Eylül Ayında Satın Almak İsteyeceğiniz 6 Oyun

Eylül ayında satın alınabilecek oyunlar neler? Eğer bu konuda kararsız kaldıysanız, hazırladığımız rehberde yer alan video oyunlarının listesine bakabilirsiniz.

Oyuncular için şenlik dönemi yavaş yavaş geliyor. Eylül ayıyla birlikte daha fazla oyun bizlerle buluşacak ve üst üste oyunlar yayınlanmaya başlanacak. Eylül ayı ise her zaman olduğu gibi spor oyunlarına doymamızı, yine bir FIFA 17 vs. PES 2017 karşılaştırmasına maruz kalacağımız dönem olacak.

Spor oyunlarının yanı sıra bu ay çıkacak muhteşem aksiyon ve macera oyunları da kendilerine yer bulacak. Eylül 2016'nın en çok dikkat çeken oyunu, bizlere kalırsa, Forza Horizon 3 olacak.

Clash of Clans Bilgisayarda Oynama Nasıl Yapılır?
MOBİL

Clash of Clans Bilgisayarda Oynama Nasıl Yapılır?

Clash of Clans bilgisayarda oynama yöntemleri neler? Son birkaç yılın en popüler mobil oyunlarından biri olan Clash of Clans'ı bilgisayarda oynamak için yapılması gerekenler pek çok PC kullanıcının merak ettiği konuların başında geliyor.

Yıllar sonra Xbox ile birlikte PC için de yayınlanacak olan seri, üçüncü oyunuyla bizleri yine heyecanın ortasına bırakacak ve yüksek grafikleriyle muhtemelen bizleri etkilemeyi başaracak. FIFA 17 ve PES 2017 ise eylül ayının değişmezleri olarak raflardaki yerlerini alacaklar. İşte eylül ayında alabileceğiniz o oyunlar.

Eylül Ayında Satın Alınabilecek Oyunlar Listesi

  • ReCore
  • PES 2017
  • BioShock: The Collection
  • NBA 2K17
  • Forza Horizon 3
  • FIFA 17

Yukarıda eylül ayında satın alabileceğiniz en iyi 6 video oyunu yer alıyor. Listede yer alan video oyunlarının detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1- ReCore

Metroid Prime gibi kült bir oyun serisinin yaratıcısı Keiji Inafune, yeni oyunu ReCore ile oyun camiyasında büyük yankı uyandırmayı başarmıştı. Kendine has ilginç evreni ve farklı mekanikleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran oyun, 13 Eylül itibariyle PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Karakterimizi yok etmeye kararlı robot düşmanlar tarafından kontrol edilen bir gezegende kalan son insanlardan biri olarak, her biri benzersiz yeteneklere ve güçlere sahip cesur bir grup robot yol arkadaşınla dostluk kurmanız gerekiyor.

Karşımıza çıkan robotlardan aldığımız "can" kürelerini kullanarak, farklı yoldaşlar yaptığımız oyunun temel mekaniğini de bu oluşturuyor. Farklı bir oyun arıyorsanız, kesinlikle göz atmalısınız.

2- PES 2017

Ayın büyük oyunları arasında sahneye ilk adım atacak olan PES 2017 olacak. 13 Eylül itibariyle PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak olan oyun, içerisinde birçok yenilik barındıracak. Bunlar arasında en çok dikkat çeken özellik, kuşkusuz yeni top fizikleri olacak.

Yeni oyunla birlikte daha gerçekçi hareket eden toplara oyuna eklenecek. Ayrıca pas alma ve verme konusuna da bir hayli çalışan Konami, bunun için de kendine özgü taktikler geliştirmiş ve bu yönüyle daha iyi oyun ortaya koymaya çalışmış.

Bir başka gelişen yön, yapay zeka da gösterilmiş. Daha iyi düşünebilen yapay zeka, maç zevkini bir hayli yukarılara çekebilecek.

3- BioShock: The Collection

Hayatında BioShock oynamamış oyuncular, çok büyük şeyler kaybetmiştir. BioShock, BioShock 2 ve BioShock: Infinite ile oyun dünyasında çığır aşan ve hikayeleri ile içerisinde yaşamak isteyebileceğimiz evrenler yaratan BioShock oyunları, FPS türünün tartışmasız en iyi örneklerini teşkil ediyorlar.

İlk iki oyunda sular altına kurulmuş, bilimadamları ve sanatçılar için ütopik özgürlükler sunan Rapture'a yaptığımız yolculuk, şehre dair öğrendiğimiz çarpıcı detaylar ile son buluyordu. Üçüncü oyunda ise yapımcılar bizleri göklere çıkarıyor, bu sefer tam tersi bir evren kuruyor ve grafiklerle bizleri büyülemeyi başarıyorlardı.

Dahası üçüncü oyunun hikayesiyle tekrarlanması zor biz senaryo yazım başarısı gösteriliyorlar. BioShock: The Collection ise bütün bu oyunları ve onlar için çıkan ek paketleri bir araya getiriyor. Üstelik üç oyunun grafiklerinin elden geçirilmiş halini ellerimize veriyor.

Bu muhteşem çalışmayı ise 13 Eylül 2016 itibariyle PC, Playstation 4 ve Xbox One üzerinden oynamamız mümkün. 

4- NBA 2K17

Basketbol sevenlerin dört gözle beklediği NBA 2K serisinin yeni oyunu da yine eylül ayında bizlerle olacak. Seri birkaç yıldır zirve noktasında dolaştığı için yapımcılar artık oynanıştan öte başka noktalara kaymaya başlamış durumdalar. NBA 2K17 ile birlikte kendi takımınızı yönetme ve kurduğunuz ligi geliştirme gibi oyun modları da değişecek. Yapımlar en büyük değişiklikleri MyGM ve MyLeague modları üzerinde yaptıklarını söylüyorlar. Merakla beklenilen oyun 20 Eylülde PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için yayınlanacak. 

5- Forza Horizon 3

Xbox'a özel olarak yayınlanan Forza serisi, yarış oyunu sevenlerin her zamna favorisi olmayı başarmıştır. İki kolda ilerleyen seri, Motorsport ile simülasyon tarafını ön plana çıkarırken, Horizon serisiyle işin arcade tarafını gösteriyordu.

Oyuncuları büyük yarış festivallerinin ortasına bırakan Horizon oyunları, yüzlerce araba ile açık dünyada tonlarca yarış yapmanıza olanak sağlıyordu. Araba modifiye seçenekleri, yüksek grafikleri, açık dünyası ve kendine has renkleriyle her zaman en çok satanlar listesine girmeyi başaran yapım 27 Eylül tarihinde PC ve Xbox One için piyasada olacak.

6- FIFA 17

Futbol oyunu denilince artık aklımıza gelen yegane isim olan FIFA, yeni oyunuyla birlikte birçok değişikliği de oyuncularına sunacak. Frostbite oyun motoruna geçilmesiyle birlikte çok daha iyi grafikler sunacak olan FIFA 17, yeni oyun motoru sayesinde oyun fiziği tarafında da bir hayli güçlenecek. Oyuna eklenen yeni oyun modlarıyla birlikte oyunculara daha başka eğlenceler sunulacak. Geçtiğimiz sene de olduğu gibi oyun yine Türkçe dil desteği ve Süper Lig takımlarıyla birlikte çıkacak. Oyunun PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One için yayınlanacağı tarih ise 27 Eylül.

YORUMLAR