Need for Speed Most Wanted Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Need for Speed Most Wanted ucretsiz indirme nasıl yapılır? On the House kampanyası sayesinde NFS Most Wanted'ı herhangi bir ücret ödemeden indirebilirsiniz

Gerçekleştirilen bir kampanya sayesinde Need for Speed Most Wanted ücretsiz indirme mümkün hale geldi. Bu yazıda dünya çapında çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilen yarış oyununu ücretsiz olarak nasıl indirebileceğinizi anlatacağız.

Eğer bilgisayarınızda kaliteli bir yarış oyunu oynamak istiyorsanız ve oyun dünyasının en başarılı yarış oyunu serilerinden olan Need for Speed oyunlarını seviyorsanız doğru yerdesiniz. Bilindiği üzere Electronic Arts firması kendi oyun platformu Origin'in tanıtımı ve yaygınlaşması için zaman zaman On the House adı verilen kampanyaları düzenliyor.

Bu kampanyalarda Electronic Arts'un yayınladığı belli oyunlar oyunculara tamamen bedava olarak sunuluyor. On the House kampanyası ile daha önceden Red Alert 2'yi ve genişleme paketlerini ücretsiz olarak bilgisayarlarımıza indirebilmiş ve oynayabilmiştik.

Android İçin En İyi Yarış Oyunları
MOBİL

Android İçin En İyi Yarış Oyunları

Yarış oyunları, bilgisayarlardan bile önce, atariler çıktığından beri hayatımızda olan oyun kategorilerinden bir tanesi. Atarilerimizde oynadığımız F-1 Race oyununu hatırlamayan yoktur sanırım.

On the House kampanyalarının son ayağında oldukça kaliteli bir yarış oyunu olan 2012 yılında çıkmış Need for Speed Most Wanted'a tamamen ücretsiz olarak sahip olabiliyoruz. Bu kampanyadan yararlanabilmek için geçerli bir Origin hesabına sahip olmanız ve bilgisayarınızda Origin istemcisinin kurulu olması gerekiyor.

2 Şubat 2016 tarihinde başlayan kampanya kısıtlı bir süre devam edecek. Electronic Arts kampanyanın ne zaman biteceği hakkında kesin bir bilgi vermiyor; bu nedenle kampanya her an sonlandırılabilir. Acele ederek oyunu bir an önce Origin hesabınıza eklemenizi tavsiye ediyoruz.

Need for Speed Most Wanted Ücretsiz İndirme Adımları Neler?

  • Origin'i indirin.
  • İndirdiğiniz programı yükleyin.
  • Origin'i açın.
  • Hesabınız yoksa "Create Your EA Account" yazısına tıklayın.
  • Gerekli bilgileri girerek hesap oluşturun.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Oyunun sayfasını görüntüleyin.
  • "Download Now Free" butonuna basın.
  • İndirme işleminin ardından oyun yüklenecektir.
  • "My Games" bölümünden oyuna tıklayın.

On the House kampanyası kapsamında ücretsiz hale gelen Need for Speed Most Wanted isimli yarış oyununa sahip olabilmek için ilk olarak Origin isimli istemciyi indirmeniz gerekiyor. Bu işlem için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Daha sonra "İndir" butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasının üzerine çift tıklayın. Yükleme işlemini gerçekleştirin. Bu işlem tamamlandıktan sonra programı açın. Eğer hesabınız yoksa  "Create Your EA Account" yazısına tıklayarak yeni bir hesap oluşturun.

Hesap oluşturduktan sonra üyelik bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın. Origin istemcisi üzerinden oyunun sayfasını görüntüleyin. "Download Now Free" butonuna basarak indirme işlemini başlatın. İndirme işleminin ardından oyun yüklenecektir. "My Games" bölümünden oyuna tıklayın. Adımları uygularken sorun yaşayan kişiler için görsellerle anlattık.

