Android İçin En İyi Ücretsiz Mesajlaşma Uygulamaları

Sevdiklerinizle her daim iletişimde olmanızı sağlayan en iyi ücretsiz mesajlaşma uygulamalarını sizleri için hazırladığımız listede bir araya getirdik.

Android İçin En İyi Ücretsiz Mesajlaşma Uygulamaları

Sevdiklerinizle her daim iletişimde olmanızı sağlayan en iyi ücretsiz mesajlaşma uygulamalarını sizleri için hazırladığımız listede bir araya getirdik. Android telefonunuzda ücretsiz üyelik oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulamalarının hepsi sürekli güncellenerek yeni özellikler kazanmakta.

Çoğu Android telefonda önyüklü gelen mesajlaşma uygulamalarına en iyi alternatifleri arayanlar için hazırladığımız listede popüler, çok daha fazla kişi tarafından kullanılan uygulamaların olmasına özen gösterdik.

Arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla, ailenizle, sevgilinizde her daim iletişimi sürdürmek için kullanabileceğiniz en iyi mesajlaşma uygulamalarına aşağıdan göz atabilir, tek dokunuşla cihazınıza güvenle indirip kurabilirsiniz.

WhatsApp APK

WhatsApp APK

WhatsApp, Android için ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü, sesli arama uygulamasıdır. WhatsApp APK veya Google Play'den yüklenebilir.

ÜCRETSİZ
Snapchat APK

Snapchat APK

Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Facebook Messenger (APK)

Facebook Messenger (APK)

Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Telegram APK

Telegram APK

Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.

ÜCRETSİZ
KakaoTalk

KakaoTalk

KakaoTalk, birebir ve grup konuşmaları yapabileceğiniz etkili bir Android uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Skype

Skype

Dünyanın en çok kullanılan sesli ve görüntülü iletişim servislerinden biri olan Skype'ın Android için geliştirilmiş sürümüdür.

ÜCRETSİZ
WeChat

WeChat

WeChat, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz popüler mesajlaşma ve sesli görüşme uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Viber

Viber

Viber, tüm sevdiklerinizle ücretsiz şekilde mesajlaşmanıza ve HD kalitesinde sesli görüşmeler yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir Android mesajlaşma uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Google Allo (APK)

Google Allo (APK)

Google Allo (APK), Google'ın Android kullanıcılarının beğenisine sunduğu akıllı mesajlaşma uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR