Kullanıcılar Tamindir'den Son 1 Yılda Neler İndirdiler?

Tamindir'den son 1 yılda en çok nelerin indirildiğini görmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız infografiğe bir göz atın.

Kullanıcılar Tamindir'den Son 1 Yılda Neler İndirdiler?

Sizlerle birlikte Türk internet dünyasında 10 yıldır birlikteyiz ve her geçen sene daha da artan kullanıcı sayımızla daha uzun yıllar birlikteliğimizi devam ettireceğimize inanıyoruz. Türkiye'nin önde gelen program indirme ve teknoloji portallarından birisi olabilmenin heyecanını ve mutluluğunu her gün yaşadığımız için, sizlerle bazı istatistiki bilgilerimizi de paylaşmayı ve böylece sizleri bu heyecana ortak etmeyi de kendimize bir görev bildik.

Hazırladığımız infografikte de görebileceğiniz gibi Tamindir üzerinden kurulduğu günden bu yana tam 700 milyon indirme gerçekleşti ve bunun yakın zamanda daha da artmasını bekliyoruz. Tüm departmanlarımız ve ekibimizle birlikte daha fazla, daha iyi ve daha hızlı içerik sunmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanında, tabii ki sizlerin bizi takip etmekteki azmi de bu başarıda büyük bir rol oynadı.

Son 1 yıla ait istatistiklerimize de infografiğimizde yer verdik ve böylece kullanıcılarımızın en çok hangi içeriklerimize yöneldiklerini kolayca inceleyebilirsiniz.

Önümüzdeki senelerde de bir numaralı program ve teknoloji ihtiyaçlarınızı Tamindir'den karşılayacağınıza dair güvenimiz tam. Kendimizi daha iyi hale getirebilmek ve sizlere en kaliteli servisi sunabilmek için bizlere vereceğiniz geri dönümler de çok değerli. Bu nedenle herhangi bir sıkıntı ya da sorununuz olduğunda bizlere ulaşmaktan çekinmeyin.

Nice indirmelere!

YORUMLAR