MacBooster ile Mac'inizi Hızlandırın

Sisteminiz üzerinde yer alan herhangi bir uygulamayı kaldırdıktan sonra geride kalan gereksiz ve önemsiz dosyalar zaman içerisinde birikerek Mac'inizin performansını düşürebilir ve yavaşlamasına neden olabilir. Bu tarz sorunların önüne geçmek için tasarl

MacBooster ile Mac'inizi Hızlandırın

Sisteminiz üzerinde yer alan herhangi bir uygulamayı kaldırdıktan sonra geride kalan gereksiz ve önemsiz dosyalar zaman içerisinde birikerek Mac'inizin performansını düşürebilir ve yavaşlamasına neden olabilir. Bu tarz sorunların önüne geçmek için tasarlanmış bir yazılım olan MacBooster, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz ve önemsiz dosyaları temizler, internet bağlantınızı yeniler ve sisteminizi optimize ederek performans artışı sağlar.

Piyasada yer alan birçok program gibi MacBooster'da bilgisayarlarını ilk günkü performansıyla kullanmak isteyen Mac kullanıcıları için geliştirilmiş bir sistem temizleme çözümüdür ve bunun dışında kullanıcılara birçok güvenlik ve gizlilik aracı da sunmaktadır. Tarayıcı geçmişi silme, çerezleri silme, virüsleri silme ve diğer zararlı yazılımları silme gibi ekstra özelliklere de sahip olan program gerçekten kendi kategorisi arasında yer alan yazılımlar içerisinde öne çıkanlardan bir tanesidir.

Oldukça modern ve şık görünümlü bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program üzerinde kullanabileceğiniz tüm fonksiyonlar sağ tarafta yer alan menü üzerinde farklı başlıklar altında listelenmiştir. Bu noktada programı kullanabilmek için yapmanız gereken tek şey hangi işlemi gerçekleştirmek istediğinize karar vermek ve ilgili sekmeye tıklayarak gerekli adımları takip etmektir. Her seviyeden bilgisayar kullanıcısının zorlanmadan rahatlıkla kullanabileceği program, kullanıcılara kolay ve etkili bir çözüm sunmaktadır.

Popüler yazılım geliştiricisi iObit tarafından geliştirilerek kullanıcılarla buluşan MacBooster, ücretli bir yazılım olmasına karşın, vereceğiniz parayı sonuna kadar hakecek olan yazılımlardan bir tanesi. Lite, Standart ve Premium olmak üzere 3 farklı sürümü bulunan MacBooster'ın Lite sürümünü satın alırsanız 1 Mac üzerinde, Standart sürümünü satın alırsanız 3 Mac üzerinde ve Premium sürümünü satın alırsanız 5 Mac üzerinde kullanabiliyorsunuz. Bu noktada bilmeniz gereken en önemli şeylerden bir tanesi Lite sürümün tam sistem temizliği ve güçlendirmesi özelliğine sahip olmamasıdır.

Temizle ve Güçlendir, Verimlilik Artışı, Bellek Temizleyici, Çoklu Kopya Bulucu, Büyük Dosya Temizleyici, Kurulum Kaldırıcı ve Başlangıç Eniyileme gibi farklı sekmeler altında kullanıcılara birçok sistem temizleme ve performans artışı aracı sunan MacBooster, kullanmakta olduğu Mac'in performansını maksimuma ulaştırmak isteyen kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Tüm bunların dışında farklı zararlı çerezleri otomatik olarak tespit edebilen yazılım, tespit etmiş olduğu bu zararlı yazılımları bloklar ve kullanıcıların internet güvenliğini de bu şekilde sağlamış olur. Ayrıca tarayıcı geçmişiniz üzerinde yer alan ve ne olduğu hakkında bir fikir sahibi olmadığınız içerikleri de otomatik olarak temizleyen MacBooster, kullanmakta olduğunuz tüm tarayıcılar üzerinde bu işlemleri gerçekleştirebilir.

MacBooster'ın İyi Yanları:

  • Aynı arayüz üzerinde tüm temel sistem temizleme araçlarını kullanıcıların kolay bir şekilde kullanmasına olanak sağlanmış.
  • Tarama ve temizleme işlemleri birçok rakibine göre çok daha hızlı ve etkili.
  • Başlangıç sırasında otomatik olarak çalıştırılan tüm servisleri tanıyabilmesi sayesinde, başlangıç uygulamalarını tek tek aramanıza gerek kalmıyor.

MacBooster'ın Kötü Yanları:

  • Temel sistem temizleme araçlarını sunuyor olmasına rağmen, fiyatının biraz yüksek olduğu bir gerçek.
  • Virüs koruma özelliği gerçek zamanlı olmadığı için arada elle tarama yapmanız gerekiyor.

MacBooster Sonuç:

Mac için tüm temel sistem temizleme araçlarını ve çok daha fazlasını kullanıcılarla buluşturan oldukça başarılı bir yazılım olan MacBooster, tüm Mac kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken sistem temizleme araçlarından bir tanesi. Mac'inizi ilk günkü performansıyla kullanmak için neler yapmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? MacBooster'ı deneyerek artık bunları düşünmeye son verebilirsiniz.

Aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla MacBooster'ın deneme sürümünü sitemiz üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

YORUMLAR