Free YouTube Download Nedir, Nasıl Kullanılır?

Free YouTube Download nedir, nasıl kullanılır? Hazırladığımız bu rehberde popüler video indirme programının ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını anlattık.

Free YouTube Download nedir, nasıl kullanılır? Bu yazıda çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamanın ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını detaylı bir şekilde anlattık. Dolayısıyla hazırladığımız rehberi inceleyerek söz konusu program hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

YouTube Arka Planda Çalma, Oynatma (iOS ve Android İçin)
NASIL YAPILIR

YouTube Arka Planda Çalma, Oynatma (iOS ve Android İçin)

iOS (iPhone/iPad) ve Android kullanıcıları için YouTube arka plana alma, arka planda çalma ve oynatma işleminin nasıl yapıldığına bu blog yazımızda değiniyoruz.

Windows ve Mac platformları için geliştirilen Free YouTube Download isimli programı zaman zaman duymuş olabilirsiniz. Hazırladığımız yazıda çoğu kullanıcı tarafından kullanılan programın ne işe yaradığını, nasıl indirileceğini ve kullanmak için hangi adımların uygulanması gerektiğini öğreneceksiniz.

Free YouTube Download Nedir?

En popüler video paylaşım sitesi YouTube üzerinde yer alan beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza kolayca indirmenize olanak tanıyan pratik ve ücretsiz bir program olan Free YouTube Download, bu işlemi yaparken sizi oyalayacak seçeneklerden arındırılmış başarılı bir uygulama.

Videoları istediğiniz kalite ve formatta indiren yazılım, video indirme dışında da pek çok özelliğe sahip. Popüler kanallar ve çalma listelerini de indirebilen uygulamada ayrıca, altyazı indirme imkanı da sunuyor.

YouTube'dan videoları indirdikten sonra dönüştürme işlemiyle uğraşmak istemiyorsanız, videonun ana ekranında yer alan seçenekleri kullanabilirsiniz. AVI, MP4, WMV ve MP3 formatlarında indirmeyi destekleyen uygulamada, bu formatlarda farklı kalitede videolar da indirebiliyorsunuz.

Free YouTube Download Nasıl Kullanılır?

  • YouTube sitesini ziyaret edin.
  • İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.
  • Programı açın.
  • Videonun bağlantısını yapıştırın.
  • Dönüştürmek istediğiniz formatı belirleyin.
  • "İndir" butonuna basın.

Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen Free YouTube Download isimli program üzerinden çok kolay bir şekilde video indirebilirsiniz. Bunun için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Bu adımları uygulayarak istediğiniz YouTube videosunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Free YouTube Download isimli program bilgisayarınızda yüklü değilse önce indirme işlemini gerçekleştirin. Bu kapsamda aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız gerekiyor. Daha sonra bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden "İndir" butonuna basın. Bunu yapmanız halinde indirme işlemi başlayacak.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızda yer alan kurulum dosyasına çift tıklayın. Talimatları izleyerek kurulum sürecini tamamlayın. Programı yükledikten sonra masaüstünde yer alan simgesine çift tıklayarak açın.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan video paylaşım hizmeti YouTube'un internet sitesini ziyaret edin. Web sitesinin üst kısmında yer alan arama kutucuğunu kullanarak indirmek istediğiniz videoyu arayın. Bulduğunuz videonun bağlantısını kopyalayın.

Kopyaladığınız videonun bağlantısını programa yapıştırın. Pencerenin alt kısmında konumlanan seçenek üzerinden dönüştürmek istediğiniz formatı belirleyin ve son olarak "İndir" butonuna basın. Bu işlemi yapmanız halinde indirme işlemi başlatılacak.

İndirme işleminin ardından bilgisayarınızda yüklü olan video izleme programı üzerinden videoyu açabilirsiniz. Eğer bilgisayarınıza başarılı bir medya oynatıcısı yüklemediyseniz, ücretsiz video izleme programları yazımızı inceleyebilirsiniz. Programı kullanırken problem yaşayan PC kullanıcıları için görsellerle detaylı bir anlatım gerçekleştirdik.

İsterseniz uygulamanın nasıl kullanıldığına da bir göz atalım. Aşağıda yer alan adımları uygulayarak popüler program üzerinden YouTube videolarını indirebilirsiniz.

Uygulamayı çalıştırdığınızda karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir. Eğer sadece video indirmek istiyorsanız herhangi bir seçeneğe tıklamanıza gerek kalmıyor.

İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyaladıktan sonra uygulamaya yapıştırdığınızda, video otomatik olarak yüklenecektir. Alt tarafta bulunan açılır menüden dönüştürmek istediğiniz formatı ve kaliteyi seçerek, İndir butonuna basarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi videomuz indirilmeye başladı. İnternet hızınıza bağlı olarak, video kısa süre içinde inecektir.

Video indirme işlemi tamamlandığında ilgili klasörü açarak (C:\Users\Kullanıcı\Videos\) indirmiş olduğunuz videoyu görebilirsiniz.

Uygulamanın çeşitli ayarlarını görmek ya da değiştirmek istiyorsanız, üstteki menüden önce Araçlar'a, ardından Seçenekler’e (CTRL+P) tıklayarak bu ayarlara erişebilirsiniz. Burada sesler, bildirim, sınırlama ve tarayıcı ayarları gibi seçenekler bulnuuyor.

YORUMLAR