Ayın En İyi Android Uygulamaları - Ağustos 2014

Ağustos 2014 için hazırladığımız yeni listemizde bu ayın en iyi Android uygulamalarına hemen göz atabilirsiniz.

Ayın En İyi Android Uygulamaları - Ağustos 2014

Sizler için hazırladığımız Ayın En İyi Android Uygulamaları blogumuzun Ağustos 2014 sayısıyla yeniden karşınızdayız. Bu ay kaçırmamanız gerektiğine inandığım Android uygulamalarına kısaca değinmeye çalışacağım ancak uygulamalarla ilgili daha fazla detaya ulaşmak isterseniz tek yapmanız gereken her uygulamanın inceleme sayfasını linklere tıklayarak açmak ve incelemelere ulaşmak. Dilerseniz uygulama adlarının yanında bulunan "İndir" butonlarına tıklayarak hemen mobil cihazlarınıza indirmeniz de mümkün. Lafı çok uzatmadan hemen uygulamalarımıza geçiş yapalım.

Digify

Digify uygulaması, Dropbox kullanıcıları düşünülerek hazırlanmış uygulamalar arasında yer alıyor ve Dropbox depolama alanınızda bulunan dosyaları başkalarıyla daha kontrollü bir şekilde paylaşabilmenize olanak tanıyor. Zira Dropbox'ın kendi paylaşım seçenekleri maalesef paylaşımların geri alınmasına ya da zamanlı olarak gerçekleştirilmesine olanak tanımıyor. Digify sayesinde paylaşılan belgelerden ekran görüntüsü alınmasının engellenmesinden tutun da istediğiniz an erişimin geri alınmasına kadar onlarca farklı işleve erişilebiliyor.

TuruncuLevye

TuruncuLevye, hem PC hem de konsol oyunlarını takip eden kullanıcıların uzun süredir kullandıkları web siteleri arasında yer alıyor. Şimdiye dek sitenin bir Android uygulaması yoktu ancak yayınlanan resmi uygulaması sayesinde tüm kullanıcılar oyunlara dair içeriklere mobil cihazlarından artık erişebiliyorlar. Oyun haberleri, oyun incelemeleri ve videoları, bazı oyunlara özel video programlar gibi oyun dünyasına ait her şey TuruncuLevye Android uygulaması içerisinde mevcut. Dileyenler içeriklerin altında kendi yorumlarını da paylaşabiliyorlar.

Bolt

Bolt uygulaması, Instagram tarafından yayınlandı ve kullanıcıların arkadaşlarına anlık olarak fotoğraflar veya videolar çekerek göndermelerini sağlıyor. Bunun yanında içeriklerin hemen silinmesine de olanak tanıyan uygulama, bu açıdan bakıldığında Snapchat'in türevlerinden bir tanesi denilebilir. Telefon rehberinizde yer alan arkadaşlarınızı otomatik olarak sistemi üzerinden ekleyen uygulama, böylece Bolt'u yüklemiş olan tüm dostlarınıza hemen ulaşabilmenizi sağlıyor.

Güzelleşelim

Güzelleşelim uygulamasını bu ay blogumuza kadın ziyaretçilerimize özel olarak ekledik. Güzelleşelim.com'un Android uygulaması olarak yayınlanan uygulama, site üzerinde bulunan tüm güzellik videolarına ulaşabilmenizi sağlıyor ve böylece kozmetik, estetik, makyaj önerileri ve daha güzel hale gelmek için uygulanabilecek tüm yöntemleri birebir izleyebileceğiniz bir uygulama haline geliyor. Eğer güncel ve kaliteli bir prodüksiyonla hazırlanmış güzellik uygulaması arayışındaysanız kesinlikle es geçmemenizi öneriyorum.

WPS Office

WPS Office uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ofis uygulaması olarak hazırlanmış ve Word, Excel yahut PowerPoint dökümanları ile hiç zorlanmadan çalışabilmenizi sağlıyor. Hem daha önce yaratılan belgelerin düzenlenmesi, hem de yeni belgelerin yaratılması için kullanılabilen uygulama, popüler dosya depolama servisleriyle de uyumlu bir şekilde çalışarak sürekli yedek alabilmenizi sağlıyor. Temiz arayüzü ve hızlı yapısıyla ofis uygulaması arayanların tercihleri arasında yer alacaktır.

Bu ayki önerilen Android uygulamalarımız sona erdi ancak sizin de eklemek istedikleriniz olursa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Temmuz 2014 En İyi Android Uygulamalarına Göz Atın!

YORUMLAR