Android Telefonlarınızın Şahlanmasını Sağlayacak 7 Tema Uygulaması

Andorid telefonlarınızın güçlenmesini sağlayacak 7 tema uygulamasını size anlatıyoruz.

Android Telefonlarınızın Şahlanmasını Sağlayacak 7 Tema Uygulaması

Android bir telefona sahipseniz ve artık klasik arayüzden sıkıldıysanız bu yazı dizisini okumaya devam edebilirsiniz. Google Play üzerinden ücretli ya da ücretsiz pek çok uygulama arasından sizin için seçtiğimiz en iyi uygulamaları bu yazıda göreceksiniz.

Bu uygulamalarla telefonlarınızın performanslarının arttığını ve telefonu kullanırken zevk aldığınızı fark edeceksiniz. İşte Android telefonunuzun performansını yükseltecek 7 süper uygulama.

1. SLT Ubuntu Style

GinLemon'un geliştirdiği bu tema uygulamasıyla telefonunuzu tıpkı bir Ubuntu bilgisayar gibi kullanabilirsiniz. Benzersiz bir arayüze sahip olan SLT Ubuntu Style'ı telefonunuzda denemek için öncelikle Smart Launcher'ı indirmeniz ve özelliklerden Ubuntu seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Minimalist bir yapıda olan bu tema telefon kaynaklarını çok fazla tüketmeyerek telefon için de ekstra bir performans sağlıyor. Bu temayı bütün Android cihazlara uyumlu olarak ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Win 10 Launcher

Win 10 Launcher Android cihazınızı Windows 10 gibi kullanmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Klasik Android arayüzünden sıkıldıysanız bu uygulama tam size göre olabilir. Uygulamayı kurduğunuzda karşınız gelecek olan "metro arayüzünde" bir çok kişiselleştirme yapabilir ve böylece telefonunuza hükmedebilirsiniz. Telefon kaynaklarını oldukça az kullanan bu uygulama oldukça hafif olup her hangi bir internet bağlantısı gerektirmiyor. Bu uygulamaya ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

3. Zero Launcher

Zero Team tarafından geliştirilen Zero Launcher başarılı bir Andorid teması. Geliştiricinin sadece kişiselleştirme üzerine çalışması ise bu uygulamanın diğerlerine göre bir kat daha verimli olmasına neden olmuş. Zero Launcher'ın başlama süresi tam olarak 0.2 sn. Oldukça hızlı değil mi? Uygulamanın öne çıkan bir diğer özelliği ise boyutu. Zero Launcher sadece 1 MB. Ne olabilir ki 1 MB içerisinde? Zero gelişmiş özellikler sunuyor ve yapısında bulunan 3D motoruyla grafik anlamında beklenenin fazlasını sağlıyor.

4. Nova Launcher

Nova Launcher yüksek performanslı bir arayüz uygulaması. Nova Launcher diğer arayüz uygulamalarına göre daha fazla özelliğe sahiptir. Yani daha fazla kişiselleştirmeyi bu uygulama ile yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde renk, ikon ve widget optimizasyonlarını kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Nova Launcher'i ister ücretli, isterseniz de ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

5. Holo Launcher

Holo Launcher Android 4.0.4 tabanını kullanan güçlü ve kullanışlı bir uygulamadır. Diğer uygulamalar gibi sürüm kısıtlaması olmayıp bütün Android sürümlerinde çalışır. Uygulamada parmak hareketleriyle kontrol, özelleştirilebilir kısayol ve klasör simgeleri gibi pek çok optimizasyonu yapabilmek mümkün. Holo'ya ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

6. Themer

Themer uygulaması bir launcher uygulaması olarak piyasaya sürülmüş fakat diğer uygulamaların aksine dilediğiniz zaman Android cihazınızın görüntüsünü yeniden yaratabilirsiniz. Temaların düzenlenebilir olması nedeniyle kontrol tamamen sizde olur. Uygulama aynı zamanda sizin tercihlerinizi de aklında tutarak kısayolları otomatik olarak önünüze getiriyor. Devamlı olarak geliştirilen Themer uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

7. CM Locker

Ünlü temizlik uygulaması Clean Master'in yapımcılarının geliştirdiği bu uygulama diğerlerinin aksine bir kilit uygulaması. Bu uygulama telefona kurulduğunda telefonu açmak isteyen yabancı kişilerin resimlerini gizlice çeker ve mail yoluyla anında size ulaştırıyor. Oldukça hafif olan CM Locker başlı başına bir arayüz. Kendine has tasarımı, mesajları ilk ekranda okuma ve yanıtlama, telefonu açmadan resim çekme ve güvenlik önlemleri gibi pek çok özelliğe bu uygulama sayesinde sahip olabilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android Telefonlarınızı Nasıl Yedeklersiniz?

Netflix Nedir, Nasıl Kullanılır, Ne Gibi Avantajları Var? İşte A’dan Z’ye Netflix Dosyası

YORUMLAR