iPhone 4 8GB Türkiye'de

iPhone 4 isimli akıllı telefon serisinin 8 GB depolama alanına ait modeli Türkiye'de satışa sunuluyor.

iPhone 4 8GB Türkiye'de

Dünyanın en çok tercih edilen ve en popüler akıllı telefonları arasında yer alan iPhone serisinin bir parçası, uygun fiyat özelliği ile öne çıkarılan iPhone 4 8GB modeli ile bugünden itibaren Avea İletişim Merkezleri ve Avea Satış Noktaları tarafından Türkiye’ye resmî girişi yapacak.

iPhone 4 16 GB ve iPhone 4 32 GB modelleri ile Türkiye’de yoğun bir ilgiye maruz kalan Apple akıllı telefon serisi, kimi kullanıcılar tarafından oldukça yüksek bir fiyat aralığında konumlandırılıyordu. Haklılık payının yoğun bir şekilde hissedilebildiği bu yargıyı kısmen de olsa ortadan kaldırabilmek adına bir hamle yapan Apple, kardeşlerine oranla daha düşük bir depolama alanına sahip bu sürümü kısa bir süre önce satışa sunmuştu. Adının duyulmasıyla birlikte kendisine “ucuz iPhone” takma adı iliştirilen ürün nihayet Türkiye topraklarına da girdi.

Bugün itibariyle adı geçen operatör tarafından satışa sunulacak olan iPhone 4 8GB modeli, sahip olduğu özelliklerle kardeşlerini aratmıyor. Cihazda retina kimliğine sahip bir ekran yer alırken, cihaz bu ekran üzerinden 640 x 960 piksel çözünürlüğünde görüntü üretebiliyor. Kablosuz bağlantı – Wi-Fi – ve 3G desteği gibi önemli bağlantı özelliklerine de sahip olan cihazın arka kısmında 5 MP değerinde bir kamera yer alıyor. 6 saatin üzerinde konuşma ve yaklaşık 300 yüz saate kadar bekleme süresini kullanıcısına sunabilen düşük fiyatlı iPhone 4 için Avea tarafından biçilen fiyat henüz bilinmiyor. Bununla birlikte cihazın uygun iletişim paketleriyle birlikte desteklenebileceği ifade ediliyor.

YORUMLAR