Galaxy S7 Piyasaya Çıktığına Pişman Oldu, İşte S7'ye Yapılan İşkence Görüntüleri

Samsung Galaxy S7'ye yapılan testleri sizler için değerlendirdik.

Galaxy S7 Piyasaya Çıktığına Pişman Oldu, İşte S7'ye Yapılan İşkence Görüntüleri

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 serisi ortaya çıkalı neredeyse 1 ay olacak. Samsung Galaxy S7, geçtiğimiz ay Barselona'da düzenlenen MWC 2016'da görücüye çıkmıştı. Oldukça iddialı olan telefon, ortaya atılan iddiaların hakkını vererek pek çok kişinin gözünü doyurmayı başarabilmişti. Daha Telefon piyasaya çıkmadan başına gelmeyen kalmadı. 

Ancak, hala telefondan şüphesi olanlar olacak ki S7'ye çeşitli işkenceler yapmaya devam ediyorlar. Telefon yavaş yavaş ülkelere yayılmaya başladıkça, bu tür test videoları da artmaya başladı. Test görüntülerini izlerken bizim içimiz "cızz" etti. Bakalım sizinde edecek mi? İşte karşınızda S7'ye yapılan işkencelerin belgeleri...

Galaxy S7 Test Videoları

Telefon, ilk videoda gayet sakin bir şekilde test ediliyor. Belli ki suya ne kadar dayandığını görmek istemişler. Bildiğiniz gibi Samsung, S7'nin suya dayanıklılığına oldukça güveniyordu. Videoyu izleyelim.

Şimdi ise su testini biraz daha ileri seviyeye götürelim. Bu videoda ise sınırlar biraz daha zorlanmış. Testi yapan arkadaş suya dayanıklılığını test ederken, aynı zamanda kamerasını da biraz yoklamış. Şimdi videoya bir bakalım.

Telefonun fiziksel özelliklerini zorlayan bir videoya göz atalım. Videoda bükülme testi, dayanıklılık testi.. ne ararsan var. Teste tabi tutulan telefon şaşırtıcı sonuçlar vermeye de devam ediyor. Biz şaşırdık doğrusu. Haydi ne olurmuş bir bakalım.

Biraz içim acıdı. Ancak bir telefona yapılabileceklerin tümü bu kadar mı? Tabi ki değil. Sınırları biraz daha zorlayacak videoya bakalım şimdi. Bu videoyu izlerken çocukları ekrandan uzaklaştırabilirsiniz. Malum telefonun başına gelmedik kalmayacak. Olumsuz örnek oluşturmak istemiyoruz.

Neredeyse videonun sonunu zor getirdim. Zorlu bir 5 dakika oldu. Buraya kadar 4 video izledik ve telefon iddia edildiği kadar varmış cidden. Aranızda haşlanmış yumurta seveniniz var mı? (Ne alaka şimdi) Videoyu izleyelim ve öyle devam edelim isterseniz.

Bilmem siz de nasıl bir etki yarattı ama benim karnımı acıktırdı bu video. Biraz daha acıkalım o zaman. Hatırlasanız kolanın içerisinde bekletilen et, yumurta ve ekmek gibi videolar oldukça popüler. Peki kola içerisinde bekletilen S7'nin akıbeti ne olacak? İzleyelim.

Benim için zorlu bir blog olduğunu söyleyebilirim. Kendi telefonum olsa ne yapardım acaba. 

Bonus: 3310 Testi

Dayanıklılık dendiği zaman aklımıza ilk gelen telefon tabiki 3310 reyiz. Bir 3310 dinamite karşı koyabilir mi? Haydi hep beraber bakalım.

iPhone Üzerinde Hunharca Uygulayabileceğiniz 10 Dayanıklılık Testi

Kişiliğin Kaçıncı Sınıfa Gidiyor? Testi Yap Hemen Öğren

YORUMLAR