hesabınızın olması gerekiyor. Ofis 365’i ev, okul ve iş yeri için buradan edinebiliyor ve farklı kullanım ücret ve avantajlarından faydalanabiliyorsunuz. Office 365, Windows 7 veya üzeri PC'leri, Office Mac 2016 uygulaması ise Mac OS X 10.10 çalıştıran Mac bilgisayarları destekliyor.

Office 365 kullanmanın avantajları nelerdir?

Günlük iş akışınızı düzenlemek ve ev-ofis idaresini maksimum düzeyde kontrol edebilmek Office 365 ile mümkün olabiliyor. Word, Excel, Power Point gibi tüm Office dokümanları çevrimiçi olarak oluşturulabiliyor. Bunun avantajı herkesin anında bu güncellenen dokümanlara ulaşabiliyor olmasından kaynaklanıyor. Microsoft Office 365 tüm bu dokümanları ve güncellemeleri son derece güvenli bir ortamda paylaşmanızı sağlıyor. Bu güvenlik seçenekleri, farklı protokoller halinde kullanıcılar tarafından ayarlanabiliyor.

Bunun yanı sıra yazlım sürekli güncel kalıyor. Bileşenlerin güvenlik ve kod altyapıları yenilikleri hemen görüyor ve sessizce güncelliyor. Böylece sürüm takip etmek zorunda kalmıyorsunuz. Bunun yanı sıra yazlım sürekli güncel kalıyor. Bileşenlerin güvenlik ve kod altyapıları yenilikleri hemen görüyor ve sessizce güncelliyor. Böylece sürüm takip etmek zorunda kalmıyorsunuz. Kullanıcı arayüzü son derece anlaşılabilir olduğundan programı kişiselleştirebilmek de son derece kolay. 

Office 365 mobil erişim avantajı

Office 365 tüm mobil cihazlar ile uyumlu çalışıyor. Böylelikle çalışma ve dokümanlara istediğiniz yerden erişebiliyorsunuz. Office'in çevrimiçi eşi olan Office Web Apps, Office 365 ödeme planlarının hepsine dahil. Office 365 dokümanlarına mobil üzerinde son derece sıkıntısız izlenip müdahale edilebiliyor.

Ödeme planları

Office 365 aylık ve yıllık abonelik seçenekleri "Ev" kullanıcıları için son derece avantajlı. İş yeri sahipleri de bu avantajlardan faydalanabilecek paketler seçebiliyorlar. 

 Ödeme Planı

 Office 365 Ev 
22.99TL Aylık 

 Office 365 Bireysel
14,99 TL Aylık

 Office Ev ve Öğrenci 339.99 TL tek ödeme

 Word ve Excel ile beraber

 Outlook, Publisher, Access

 Outlook, Publisher, Access

  Outlook, Publisher, Access

 Bilgisayar desteği

 5 PC veya Mac

 1 PC veya Mac

 1 PC

 Mobil desteği

 5 tablet ve 5 telefon

 1 tablet ve 1 telefon

 

 Çevrim dışı depolama

 Evet 

  Evet 

  Evet 

 Her an güncelleme

 Evet

  Evet

  Evet

 Skype

 5 kullanıcıya kadar kullanıcı başına 60 dakika/ay

 1 kullanıcı için 60 dakika/ay

 

Bu avantajların yanı sıra OneDrive bulut depolama hizmetlerinden de faydalanmak mümkün olabiliyor. Office 365 Ev kullanıcıları bir ay boyunca Office 365 sürümünü ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.

Office 365 ile beraber Spotify keyfi

Tüm bu avantajların yanı sıra Office 365 çalışırken kulaklarımızın pası silinsin, biraz da havaya girelim diye Spotify üyeliği de hediye ediyor. 1 yıllık Office 365 üyeliği alana tam 3 ay boyunca Spotify Premium hesabı hediye ediliyor. 

YORUMLAR