Origin'i indirdikten sonra kurulumunu gerçekleştirin ve programı çalıştırın. Program açılınca karşınıza giriş ekranı gelecek:

Eğer önceden kullandığınız bir Origin hesabı varsa kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapın. Eğer herhangi bir Origin hesabına sahip değilseniz resimde işaretlediğimiz "Create Your EA Account" bölümüne tıklayın. Bu bölüme tıkladıktan sonra karşınıza çıkan adımları izleyerek gerekli bilgileri girip Origin hesabınızı yaratabilirsiniz.

Bu süreçte sizden ülkenizi seçmeniz, doğum tarihi gibi bilgileri girmeniz isteniyor. Şifrenizde en az bir küçük harf, en az bir büyük harf, en az bir rakam yer almalı be belli bir uzunluğa sahip olmalı

Hesabınızı oluşturup e-posta yoluyla doğruladıktan sonra artık Origin'e giriş yapabilirsiniz. Şimdi bu bağlantı aracılığıyla Need for Speed Most Wanted'ın Origin'in internet sitesi üzerindeki sayfasını ziyaret edin.

Sayfa açılınca üstteki resimde işaretlediğimiz tuşa tıklayın. Karşımıza yeni bir pencere çıkacak:

Bu pencerede mevcut Origin hesap bilgilerinizle veya az önce oluşturduğunuz yeni Origin hesabınızın giriş bilgileriyle "Log In" tuşuna tıklayarak giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra yeni bir pencere daha açılacak:

Origin'i daha önceden bilgisayarımıza yüklemiş ve hesabımızla giriş yapmış olduğumuz için işaretlemiş olduğumuz  "Launch Origin" tuşuna tıklayın ve yeni açılan küçük onay penceresinde "Uygulamayı Başlat" seçeneğini seçerek oyunu Origin oyun arşivinize ekleyin:

Artık oyunu Origin'i açtığınızda oyunlarınız arasında görebiliyor olacaksınız, eğer oyunlarınız arasında Need for Speed Most Wanted'ı göremediyseniz aşağıdaki resimde yeşil ile işaretlediğimiz yenileme tuşuna tıklayın:

Oyunu oyun listenizde bulduktan sonra solda kırmızıyla işaretlediğimiz alan içerisindeki Need for Speed Most Wanted resminin üzerine tıklayın. Bu alana tıkladıktan sonra sağ tarafta kırmızı alan içerisinde işaretlediğimiz küçük bir ileti kutusu açılacak. Bu ileti kutusunda "Download" tuşuna tıkladığınızda oyunu Windows'un kurulu olduğu C:\ sürücüsüne indirmeye başlayacaksınız. Bu sürücüde boş yere sahip değilseniz Origin'in oyunları ve oyun kurulum araçlarını indirdiği varsayılan sabit disk bölümünü değiştirmeniz gerekiyor.

Eğer oyunu farklı bir sabit disk bölümüne kurmak isterseniz Origin'in uygulama ayarlarına gitmeniz gerekli:

Bu iş için Orihin penceresinin sol üst köşesindeki "Origin" menüsünün üzerine tıklayın ve açılan seçeneklerden "Application Settings" seçeneğini seçin.

Origin ayarları açılınca sol taraftaki sekmeler arasından işaretlediğimiz "Advanced" sekmesine tıklayın. Sonrasında ise sağ tarafta işaretli alanlarda yer alan "Change" tuşlarını kullanarak oyun indirme araçlarının ve oyun dosyalarının kaydedileceği dosya konumunu belirleyin.

Bütün işlemler tamamlanınca tekrar oyun kütüphanenize dönebilir, Need for Speed Most Wanted'ın resminin üzerine tıklayıp "Download" tuşuna tıklayarak indirme sürecini başlatabilirsiniz.

Download tuşuna tıkladığınızda karşınıza küçük pencereler çıkacak. Bu pencerelerde "Continue" tuşuna tıklayarak oyunu indirme işlemini başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

YORUMLAR