BS Player ile Filmlere ve Dizilere Uygun Altyazıları Nasıl Bulursunuz?

Yabancı film veya dizi seyrederken uyumlu altyazıları, BS Player’ın altyazı bulma özelliği sayesinde saniyeler içerisinde bulabilirsiniz.

BS Player ile Filmlere ve Dizilere Uygun Altyazıları Nasıl Bulursunuz?

Yabancı film veya dizi seyrederken uyumlu altyazıları bulmakta zorlanıyorsanız, popüler video oynatıcısı BS Player’ın altyazı bulma özelliği sayesinde saniyeler içerisinde altyazı bulabilirsiniz.

Yabancı dizi veya filmlerin Türkçe dublajlı versiyonlarını sevmiyorsanız, en mantıklı çözüm altyazılı olarak izlemek olacaktır haliyle. Bazen dizi veya filmlere uyumlu altyazı bulmak oldukça zor olduğu gibi, bulduğumuz altyazıların senkron sorunu çıkarması da can sıkıcı olabiliyor. Uygun altyazı bulmanın çeşitli yöntemleri var fakat, bu makalemizde o yöntemlerin yerine BS Player’ın altyazı bulma özelliğiyle uyumlu altyazı bulma yöntemini anlatacağız.

İzlemek istediğiniz diziyi veya filmi açtıktan sonra ekrana sağ tıklıyoruz ve açılan menüden Altyazılar seçeneğini buluyoruz. (İngilizce sürüm kullanıyorsanız Subtitles seçeneğini aramalısınız.)

Altyazılar seçeneğine tıkladıktan sonra sırasıyla Altyazıları çevrimiçi kontrol et > Tümü adımlarını izliyoruz.

Kontrol işlemi başlatıldıktan sonra yukarıdaki gibi bir pencere açılacak ve uyumlu altyazılar listelenecektir. Buradan; dizinin veya filmin adıyla aynı olan altyazıyı seçebilir, eğer aynı değilse Beğeni bölümünde puanlama yer alıyorsa yüksek puanlı olanı seçerek, Seçileni indir butonuyla indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, indirmiş olduğunuz altyazı video dosyasına otomatik olarak eklenecektir.


YORUMLAR