Steam, Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!

Steam'in haftanın en çok satanlar listesi belli oldu. Peki, geçtiğimiz hafta içerisinde en fazla hangi oyunlar satıldı? İşte paylaşılan listenin detayları!

Steam Haftanın En Çok Satan Oyunları (13-20 Şubat)

Steam'de haftanın en çok satan oyunları belli oldu. SteamDB tarafından paylaşılan listeye göre Dragon's Dogma 2 geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu oldu. Peki, 19-26 Mart 2024 tarihleri arasını kapsayan listede hangi oyunlar yer almayı başardı?

Dünyanın en popüler dijital oyun platformlarından biri olan Steam'e her hafta binlerce oyun çıkışını gerçekleştirirken, binlercesi de yeni satışlar gerçekleştiriyor. Haftanın en çok satan oyunları listesini yayımlayan Steam'in veritabanı platformu SteamDB, geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesini gözler önüne serdi.

SteamDB tarafından paylaşılan listede Counter-Strike: 2, Apex Legends, Destiny 2 PUBG: Battlegrounds ve Lost Ark gibi yapımlar da bulunuyor fakat bunlar oynaması ücretsiz olduğundan ötürü listede yer vermedik.

Steam'de En Çok Satan Oyunlar Hangileri?

  Oyun Geliştirici Çıkış Tarihi
1. Dragon's Dogma 2 Capcom 22 Mart 2024
2.

Helldivers 2

Arrowhead Game Studios 8 Şubat 2024
3. Horizon Forbidden West Complete Edition Guerrilla Games 21 Mart 2024
4. EA SPORTS FC 24 EA Canada & EA Romania 29 Eylül 2023
5. Baldur's Gate 3 Larian Studios 3 Ağustos 2023
6. Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubisoft Montreal 1 Aralık 2015
7. Final Fantasy VII Remake Intergrade Square Enix 17 Haziran 2022
8. Dead by Daylight Behaviour Interactive Inc. 14 Haziran 2016
9. Stardew Valley ConcernedApe 26 Şubat 2016
10. Call of Duty: Modern Warfare III Sledgehammer Games 10 Kasım 2023

Dragon's Dogma 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Dragon's Dogma 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Dragon's Dogma 2 sistem gereksinimleri, Capcom tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon RPG türündeki Dragon Dogma serisinin yeni oyununda kasma ve donma gibi problemler yaşanmaması için büyük öneme sahiptir çünkü bilgisayardaki donanımın, oyunun gereksinimlerini karşılaması gerekir.

SteamDB'nin paylaştığı listeye göre 19-26 Mart​​ 2024 tarihleri arasında en fazla satan yapım Dragon's Dogma 2 oldu. Capcom tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu büyük beğeni topladı. Helldivers 2 ise listenin ikinci sırasında konumlandı.

Listede ayrıca en iyi RPG oyunları arasında bulunan Baldur's Gate 3, Call of Duty: Modern Warfare III ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege dahil olmak üzere pek çok kaliteli yapım mevcut.

Cyberpunk 2077 Ücretsiz Oluyor: Fırsatı Kaçırmayın!
OYUN

Cyberpunk 2077 Ücretsiz Oluyor: Fırsatı Kaçırmayın!

CD Projekt RED, oyunculara heyecan verici bir teklif sunuyor. PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcısı olup Cyberpunk 2077'yi henüz deneyimlememiş olanlar, sınırlı süre içerisinde ücretiz oynayabilecekler.

Peki siz bu hafta Steam'den yeni bir oyun aldınız mı? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR