iOS 8.2 Nasıl İndirilir?

iOS 8.2'nin nasıl indirileceği ve içerdiği yenilikleri paylaştığımız blogu okumak için tıklayın.

iOS 8.2 Nasıl İndirilir?

iOS 8'in ne kadar sancılı geldiğini Apple ürünlerini kullananlar bilirler. Uzun zaman sonra ilk defa içerisinde bu kadar hata barındıran bir işletim sistemiyle karşılaşmıştık. Bizlere vaad edilen özellikleri kullanmak bir yana, akıllı cihazımı elimize almayacak kadar soğumuştuk. İlerleyen aylarda çeşitli güncellemeler sayesinde hataları büyük oranda düzelen işletim sistemi, nihayet hayata döndü diyebiliriz. Bugün düzenlenen Apple Watch etkinliği ile birlikte iOS 8.2 güncellemesi de yayınladı. Bu blogda iOS 8.2'nin nasıl indireleceği ve içerdiği yenilikleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

iOS 8.2 Nasıl İndirilir?

iOS 8.2 güncellemesini iki farklı yoldan indirebilirsiniz. Bunlar biri iTunes üzerinden indirmek. Telefonunuzu bilgisayara bağladıktan sonra iTunes'u açıyoruz ve karşımıza çıkan ekranda Yazılım Güncelleme butonuna tıklıyoruz. Bu yolu daha çok geri dönme işlemlerinde veya telefonunuzda yeterli alan kalmadığında yapmanızı öneririm. Ben bu blogda mobil cihazınız üzerinden nasıl indirilir onu anlatacağım. 

1- Telefonumuzun Ayarlar bölümüne gelip Genel kısmına dokunuyoruz.

2- Genel kısmına geldiğimizde karşımıza Yazılım Güncelleme çıkıyor. Ona dokunuyoruz.

3- Yazılım Günceleme kısmına geldiğimizdeyse iOS 8.2 güncellemesini görüyoruz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, eğer telefonunuz iPhone 4S'in altında bir modelse güncelleme çıkmayacaktır. Daha sonra İndir ve Yükle diyerek karşımıza çıkan sözleşmeyi onaylıyoruz ve indirmeye başlıyoruz. 

iOS 8.2'de Neler Var?

- Apple Watch desteği - Güncelleme bittiğinde akıllı cihazınızda Apple Watch adında bir uygulama göreceksiniz. Bu uygulamayı akıllı saati edindiğiniz taktirde telefonunuzla eşlemek için kullanabilirsiniz.

- Sağlık uygulaması iyileştirmeleri

- Kararlılık iyileştirmeleri

- Hata düzeltmeleri

iOS 8.2, Apple Watch Desteği ile Birlikte Geldi

Apple Watch Ürünlerinin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

YORUMLAR