Android İçin Tırnak Bakımı Uygulamaları

Kadınların güzelliklerini tamamlayıcı noktalardan bir tanesi de tırnaklarıdır. Makyajınıza, giyiminize, kuşamınıza, saçınıza ne kadar dikkat ederseniz edin, ne kadar şık görünürseniz görünün, eğer tırnaklarınız bakımlı ve güzel değilse bütün güzelliğinize

Android İçin Tırnak Bakımı Uygulamaları

Kadınların güzelliklerini tamamlayıcı noktalardan bir tanesi de tırnaklarıdır. Makyajınıza, giyiminize, kuşamınıza, saçınıza ne kadar dikkat ederseniz edin, ne kadar şık görünürseniz görünün, eğer tırnaklarınız bakımlı ve güzel değilse bütün güzelliğinize gölge düşürebilir. Bakımlı ellere ve tırnaklara sahip olmak kadının güzelliğini arttırdığı kadar özgüvenini de artırır.

Eğer bütün vücudunuzun bakımına özen gösteriyor ve güzelliğinizi korumaya çalışıyorsanız, tırnaklarınıza da iyi bakmanız gerekir. Fakat bu konuda bilginiz azsa ve yetersiz kalıyorsa bazı kaynaklara başvurmanız gerekebilir. Bu yüzden de mobil uygulama geliştiricileri bu ihtiyacı göz önünde bulundurarak bu amaca yönelik uygulamalar geliştirmeye başladı.

Fakat Android uygulama marketlerinde kız çocuklarına yönelik tırnak boyama uygulamaları ne kadar yaygınsa da biz kadınlara yönelik tırnak bakım uygulamalarını bulmak daha zor. Bu yüzden biz de sizler için en iyi tırnak bakım uygulamalarını derledik ve listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Güzelleşelim

Yayın hayatına web sitesi olarak başlayan Güzelleşelim.com'un artık bir de mobil uygulaması mevcut. Güzelleşelim.com sitesi, içerisinde makyaj, saç, tırnak, cilt bakımı ile ilgili barındıran çok faydalı bir website.

Artık websitesinde bulduğunuz her şeyi Android uygulamasında da bulabilirsiniz. Tırnaklarınızla ilgili merak ettiğiniz bir çok bilgi ile, değişik tırnak tasarımlarını uygulamada bulabilmeniz mümkün.

Ayrıca bu konuda bir çok video izleyebilir, nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Bir video izlediğinizde size ona benzer başka videolar tavsiye eden uygulama ile değişik şeyler öğrenebilir, ayrıca beğendiğiniz videoları başkalarıyla sosyal ağlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Güzelleşelim uygulamasına Google Play Store üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Hair, Nails, Makeup

Adından da anlaşılacağı üzer gayet kapsamlı olan bu uygulama ile de tırnaklarınızla ilgili merak ettiğiniz bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Tırnaklarınızın güzelliğini nasıl koruyacağınızı bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz.

Ayrıca çeşitli tırnak tasarımlarına göz atabilirsiniz. 250'den fazla tırnak bakımı ve sağlığı ile ilgili ipuçları ve vidolar ile 850'den fazla tırnak tasarımları ile ilgil ipuçları ve nasıl yapılır videoları bulabilirsiniz.

Tırnak konusunda öğrenmek istediğiniz her şeye ulaşabileceğiniz bir uygulama olan Hair, Nails and Makeup ile en güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Nails Step by Step Tutorial

Adından da anlaşılacağı üzere adım adım çeşitli tırnak tasarımlarını size sunuyor. Son zamanların yükselen modası, tırnaklarınızı çeşit çeşit boyama stilleri uygulamanın size sunduğu en önemli nokta.

Tırnaklarınıza sanat diyebileceğimiz gibi boyamalar yapmak istiyorsanız siz de bu uygulamaya göz atmalısınız. Değişik tarzla tasarımlara göz atabilir, evde kendi tırnaklarınızla harikalar yaratabilirsiniz.

Ayrıca çevrimdışı çalışan uygulama ile internet bağlantısına ihtiyaç duymazsınız. Yine beğendiğiniz tasarımları telefonunuza kaydedebilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Güzellik Tırnak

İyi görünen bakımlı tırnaklara sahip olmak için kullanabileceğiniz bir diğer uygulama ise Güzellik Tırnak uygulaması. Çeşitli tırnak tasarım videoları bulabileceğiniz çok kullanışlı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Her zaman manikürlü, bakımlı ve ojeli tırnaklara sahip olmak için kuaföre gitmenize gerek yok. 250'den fazla tasarımların nasıl yapıldığını gösteren video ile en güzel tırnakları kendiniz evde yaratabilirsiniz.

Ayrıca tırnak bakımı hakkında bir rehber ile tırnaklarınızı sağlıklı tutmak için bir çok tavsiye de bulabileceğiniz uygulamayı denemelisiniz.

Virtual Nail Salon

Kadınların en çok sıkıntı çektiği konulardan birisi oje renklerini denemektir. Özellikle mağazalarda oje denemeye kalktığınızda genellikle satıcılar sizi bunu yapmamanız konuusunda uyarır. İşte bu sıkıntılarınıza çözüm olacak bir uygulama Virtual Nail Salon.

Sanal bir tırnak boyama uygulaması olan bu uygulama ile ellerinizin fotoğrafını çekip uygulamaya yüklüyorsunuz ve ardından yapmanız gereken tek şey gereken düzenlemeleri yapıp istediğiniz ojeyi ve tasarımı denemek.

Veya isterseniz uygulamadaki el modellerinden kendinize en yakın olanı seçip onunla da deneme yapabilirsiniz. İstediğiniz her renkte ojeyi bulabileceğiniz uygulama ile yaptığınız tasarımları arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR