Gmail'de E-Posta Engelleme Nasıl Yapılır?

Gmail'de istemediğiniz kişilerden e-posta almak istemiyorsanız, bu kişilerin e-posta adresini engelleyebilirsiniz.

gmail-e-posta-engelleme

Google’ın sunduğu e-posta hizmeti olan Gmail, dünyada milyonlarca kişi tarafından sevilen ve kullanılan bir servis. Gmail hesabınıza gelen spam mailler ya da istemediğiniz kişiler tarafından gönderilen mailleri engellemek istiyorsanız, kişiyi engellemeniz yeterli olacaktır. Bu kolay işlemin uygulaması ise oldukça basit.

Gmail Üzerinden Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Nasıl Yapılır?
İNTERNET

Gmail Üzerinden Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Nasıl Yapılır?

Gmail büyük boyutlu dosya gönderme ne yazık ki alternatif yöntemlere başvurulmadan mümkün değil. Mailden yüksek boyutlu dosya göndermenin önündeki en büyük engel, Google'ın e-posta hizmeti de dahil olmak üzere birçok hizmetin dosya boyutu için sınırlama uygulaması.

Spam filtresinden geçerek bizi oldukça rahatsız eden çeşitli mailler, bir süre sonra çekilmez bir hal alabiliyor. Bizimle alakası olmayan konularda gelen maillerin geldiği postayı engelleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz. Bunun dışında, sizinle iletişime geçmesini istemediğiniz birisi varsa, bu kişiyi de engelleyebilirsiniz.

Android Üzerinde Birden Fazla Google veya Gmail Hesabı Nasıl Yönetilir?
MOBİL

Android Üzerinde Birden Fazla Google veya Gmail Hesabı Nasıl Yönetilir?

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde birden fazla Google hesabı ekleme işlemi nasıl yapılır? Bu rehberde bir cihazda iki Gmail hesabı kullanabilmek için hangi adımların uygulanması gerektiğini açıkladık.

Gmail’de Birisi Nasıl Engellenir?

  • Gmail’e giriş yapın.
  • Engellemek istediğiniz kişinin size yolladığı bir e-postayı açın.
  • Tarih yazan kısmın yanındaki ikonlardan “üç nokta” olana tıklayın.
  • Açılan pencerede “(engelleyeceğiniz kişinin ismi) adlı göndereni engelle” seçeneğine tıklayın.
  • İşlem bu kadar basit.

gmail-e-posta-engelleme1
Mobil cihazlarda da hemen hemen aynı şekilde engelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Engellemek istediğiniz kişinin isminin sağ tarafında bulunan “üç noktaya” dokunun. Ardından açılan pencerede “kullanıcıyı engelle” seçeneğine dokunun. 

Sizler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz içeriğimizin sonuna geldik. Gmail’de engelleme işlemi ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz bu içeriği faydalı buldunuz mu? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR