Facebook Kapak Fotoğrafı Tasarlamak İçin En İyi Uygulamalar

Facebook zaman tüneliyle birlikte gelen kapak fotoğrafı kullanıcıların en çok emek gösterdikleri kısımlardan bir tanesi. Eğer siz de kapak fotoğrafınızı en iyi hale getirmek istiyorsanız bu ücretsiz uygulamaları kullanabilirsiniz.

Facebook Kapak Fotoğrafı Tasarlamak İçin En İyi Uygulamalar

Facebook zaman tüneli uygulamasına geçtikten sonra kullanıcıların profillerinde yer alan kapak fotoğrafları en önemli görsel detaylardan birisi haline geldi. Herkesin kendi karakterine, zevklerine ve beğenilerine göre oluşturmaya çalıştığı bu kapak fotoğraflarını hakkını vererek tasarlamak ise amatör pek çok bilgisayar kullanıcısı tarafından oldukça zor hale geldi.

Eğer siz de Facebook kapak fotoğraflarınızdan memnun değilseniz ve daha profesyonel görünen kapak fotoğrafları ile profilinizi temsil etmek istiyorsanız aşağıda derlediğimiz en iyi 5 Facebook kapak resmi uygulamasını faydalı bulacaksınız.

Uygulamaların hepsi web uygulamaları olduğundan dolayı herhangi bir program yüklemenize gerek kalmadan internet tarayıcınız üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ayrıca web uygulamaları olarak değil de bilgisayarınıza program yükleyerek Facebook kapak fotoğrafları oluşturmak istiyorsanız "Aviary İle Harika Facebook Timeline Kapak Fotoğrafları Oluşturun" yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu ücretsiz 5 web uygulamasını kullanarak dilediğiniz Facebook kapak fotoğrafına ulaşabilirsiniz. Eğer alternatif çözümleriniz varsa yorum kısmından tüm ziyaretçilerimize kolayca bildirebilirsiniz.

YORUMLAR