iOS İçin En İyi 15 Video Düzenleme Uygulaması

iOS için en iyi video düzenleme uygulamaları hangileri? İşte iPhone ya da iPad üzerinden video düzenlemek için kullanabileceğiniz en iyi programların listesi!

iPhone'lar yüksek kaliteli kameraları ile birlikte video çekimi için oldukça kullanışlı araçlar olarak öne çıkıyorlar. Eğer iPhone'da çekilen videoları yine iPhone'da düzenlemek istiyorsanız iOS için en iyi video düzenleme uygulamaları isimli bu listemize göz atmanızda fayda var.

Video düzenleme programı, cihazınızda yer alan videolar üzerinde çeşitli düzenleme işlemlerini yapabilmenize olanak tanır. Günümüzde çok sayıda video düzenleme uygulaması bulunuyor. Peki, bu konuda en başarılı program hangisi? Hazırladığımız yazıda videolarınızı etkileyici hale getirmenize imkân tanıyan uygulamaların listesi bulunuyor.

iOS için En İyi Video Düzenleme Uygulamaları Listesi

  • InShot
  • iMovie
  • Adobe Premiere Rush
  • Filmmaker Pro
  • GoPro Quik
  • Splice
  • Videoshop
  • KineMaster
  • Magisto
  • LumaFusion
  • Filmora
  • CapCut
  • PowerDirector
  • Videoleap
  • Vimeo Create

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları
YAZILIM

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları

En iyi video indirme programları nelerden oluşmaktadır? Hazırladığımız listede yer alan uygulamalar, sevdiğiniz videoları cihazınıza pratik bir şekilde kaydetmenize olanak tanır.

Söz konusu şey video düzenleme olduğunda genellikle oldukça karmaşık ve yine bir o kadar pahalı programlar aklımıza geliyor. Fakat günümüzde bunu yapmak o kadar kolay hale geldi ki, iPhone'da ya da iPad'de dahi video düzenlemek oldukça kolay bir yapıya büründü.

Tabii küçük ekranların detaylara hakim olmak noktasında bazı zorluklar yaşatabileceğini hatırlatalım. Yine de bu problemleri önemsemediğiniz durumda mobil cihazlara özel olarak geliştirilen, kullanımı kolay ve basit video düzenleme programları bulunuyor.

Rüzgarla Şarj Olan Akıllı Telefon Geliyor!

InShot

Fiyat: Ücretsiz

App Store'da ücretsiz bir şekilde sunulan InShot, basit video düzenlemeleri için tercih edebileceğiniz en iyi uygulama olarak öne çıkıyor. Videoyu kolayca kırparken ve ayarlarken istediğiniz gibi müzik, metin ya da emoji ekleyebilirsiniz. Düzenleme mantığı basit olduğu için birkaç saniyede hazır hale getirebilirsiniz.

iMovie

Fiyat: Ücretsiz

Apple tarafından geliştirilen video düzenleme uygulaması iMovie, iPhone ve iPad'inizde kullanabileceğiniz en başarılı uygulamalardan birisi. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde basit bir kullanım mantığına sahip olan uygulamada hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için pek çok ayar bulunuyor.

Adobe Premiere Rush

Fiyat: Ücretsiz

Çevrim içi videoları çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için hepsi bir arada bir yazılım olan Adobe Premiere Rush, güçlü araçları ile birlikte profesyonel düzenlemeler yapmanıza olanak sunuyor. Videoları düzenledikten sonra direkt olarak dışa aktarım yapabildiğiniz bu uygulama, listemizin üçüncü sırasında yer alıyor.

Filmmaker Pro

Fiyat: Ücretsiz

Gerçekten güçlü bir video düzenleme uygulaması olan Filmmaker Pro, isminden de anlayabileceğiniz gibi ileri düzey kullanıcılara hitap ediyor ve çok sayıda çeşitli efekte ve ayarlamaya olanak sunuyor. Eğer siz de kapsamlı bir video düzenleyici arıyorsanız, bu uygulamaya göz atmanızda fayda var.

GoPro Quik

Fiyat: Ücretsiz

Mobil cihazınız üzerinden videoları çok hızlı ve kolay bir şekilde düzenleneyebilmenize olanak tanıyan GoPro Quik'te oldukça başarılı bir arayüz bulunuyor. Video düzenleme sürecini çok basit hale getiren uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama yer alan araçlar sayesinde videolarınızı etkileyici hale getirebilirsiniz.

