Bilgisayardan Instagram'a Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Bilgisayardan Instagram'a fotoğraf, resim ve video nasıl yüklenir? Instagram'da fotoğraf, resim ve video paylaşma konusunda rehber hazırladık.

Bilgisayardan Instagram'a Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Geçtiğimiz aylarda yenilenen Intagram web servisi halen daha fotoğraf yükleme özelliğine sahip değil. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve fotoğraflarınızı bilgisayardan Instagram'a yüklemek istiyorsanız şimdi bizi dikkatlice takip edin.

Popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu her geçen gün yeni özelliklere kavuşuyor ve her yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıları daha fazla kendisine bağlıyor. Mobil ve web sürümleri bulunan uygulamanın web sürümü ne yazık ki mobil sürüm kadar gelişmiş değil. Instagram deneyimini bilgisayardan yaşaman isteyen kullanıcılar da bir noktadan sonra engellerle karşılaşıyor. Bu engellerin en büyüğü olarak da fotoğraf yükleyememek gözümüze çarpıyor. Ancak paniğe gerek yok. Bazı yardımcı programlar kullanarak Instagram'a fotoğraf yüklemek artık mümkün. Lafı fazla uzatmadan işlemlere başlayalım. Şimdi bizi dikkatle takip edin.

Gramblr ile Instagram'a Bilgisayardan Fotoğraf Yükleme

Eğer bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları Instagram'a yüklemek istiyorsanız ve bu işi bilgisayardan gerçekleştirmek gibi bir amacınız varsa Gramblr uygulaması yardımınıza koşuyor. Gramblr uygulaması ile fotoğrafları telefonunuza aktarmaksızın Instagram hesabınızda paylaşabilirsiniz. İlk olarak programı hemen aşağıdan indirelim ve aşamalara geçiş yapalım.

Uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra uygulamayı ilk açtığınızda yukarıdaki gibi bir ekran sizi karşılıyor olacak. Burada yazan bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra fotoğraf yükleme aşamalarına geçiş yapabiliriz.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra yukarıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekran uygulamanın ana sayfası olup tüm işlemlerinizi buradan hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Fotoğrafınızı veya videonuzu Instagram'a yüklemek için hemen orta kısımda yer alan "Buraya Tıklayın" kısmına tıklayıp resminizi seçmeniz gerekiyor.

Uygun formatlı bir resim seçtikten sonra fotoğrafın boyutlarıyla oynayabilir ve resmin ne kadarlık bir bölümünün Instagram'da görüneceğiniz ayarlayabilirsiniz. Fotoğraf boyutunu ayarladıktan sonra "Kaydet" diyerek bu adımı da hızlıca geçebilirsiniz.

Bir sonraki adımda yukarıdaki gibi bir ekran sizi karşılıyor olacak. Burada "Filtreler" ve "Hareketler" kısmından dilediğinizi seçerek fotoğraflarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Biz filtreler kısmını seçtik.

Şimdi işin en renkli kısmına geldik diyebiliriz. Bu adımda fotoğrafınıza bir sürü kişiselleştirilmiş ayar yapabilirsiniz. Efektler, çerçeveler, ışıklandırmalar ve daha pek çok fotoğraf aracını bu bölümde bulabilirsiniz. Burada çıkarttığınız işin kalitesinin beğenilerinizin de artmasına yardımcı olacağını unutmayın. Burada tamamen özgürsünüz ve dilediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. Düzenleme işlemlerini bitirdikten sonra "Kaydet" diyerek son aşamaya geçiş yapabiliriz.

Son aşamada da yukarıdaki gibi bir ekran bizi bekliyor olacak. Bu ekranda fotoğrafımız hakkında açıklama yazabilir, hashtagler ekleyebilir ve emojiler dahil edebiliriz. Ayrıca yükle kısmında yer alan "Başka bir zaman" kısmını işaretleyerek fotoğrafınızın ayarladığınız bir zamanda Instagram'a yüklenmesini sağlayabilirsiniz. "Gönder" kısmına tıkladıktan sonra da artık işimiz bitti. Fotoğrafınızı Instagram'da görebilirsiniz.

Gramblr uygulaması sayesinde fotoğraflarınızı bilgisayardan Instagram'a yüklerken aynı zamanda da daha kaliteli fotoğraflar elde edebilirsiniz. Her Instagrammer'ın mutlaka sahip olması gereken bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca sağ üst kısımda yer alan hesabınıza tıklayarak farklı bir hesabı da uygulamaya ekleyebilirsiniz. Böylece birden fazla hesanı tek bir merkezden kontrol edebilirsiniz.

Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Instagram'da Daha Çok Beğeni Almak için Doğru Hashtagler Nasıl Bulunur?

Instagram Profil Resmi Nasıl Büyütülür?


YORUMLAR