Derleme: Alışverişe Dair Mobil Uygulamalar

Alışveriş yaşamın bir parçası ve fırsat siteleri ile çevrim içi mağazaların yaygınlaşması ile bu parça hayatımızda daha çok yer kaplamaya başladı. Akıllı telefonlar ve tabletlerin gelişimini düşündüğümüzde, bu gelişimin alışveriş alışkanlıklarını değiştir

Derleme: Alışverişe Dair Mobil Uygulamalar

Alışveriş yaşamın bir parçası ve fırsat siteleri ile çevrim içi mağazaların yaygınlaşması ile bu parça hayatımızda daha çok yer kaplamaya başladı. Akıllı telefonlar ve tabletlerin gelişimini düşündüğümüzde, bu gelişimin alışveriş alışkanlıklarını değiştirdiğini de görebiliyoruz. Bu yazıda, Android ve iOS işletim sistemine dair hazırlanmış başarılı alışveriş uygulamalarını sizin için derledim.

Önceliği fırsat siteleri ve çevrim içi alışveriş mağazalarına verelim.

HepsiBurada

Sahibinden.com

Migros Sanal Market

eBay

Trendyol

Limango

Fırsat sitelerinin yanı sıra, tüm ya da belirli fırsat sitelerindeki indirimleri, kampanyaları ve promosyonları takip eden derleme uygulamalar da mevcut:

Kampanyalar Fırsatlar

Başka Yerde Arama

Fırsat Bu Fırsat

İstanbul Fırsatlar Şehri

Alışveriş merkezlerine dair tüm bilgilerin mobil cihazınızda olmasını istiyorsanız AVM Rehberi isimli uygulama tam size göre.

Avm Rehberi

Bir ürün hakkında en ucuz ve en uygun fiyat araştırması yapmak kimi kullanıcılar için vazgeçilmez bir eylem. Bir ürünü en uygun şekilde edinmek için size bazı uygulamalar önerebiliriz.

En Ucuz Fiyat

Fiyat Arat

Barkodlar alışveriş dünyasının vazgeçilmezi. QR barkod sistemi de bu dünyanın en çok kullanılan öğelerinden biri. Sizlere sunduğumuz QR kod ve barkod uygulamaları her an her yerde yardımınıza koşabilecek türden.

ScanLife Barcode QR Reader

Barkonot

Barcode Scanner

YORUMLAR