Splice

Fiyat: Ücretsiz

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan Splice, dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip. Videolarınız üzerinde kırpma, kesme gibi işlemlerin yanı sıra pozlama, kontrast gibi ayarları da belirleyebilirsiniz. Chroma Key özelliği ile dikkat çeken uygulamada çeşitli filtre ve efektler de mevcut.

Düzenleme işleminin ardından uygulama içerisinden doğrudan YouTube, Instagram, Facebook, TikTok dahil olmak üzere birçok hizmet üzerinden paylaşım yapabilmeniz mümkün. 

Videoshop

Fiyat: Ücretsiz

Videoshop isimli başarılı uygulama, videolarınız üzerinde kesme, birleştirme, müzik ekleme, kırpma dahil olmak üzere çeşitli düzenleme işlemlerini yapabilmenize olanak tanır. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz videoyu arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşabilirsiniz.

KineMaster

Fiyat: Ücretsiz

Etkileyici görünüme sahip videolar oluşturabilmenize imkân tanıyan KineMaster, tüm dünyada çok popüler bir uygulamadır. Başarılı video düzenleme uygulaması sayesinde videolar üzerinde kesme, birleştirme, kırpmanın yanı sıra müzik, efekt, geçiş efekti, metin ve çıkartma ekleme işlemini yapabilirsiniz.

Magisto

Fiyat: Ücretsiz

Cihazınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Magisto sayesinde videolarınızı çok pratik bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Çok başarılı bir program olan Magisto'da videolarınıa çıkartma, yazı, efekt, müzik dahil olmak üzere çeşitli ögeler ekleyebilirsiniz. Böylelikle videonuzun etkileyici bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

LumaFusion

Fiyat: 999,99 TL

Profesyonel video düzenleme uygulamaları arayan kişiler için harika bir hizmet olan LumaFusion, gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Çeşitli geçiş efektlerinin yer aldığı uygulama üzerinden düzenlediğiniz videoyu kolayca paylaşabilirsiniz. Uygulamanın fiyatı zaman içinde değişebilir.

Filmora

Fiyat: Ücretsiz

Sahip olduğu efektler ve geçişler ile dikkat çeken video düzenleme uygulaması Filmora'da etkileyici görünüme sahip videolar hazırlayabilirsiniz. Videolara müzik, geçiş efektleri, metin, emoji ve filtre ekleyebilirsiniz. Çeşitli şablonlar içeren hizmette AR Camera özelliği bulunuyor.

CapCut

Fiyat: Ücretsiz

Bytedance tarafından sunulan CapCut, iPhone üzerinden kullanılabilecek en iyi video düzenleme hizmetlerinden biridir. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, arka planı kaldırma özelliğini destekliyor. Videolara metin ve çıkartmalar ekleyebilir ve dahasını yapabilirsiniz.

PowerDirector

Fiyat: Ücretsiz

Video düzenleme uygulamaları arasında bulunan PowerDirector'daki AI Smart Cutout özelliği sayesinde pratik şekilde arka planı kaldırabilirsiniz. Çeştili şablonlara sahip olan uygulamada ayrıca birbirinden başarılı efektler bulunuyor. Popüler hizmette kullanım deneyimini üst seviyeye çıkaran pek çok işlev mevcut.

Videoleap

Fiyat: Ücretsiz

Başarılı şekilde tasralanmış efekt ve filtrelere sahip olan Videoleap Chroma Key özelliğini destekliyor. Videoların parlaklığını, kontrastını ve doygunluk düzeyini ayarlayabilirsiniz. Videoları kırpmanıza, bölmenize ve dahasını yapmanıza imkân tanıyan hizmette ayrıca ses için de bazı ayarlar mevcut.

Vimeo Create

Fiyat: Ücretsiz

Başarılı bir arayüze sahip olan ve bu sayede kolay bir kullanım imkânı sunan Vimeo Create üzerinden videları pratik şekilde düzenleyebilirsiniz. Çok sayıda şablonun yer aldığı hizmet sayesinde etkileyici görünüme sahip videolar oluşturabilirsiniz.

Yapay Zeka ile Video Oluşturun: Kaiber AI Nedir? Nasıl Kullanılır?
Yapay Zeka

Yapay Zeka ile Video Oluşturun: Kaiber AI Nedir? Nasıl Kullanılır?

Yapay zeka ile içerik üretimi gün geçtikçe popüler hale geliyor. Yazılı içeriklerin yanı sıra görsel üretiminde de yapay zeka kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor.

Bu yazımızda iPad ve iPhone cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi video düzenleme uygulamaları ile karşınızdaydık. Peki, sizce iOS için en başarılı video düzenleme uygulaması hangisi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR