İnternete Giriyorsunuz? Peki İnterneti Ne Kadar Tanıyorsunuz? Haydi Bilginizi Sınayın!

Bağımlısı olduğumuz internet ortamını ne kadar tanıyor, ne kadar biliyoruz? Gelin testimize katılın bilginizi sınayın.

İnternete Giriyorsunuz? Peki İnterneti Ne Kadar Tanıyorsunuz? Haydi Bilginizi Sınayın!

Hayatımız çevrimiçi geçiyor değil mi? İnternet olmadan yaşamak artık neredeyse anlamsız olmaya başladı. Belki de çoğumuz için gerçekten hayatın anlamı internet. Tamam, biraz bağımlı olmuş olabiliriz, peki bu bağımlısı olduğumuz ortamı ne kadar tanıyor, ne kadar biliyoruz? İnterneti öyle dümdüz kullanmıyoruzdur değil mi? Biraz hakkında bir şeyler biliyor olmalıyız. 

Gelin İnterneti ne kadar tanıdığımızı sınayalım. Biz size 11 soru soralım, siz de kendi internet bilginizi derecelendirin. Bu soruların sonunda çıkacak olan sonuçlara göre kendinizi değerlendirin. Sonuç kötü çıkarsa da üzülmeyin. Sonuçta internet var, doğrusunu araştırır öğrenirsiniz.

Bu testte bulunan 11 sorunun doğru cevaplarını size göstermeyeceğiz. Amacımız doğruları öğrenmek için interneti kullanarak araştırmaya ve öğrenmeye odaklanma alışkanlığımızı geliştirmek.

Korkmayın, buradaki soruların cevaplarının hemen hepsini Tamİndir sayfalarında zaten uzun zamandır okuyorsunuz. Onun için testin sonuçlarının canınızı sıkacağını hiç sanmıyoruz. Sorular çalışmadığım yerden geldi demeyin, resmen defter kitap açık yazılı yapıyoruz.

Haydi, başarılar hepinize.

9 soruda Kendinizi Tanıyın, Android mi Yoksa iOS Karakteri mi Taşıyorsunuz?

YORUMLAR