Android Şifre Kaldırma Nasıl Yapılır?

Android şifre kaldırma nasıl yapılır? Bu rehberimizde üçüncü parti uygulamalar ile şifre kaldırma işleminin nasıl yapılacağını sizlere aktaracağız.

Android Şifre Kaldırma Nasıl Yapılır?

Android cihazınızda kullandığınız şifreyi unuttuysanız ve bir türlü açamıyorsanız, Android şifre kaldırma nasıl yapılır sorusunu soruyor olabilirsiniz. Bu rehberimizde şifresini hatırlamadığınız cihazın üstesinden nasıl gelebileceğinize daha yakından göz atacağız.

WhatsApp Hesap Çalma Yöntemleri: Bunlara Dikkat!
NASIL YAPILIR

WhatsApp Hesap Çalma Yöntemleri: Bunlara Dikkat!

Bilgisayar korsanları tarafından kullanılan WhatsApp hesap çalma yöntemleri neler? Hackerlar, kullanıcıların hesaplarını ele geçirebilmek için birçok yöntem deniyor.

Günümüzde hemen her akıllı telefonda biyometrik doğrulama yöntemleri bulunuyor ancak bazı kullanıcılar şifre ya da desen gibi doğrulama yöntemlerini kullanmayı tercih ediyor. Bu sayede akıllı telefonunuzdaki uygulamaların, fotoğrafların, videoların ve diğer tüm verilerin korunduğundan emin olabiliyorsunuz.

Öte taraftan şifresini hatırlayamadığınız bir akıllı telefonu ya da tableti nasıl açabileceğinizden emin değilseniz, bu rehberimizde merak ettiğiniz tüm bu detaylara daha yakından göz atacağız. Eğer akıllı telefonunuz ya da tabletiniz yanınızdaysa ve hazırsanız, rehberimize geçelim.

Android Şifre Kaldırma Nasıl Yapılır?

  • Cihazınızı kapatın.
  • Recovery Mode ekranına giriş yapın.
  • Ses tuşları ile Factory Reset seçeneğine gelin.
  • Güç tuşu ile onaylayın.

Android Unutulan Şifre Nasıl Kaldırılır? (Detaylı Anlatım)

Android cihazınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra Recovery Mode'a geçiş yapabilmek için çeşitli tuş kombinasyonlarını denemeniz gerekiyor. Bu tuşlar, kullandığınız cihaza göre farklı olacaktır. Öte taraftan genellikle Ses Kısma + Güç Tuşu / Ses Açma + Güç Tuşu gibi kombinasyonlar bulunuyor.

Kullandığınız cihazın hangi tuşlarla Recovery Mode'a geçiş yaptığını öğrenmek için internette ufak bir tarama yapmanız daha kesin sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bunun ardından ses tuşları ile Factory Reset seçeneğine ilerleyin ve güç tuşu ile bu seçeneği onaylayın.

Ufak bir uyarı olarak Factory Reset cihazınızda yer alan bütün verileri silecektir. Yani şifresini unuttuğunuz akıllı telefonu ya da tableti açmak için, cihazınızda yer alan tüm verilerden feragat etmeniz gerekecek. Öte taraftan bu sorunu çözebilmek için başka bir yolunuz yok.

Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Kullanma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Bir Telefonda 2 WhatsApp Hesabı Kullanma Nasıl Yapılır?

Bir telefonda 2 WhatsApp hesabı nasıl kullanılır? Aynı telefonda iki hesabı yönetmek, iki farklı hesaba gelen mesajları görüntülemek, iki farklı hesaptan farklı kişilere yazmak istiyorsanız bu yöntemlerden birini tercih edebilirsiniz.

Peki siz bu rehberimizde yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Burada yer alan bilgiler işinize yaradı mı ve sorunun üstesinden gelebildiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR