Google Play Store 2015'in En İyi Uygulamalarını Seçti

2015'in en çok indirilen ve en popüler uygulamalarını sınıflandıran Google Play Store, bu ürünleri tek bir sayfadan yayınladı.

Google Play Store 2015'in En İyi Uygulamalarını Seçti

Yılsonuna doğru 2015'in en çok indirilen ve en popüler uygulamalarını sınıflandıran Google Play Store, bu ürünleri tek bir sayfadan yayınladı. Biz de aralarından 5 tanesi seçerek sizlerle paylaştık.

Google'ın "en iyi" sınıflandırmasına giren uygulamaları hangi kriterlere göre seçtiğini bilmiyoruz ama ilginizi çeken uygulamaları indirmeniz ve kullanmanız için bir fırsat yarattığı kesin.

Retrica

Tamindir'in en beğenilen Android uygulamaları listesine de daha önce giren Retrica, Google Play Store'un da favori olarak işaretlediği uygulamalardan biri. Retrica, Android telefonunuzla çektiğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafları özel efektlerle süsleyebiliyor. Böylece fotoğraf kareleriniz bambaşka bir havaya bürünüyor. Fotoğraflarıyla çok ilgilenen kullanıcılar için ideal.

Candy Camera

Fotoğraf meraklılarını fazlasıyla memnun etmeye yönelik Google Play Store listesinde Candy Camera uygulamasını da görüyoruz. Daha rahat fotoğraf çekmenizi sağlayan Candy Camera ile fotoğraf çekerken fotoğraflarınızın üzerine gerçek zamanlı olarak filtre ve efektler ekleyebiliyorsunuz.

Google Çeviri

İletişim günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası. Farklı dillerde iletişebiliyor olmak ise oldukça önemli. 50'den fazla dil desteği sunan ve bu diller arasında metin çevirisi yapabilen Google Çeviri ile cümleleri ve paragrafları çevirebilirsiniz. 64 farklı dilde çeviri yapabiliyor, 17 farklı dilde çevirdiğini okuyabiliyor ve 40 farklı dilde söylediğinizi anlayabiliyor. Google çeviri çevrim dışı dil paketleriyle internet bağlantısı olmadan da çeviri yapma imkanı sunabiliyor.

Nova Launcher

Android işletim sistemi kullanmanın en keyifli yanlarından biri de "launcher" adı verilen kullanıcı ara yüzlerini cihazlarda tecrübe edebilmek. Nova Launcher ise bu çeşitlendirilmiş ara yüzlerden en popüleri. Google Play Store listesine girmeyi başarmış tek "launcher" olan Nova renkli temalar, ikonlar, kaydırma efektleri şle ilgi çekiyor. Son derece kullanışlı eklentilerle sürekli güncellenen Nova Launcher

SwiftKey

Google Play Store listesinde dereceye giren bir diğer doğrudan kullanıcıyla etkileşimli uygulama ise SwiftKey klavye uygulaması olmuş. SwiftKey klavye stok Android klavyenin tüm eksiklerini başarıyla kapatıyor. Telefonunuzda tüm yazı işlerinizi çok hızlı bir şekilde çözmenizi sağlıyor.

Google Play 2015 Tavsiye edilen uygulamalar sayfası

En İyi Android Duvar Kağıdı Uygulaması Hangisi?

En İyi Android Web Browser Hangisi?

YORUMLAR