Ashampoo Burning Studio 11 Özellikleri ve Ücretsiz Lisans Kazanma Şansı (Sonuçlandı)

CD/DVD/Blu-ray yazıcı Ashampoo Burning Studio 11'in kullanım özellikleri ve facebook, twitter hesapları üzerinden disk yazdırma ipuçları.

Ashampoo Burning Studio 11 Özellikleri ve Ücretsiz Lisans Kazanma Şansı (Sonuçlandı)

Ashampoo Burning Studio 11, sosyal ağ kullanımına kayıtsız kalamamış. Yeni sürüm Facebook, Dropbox, Flickr veya Picasa'da bulunan fotoğraf ve video dosyalarına ulaşarak yazdırma imkanı veriyor. Program içerisinden bahsedilen servislere ulaşıp giriş yaptıktan sonra kayıtlı dosyalar yazdırılmak üzere seçilebiliyor. Seçilen servislerin kişisel fotoğraf ve video dosyalarının en çok paylaşıldığı ortamlar arasında olduğunu düşünürsek firmanın rakipleri arasından sıyrılabilecek önemli bir adım attığı söylenebilir.

Ashampoo Burning Studio 11 İle Facebook'tan Veri Yazdırma
YAZILIM

Ashampoo Burning Studio 11 İle Facebook'tan Veri Yazdırma

Ashampoo Burning Studio 11, bulut desteği sayesinde Facebook, Dropbox, Flickr veya Picasa hesaplarındaki resim ve videolar kolayca diske yazdırılabiliyor.



Programın daha önceden aşina olduğumuz özellikleri de yeni sürümle beraber geliştirdi. Öncelikle yazdırma işlemini eskisine oranla çok daha hızlı hale getirdi. Çok çekirdekli işlemcisi olan bilgisayar sahipleri özellikle video yazdırma işlemleri sırasında programın veri yazdırma hızını test edebilirler. Ashampoo Burning Studio 11 entegre video ve resim düzenleme editörü, etiket tasarlama editörü, çalma listesi yazdırma seçeneği, yeni eklenen hazır temaları, harici kamera verilerine direkt ulaşım imkanı gibi özellikleriyle oldukça kapsamlı.

Ashampoo Burning Studio 11'in özelliklerini keşfetmek isteyen Tamindir ziyaretçilerine bir sürprizimiz var. Tamindir'e üye olup bu yazıya yorum yazanlar arasından 10 kişiye programın lisans anahtarını hediye ediyoruz. Ashampoo'nun Tamindir ziyaretçilerine özel olarak gönderdiği lisans anahtarlarından birine sahip olmak isterseniz yorumunuzu bekliyoruz.

Dikkat! Çekiliş 29 Kasım 2011 salı günü saat 17:30'da sona ermiştir. Bu tarihten sonra yapılan yorumlar çekilişe dahil değildir.

Çekiliş Sonuçları

  1. Gökhan Emre Kasapoğlu
  2. Assabgezgin
  3. İsmail Görkem
  4. Mehmetfevzi
  5. President
  6. Gökhan Özdemir
  7. Cebmk
  8. Kadir0007
  9. Efe Tutuman
  10. Bayram Bircan

Yukarıdaki üyelerimizin kayıtlı olduğu e-posta adreslerine lisans kodları gönderilmiştir. Lütfen kayıtlı e-posta adreslerinizi kontrol ediniz. Tüm üyelerimize katıldıkları için teşekkür ederiz.

YORUMLAR