Netdirekt Web Hosting için Yüzde 25 İndirim Tamindir'den Hediye

Tamindir - Netdirekt işbirliği neticesinde web hosting ve bayi hosting seçeneklerinde 31 Mart'a kadar kullanmanız gereken yüzde 25 indirim kuponunuzu hemen alın!

Netdirekt Web Hosting için Yüzde 25 İndirim Tamindir'den Hediye

Netdirekt ülkemizde bulunan web hosting şirketleri arasında akıllara ilk gelenlerden bir tanesi ve hem İzmir lokasyonlu hem de Frankfurt lokasyonlu veri merkezlerine sahip. Bireysel kullanıcılardan tutun da bayi paketlerine kadar çok çeşitli hosting olanakları barındıran şirket ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği neticesinde 31 Mart 2013 tarihine kadar kullanılmak üzere “Yüzde 25” indirim kodunuzu alabilir ve böylece bu büyük fiyat indiriminden faydalanabilirsiniz.

Hemen dörtte bir oranında indirim kapabileceğiniz Netdirekt hosting hediyemiz için tek yapmanız gereken hostinginizi alırken “TAMINDIRIM” kupon kodunu kullanmanız. 31 Mart 2013’e kadar kodunuzu kullanma şansına sahipsiniz. Bir ay boyunca sürecek olan bu kampanyada herhangi bir kullanıcı sınırı bulunmuyor ve isteyen herkes indirimini kolayca alabiliyor.

Netdirekt’in PHP Web Hosting paketleri için buraya, PHP Bayi Hosting modelleri için buraya tıklayarak fiyatlar ve koşullar hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlerleyen günlerde pek çok kampanya ile yine karşınızda olacağız. Şimdiden bu hediye kampanyamızdan faydalanan herkesi tebrik ediyor ve bizi takibi bırakmamanızı diliyoruz.

Konsol savaşları yazı dizimizin ilk bölümünü kaçırmayın

YORUMLAR