Apple İş Görüşmesindesiniz, Soruları Soruyoruz Bakalım İşe Girebilecek misiniz?

Apple ön görüşmelerinde adaylara sorulan soruların bazılarını derledik ve bir test hazırladık, deneyin bakalım işi alabilecek misiniz?

Apple İş Görüşmesindesiniz, Soruları Soruyoruz Bakalım İşe Girebilecek misiniz?

Apple'da çalışmak istemekle, Apple iş görüşmesini geçmek arasında dağlar kadar fark var. Apple'da işe girip bir Apple çalışanı olmak için zaten belli bir kalitede CV'ye sahip olmanız gerekiyor. Ancak esas kıyamet iş görüşmesine çağrıldığınızda kopuyor. Çünkü size sorulan sorular saçlarınızı beyazlatıyor, olmadı en kötüsü döküyor.

Bu sorulardan birçoğunu " Apple İş Görüşmelerinde Karşılaşabileceğiniz En Zor 31 Soru" makalemizde sizinle paylaşmıştık. Bu soruyların neye benzediğini biliyorsunuz. Ancak bu soruların doğru ya da yanlış cevapları yok. Soruların tek özelliği iş ve özel hayat tecrübenizin karakteristik özelliklerini puanlamak, duygusal ve genel IQ'nüzü değerlendirmek. Bu puanlamanın sonunda bir iş görüşmesine daha çağırılıp çağırılmayacağınız belirleniyor. Yani her şey sadece bu sorulardan ibaret değil bu daha başlangıç.

Size sorsalar ne cevap verirsiniz?

Aşağıda Apple ön görüşmelerinde adaylara sorulan soruların bazılarını derledik. Bu sorulara çoktan seçmeli birkaç cevap ihtimali de ekledik. Apple İnsan Kaynakları Departmanı'nın puanlama cetveline göre aşağıdaki sorulara vereceğiniz cevaplar sonunda ikinci görüşmeye çağırılıp çağırılmayacağınızı belirleyecek. Unutmayın bu daha ilk raund. Hodri meydan

Apple ve Google İş Görüşmelerinde Sorulan İlginç Sorular

Apple İş Görüşmelerinde Karşılaşabileceğiniz En Zor 31 Soru

YORUMLAR