Kişiliğin Kaçıncı Sınıfa Gidiyor? Testi Yap Hemen Öğren

Aslında yaşın bir önemi yok, insan hissettiği yaştadır lafı hiç de yanlış değil. Ne kadar büyürsek büyüyelim yaşımız her zaman hissettiğimiz kadar olabiliyor. Gelin bakalım testimizde nasıl bir sonuç çıkıyor.

Kişiliğin Kaçıncı Sınıfa Gidiyor? Testi Yap Hemen Öğren

Aslında yaşın bir önemi yok, insan hissettiği yaştadır lafı hiç de yanlış değil. Ne kadar büyürsek büyüyelim yaşımız her zaman hissettiğimiz kadar olabiliyor. Üstelik bu durum ruh halimizle de doğru orantılı. Bazen son derece umutsuz olduğumuzda kendimizi çok yaşlı, bazen de mutlu anlarımızda çocuklar kadar şen şakrak olabiliyoruz.

İşte bundan dolayı "insan hissettiği yaştadır" dendiğinde ne anlatılmak istendiğini anlamak da güç değil. Bu durumdan yola çıkarak son derece eğlenceli, sadece biraz gülmek ve eğlenmek adına bir test hazırladık. Hangi şartlar altında nadıl tepkiler verdiğimiz seçerek gerçek yaşımızı tahmin etmeye çalıştık. Bu durumu da eğitim klasmanlarıyla irdeledik. Bu klasmanlar ilkokul 3, 6’ıncı sınıf, 9’uncu sınıf ce üniversiteye hazırlık olarak dört ana sınıflandırmayla tanımlandı. Sorularımıza vereceğeiniz cevaplar bazı durumlarda “kaç yaşındaymış gibi” davrandığınızı tespit etmeye yarıyor. 11 soruluk testin sonunda yapılan küçük değerlendirme çevrimiçi yaşam ve sosyal hayatta nasıl ve kaç yaşında davranıyor olduğunuzu belirliyor.

Ancak elbette burada son derece bilimsel takılmıyor, sadece biraz gülümsemek adına gününüzü eğlenceli geçirmenizi hedefliyoruz. 

Apple İş Görüşmesindesiniz, Soruları Soruyoruz Bakalım İşe Girebilecek misiniz?

Google’da İş Görüşmesindesiniz, Soruları Soruyoruz Bakalım İşe Girebilecek misiniz?

YORUMLAR