Google+ Ölü Doğdu Diyenlere Britney’den Cevap

Google+ ortaya çıktığından beri çeşitli mecralarda ölü doğduğuna ve Facebook’a rakip olamayacağına dair söylentiler dolanıyor. Ama özellikle görsel sanatlarla uğraşanların gözde sosyal ağlarından birisi haline gelen Google+, Facebook veya Twitter’da olduğ

Google+ Ölü Doğdu Diyenlere Britney’den Cevap

Google+ ortaya çıktığından beri çeşitli mecralarda ölü doğduğuna ve Facebook’a rakip olamayacağına dair söylentiler dolanıyor. Ama özellikle görsel sanatlarla uğraşanların gözde sosyal ağlarından birisi haline gelen Google+, Facebook veya Twitter’da olduğu gibi kendi çekişmelerini ve koşullarını oluşturmuş durumda. Bu elbette ki aktif kullanıcı kitlesinin de bir başarısı.

Google+ resmen açıldığından beri en çok takip edilen kişi Google’ın kurucularından Larry Page olmasına rağmen bu durum Britney Spears’ın da katılmasıyla değişti. Geçen ay 700.000’den fazla takipçiyle Larry Page’i geçen Britney Spears, kendine yeni hedefini belirledi ve sadece 3 hafta içerisinde Google+’da 1 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu.

Twitter’da yer alan 1 milyon yarışı çok daha dikkat çekmişti ve yarış oyuncu Ashton Kutcher, medya şirketi CNN ve ardından da Britney Spears’ın katılması ile kızışmıştı. Ashton Kutcher 1 milyona ulaşabilen ilk kişi oldu ancak kısa süre sonra Britney tarafından geçildi.Şimdi Britney Spears Google+’da en çok takip edilen kişi olmanın yanında aynı zamanda 1 milyona da ulaşan ilk kişi.

Yakın zamanda Google+’nın başarısız olacağına dair öngörüler ünlü isimlerin ve kullanıcıların aktif katılımıyla yavaş yavaş silinecek gibi görünüyor, siz ne dersiniz?

YORUMLAR