Hotspot Shield Nasıl Silinir?

Popüler ve ücretsiz VPN servisi veren Hotspot Shield nasıl silinir? Bu yazıda Hotspot Shield silme adımlarını görsellerle oldukça detaylı bir şekilde anlattık.

Hotspot Shield nasıl silinir? Bu soru, çok sayıda bilgisayar kullanıcısı tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Hazırladığımız rehberde Hotspot Shield silme adımlarını uygulayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Böylelikle popüler programı bilgisayarınızdan kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz.

Günümüzde hemen hemen her bilgisayarda kurulu olan en iyi Proxy programlarından bir tanesi olan Hotspot Shield'ı bilgisayarınızdan silmeniz için gereken adımları, yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Hotspot Shield ücretsiz olarak yasaklı ve engelli sitelere girmenizi sağlayan bir VPN programı.

VPN Kullanmadan Engelli Sitelere Giriş Yapmanın 5 Yolu
NASIL YAPILIR

VPN Kullanmadan Engelli Sitelere Giriş Yapmanın 5 Yolu

VPN kullanmadan engelli sitelere giriş yapmak mümkün. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için çeştili yollar mevcut.

İnternete bağlandığınız kendi DNS ve IP adreslerini gizleyerek farklı ülkeler üzerindeki sunucular ile internete bağlanmanızı sağlayan servis, böylece internet kullanımı yaptığınız ülkede yasaklanan sitelere kolaylıkla giriş yapabilmenizi sağlıyor. Ücretsiz versiyonu reklam gösterimli olan programın Elite versiyonuna geçerek sınırsız ve reklamsız olarak özgürce kullanabiliyorsunuz.

Hotspot Shield hakkında kısa ve gerekli bilgileri de verdiğimizde göre artık program kullanıcılarının programı bilgisayarlarından nasıl kaldırabileceğine geçebiliriz. Hotspot Shield aslında diğer programlar gibi oldukça basit bir şekilde silebileceğiniz program. Aşağıdaki adımları uygulayarak Hotspot Shield'ı bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilirsiniz.

Hotspot Shield Silme Adımları Neler?

  • Denetim Masası'nı açın.
  • Programlar kategorisine girin.
  • "Programlar ve Özellikler" bölümünü görüntüleyin.
  • Listeden Hotspot Shield'ı bulun ve üzerine tıklayın.
  • "Kaldır" butonuna basın.
  • "Hayır Teşekkürler - Yüklemeyi Kaldır" seçeneğini seçin.
  • İşlem tamamlandıktan sonra "Kapat" butonuna tıklayın.

Dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Hotspot Shield isimli programı bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız bazı adımları sırası ile uygulamanız gerekiyor. Bu kapsamda Görev Çubuğu'nda yer alan arama butonuna tıklayın. Kutucuğa "Denetim Masası" yazın. Arama sonuçları üzerinden söz konusu aracı açın.

Denetim Masası üzerinden Programlar kategorisine giriş yapın. Açtığınız kategoride konumlanan "Programlar ve Özellikler" bölümüne girin. Açılan liste üzerinden Hotspot Shield'ı bulun ve üzerine tıklayın. Üst kısımda çıkan "Kaldır" butonuna tıklayın. Bu işlemi yapmanız halinde bir pencere açılacak.

Açılan pencerede bulunan "Hayır Teşekkürler - Yüklemeyi Kaldır" seçeneğini seçin. İşlem tamamlandıktan sonra "Kapat" butonuna tıklayın. Böylelikle söz konusu programı bilgisayarınızdan kaldırmış olacaksınız. Bu süreçte sorun yaşayan kişiler için görsellerle daha detaylı bir şekilde anlattık.

İlk olarak denetim masasına girerek, buradan programlar ve buradan da "Programlar ve Özellikler" kısmına gelmeniz gerekiyor. Buranın eski yani bildiğiniz adı ise kısaca "Program Ekle / Kaldır."

Eğer denetim masasına nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız, klavyenizden Windows tuşuna basarak, gelen Windows arayüzündeki arama çubuğuna "Denetim Masası" yazıp giriş sağlayabilirsiniz.

Daha sonra yukarıdaki ekrana geldiğinizde, ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan programlar arasından Hotspot Shield'ı bulup seçmeniz gerekiyor. Programı seçtikten sonra yapmanız gereken ise yukarıdaki resimde yuvarlak içine almış olduğum "Kaldır / Değiştir" tıklamak. Bu tuşa tıkladığınızda Hotspot Shield silme işlemi başlayacak.

İlk adımdaki gerekli işlemleri yaptığınızda karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecek.

Bu gördüğünüz ekran size Hotspot Shield'ı neden silmek istediğinizi soran, olayı eğer varsa bir probleminiz çözelim programı silmenize gerek yoktur belki demeye getiren bir sayfa. Örneğin basit bir problemden dolayı kızarak programı silmeye kalktığınızda belki de bu ekranda arama yaparak çözümünü bulabiliyorsunuz.

Kesinlikle silmek istediğinizden eminseniz, resimde altını çizip okla ile gösterdiğim "Hayır Teşekkürler - Yüklemeyi Kaldır" yazısına tıklayarak program silme işlemlerine gerçekten başlayabiliyorsunuz.

İkinci adımdaki onayı geçtikten sonra kısa bir sürede silinecek olan Hotspot Shield programı, yukarıdaki ekranı gördüğünüzde artık bilgisayarınızda olmayacak. Yukarıdaki ekranda sol altta bulunan "Tamamlandı" yazısını gördükten sonra sağ alttaki kapat tuşuna basarak ekrandan çıkabilirsiniz.

YORUMLAR