Facebook Messenger Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır

Facebook Messenger görüntülü sohbet rehberimiz yazımızda

Facebook Messenger Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır

Merhaba Tamindir takipçileri. Facebook bir süre önce anlık mesajlaşma yazılımı Facebook Messenger için görüntülü görüşme özelliğini kullanıcılara tanıttı. Fakat bu özellik ilk aşamada bütün kullanıcıların hizmetine açılmamıştı. Sonradan yapılan bir güncellemeyle Facebook Messenger'ın Android versiyonu görüntülü arama özelliğini kazandı. Bu yeni özellik sayesinde Facebook Messenger uygulamasını kullanan kullanıcılar, diğer Facebook Messenger uygulaması kullanıcılarını veya bilgisayarlarında Facebook Messenger kullanan kullanıcıları arayabiliyorlar ve görüntülü sohbet yapabiliyorlar. Bu özellikten faydalanabilmek için mobil cihazınızda en güncel Facebook Messenger sürümünü kullanmanız gerekiyor:

Bu yazımızda Facebook Messenger görüntülü sohbet işini bilgisayarlarınızdan ve mobil cihazlarınızdan nasıl yapabileceğinizi anlatacağız. İlk olarak masaüstünden görüntülü aramaya göz atalım:

Bilgisayarınızdan Facebook Messenger ile Görüntülü Arama Yapma:

Bu iş için internet tarayıcınızın üzerinden Facebook'u açın ve kişi listenizde online olan herhangi bir arkadaşınızla mesajlaşma penceresini açın. Sonrasında aşağıdaki resimde işaretli olan simgeye tıklayarak görüntülü arama gönderin. Görüntülü aramanız Facebook Messenger mobil uygulamalarını veya masaüstü versiyonunu kullanan kullanıcılara iletilecektir: 

Facebook Messenger Android Uygulaması ile Görüntülü Arama Yapma:

Android cihazınız üzerinden Facebook Messenger görüntülü sohbet yapmak için uygulamayı açın. Görüntülü sohbet yapacağınız kişiyi seçmek için karşınıza çıkan listeyi kullanabilir veya arkadaşlarınız arasında arama yapmak için aşağıdaki resimde işaretli olan alana dokunabilirsiniz:

Açılan pencere üzerinde arama yapmak istediğiniz arkadaşınızın adını yazarak onu kolayca bulabilirsiniz:

Arama yapmak istediğiniz kişinin isminin üzerine dokunarak mesajlaşma penceresini açın. Bu pencere üzerinde aşağıdaki resimde işaretli alana dokunun:

Arama gönderdikten sonra karşı taraftan yanıt beklenecek. Arama yanıtlandıktan sonra görüntünüzü göndermek için aşağıdaki resimde işaretli olan kamera işaretine dokunarak görüntülü sohbeti başlatabilirsiniz:

Arama başarılıysa aşağıdaki gibi bir pencere açılacaktır:

Umarız yazımız size yardımcı olmuştur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşçakalın. Facebook Messenger bağlantısına tıklayarak telefonunuza uygulamayı kurmak için program sayfasına hızlıca geçiş yapabilirsiniz.

Facebook Messenger Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

YORUMLAR