Hamachi Nasıl Kurulur?

Hamachi programını kolayca kurmak ve arkadaşlarınızla aynı ağ üzerinden oyun oynayabilmek için kurulum rehberimiz hazır.

Hamachi Nasıl Kurulur?

Hamachi programı, internet üzerinden programı kullananların sanki aynı yerel ağ üzerinde bulunuyormuş gibi birbirlerine bağlanmalarını sağlıyor ve böylece multiplayer oyunları oynamak çok daha kolay hale geliyor. Genellikle Minecraft sevenlerin sıklıkla tercih ettikleri Hamachi programı, böylece çok oyunculu bir ortamda oyun keyfi yaşamanıza olanak tanıyor.

Programın kurulumu her ne kadar basit olsa da zaman zaman işlemler sırasında sorunlar yaşayanlar mevcut ve bu nedenle sizin için bütün adımları görsellerle birlikte sıralamaya karar verdik. Tabii ki kuruluma başlamak için ilk yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıyı kullanarak programı bilgisayarınıza indirmek ve daha sonra inen dosyayı çalıştırmak.

Dosyayı çalıştırdığınızda ilk olarak karşınıza dil seçim ekranı gelecektir. Buradan "Turkish" seçeneğini tercih ediyoruz ve daha sonra "Next"e basarak devam ediyoruz.

Bir sonraki ekranda programın üreticisi LogMeIn hakkında bazı bilgiler ve web sitesi var. Yine bu adımda da "İleri" seçeneğini kullanarak sonraki adıma geçiyoruz.

Kullanım koşulları ekranı maalesef Türkçe olarak hazırlanmamış ancak program profesyonel olmayan amaçlar için ücretsiz kullanıma sunulduğundan çok detaya girmenize gerek yok. "Kabul Ediyorum" butonu işinizi görecektir.

Yükleme seçeneklerinin yer aldığı ekranda hedef klasörü programın kurulmasını istediğiniz klasör olarak belirliyor ve daha sonra "Masaüstünde Kısayol oluşturulsun" seçeneğini de seçiyorsunuz. Böylece programa erişim çok daha kolay olacaktır. Bu adımı da tamamladığımızda "Yükle" butonuna basıyoruz ve kurulum aşamasına geçiyoruz.

Son aşamaya geçerken Windows sizden kurulum yetkisi isteyebilir ve karşınıza böyle bir pencere çıkarsa "Evet" seçeneğini kullanarak devam etmeyi unutmayın. Kurulum zaman zaman biraz vakit alabiliyor ancak bu esnada kurulumu kapatmamalısınız.

Kurulum aşaması bittiğinde Hamachi Kurulumu Tamamlandı adlı bir pencere karşınıza gelecektir. Bu pencerede "Hamachi'yi Başlat" seçeneğini açık tutarsanız kurulum sonlanınca program otomatik olarak açılacaktır. Daha sonra "Sonlandır" butonuna basarak tüm işlemleri bitiriyoruz.

Tüm adımlar bittiğinde program açılacaktır ve daha sonra kullanıma hazır hale gelecektir. İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmayı unutmayın.

YORUMLAR