Android İçin En İyi Futbol Uygulamaları

Android telefon ve tabletlerde kullanılabilecek en iyi futbol uygulamaları neler sorusunun yanıtını mı merak ediyorsunuz? İşte bu konudaki en iyi uygulamalar!

Android cihazlar için en iyi futbol uygulamaları neler? Bu yazıda futbolu seven kullanıcılar için birbirinden başarılı uygulamaları bir arada topladık. Hazırladığımız liste üzerinden bir uygulamayı indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Futbol, dünyada en çok sevilen spor dallarından bir tanesi. Öyle ki, akşam haberlerinde diğer spor dallarından çok futbol ile ilgili haberler görüyoruz. Dünyada yüzlerce futbol takımı ve bu takımların milyonlarca hayranı var. Futbolun aslında bir spor olmaktan öte, bir yaşam biçimi olduğunu bile söyleyebiliriz.

Artık günümüzde futbol maçlarını izlemek ve skorları takip etmek artık çok daha kolay hale geldi. Mobil cihazların önlenemez yükselişi ve artık her insanın cebinde en az bir akıllı telefon bulunması da buna katkıda bulunan bir etken.

Artık uygulama marketlerinde yüzlerce spor ve futbol uygulaması var. Bu uygulamalardan ihtiyacınıza hitap edeni bulmak ve seçmek ise çok zor. Bu sebeple Tamindir ekibi olarak sizler için derlediğimiz futbol uygulamaları listesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

FIFA mı Yoksa PES mi? En İyi Futbol Oyunu Hangisi?
OYUN

FIFA mı Yoksa PES mi? En İyi Futbol Oyunu Hangisi?

FIFA mı, PES mi? Sanırım futbol oyunlarıyla tanıştığımız günden bu yana süren bir soru bu. Oyunların başlangıç tarihinden itibaren EA ve Konami’nin bu futbol serileri senelerdir birbirini alt etmeye, yeni özellikler eklemeye ve oynanış stillerini düzenlemeye çalışıyor.

Ligler sona ermiş olsa da çok yakında Dünya Kupası başlayacak ve dünyanın her yerindeki futbol fanları bunu dört gözle bekliyor. Eğer siz de onlardan biriyseniz ve desteklediğiniz ülkenin takımı ne durumda görmek, skorları kolayca takip etmek istiyorsanız bu uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Android'deki En İyi Futbol Uygulamaları Listesi

  • ESPN FC Football & World Cup
  • FIFA
  • Eurosport.com
  • LiveScore
  • Maçkolik

1. ESPN FC Football & World Cup

Yukarıda da söylediğim gibi Dünya Kupasının başlamasına 1 hafta kaldı ve bütün futbol fanları bunu iple çekiyor. ESPN FC Football & World Cup işte tam bu sebeple geliştirilmiş, Dünya Kupası heyecanını yakından takip edip yaşayabilmenizi sağlayacak popüler bir spor uygulaması.

Takımını desteklediğiniz ülkenin tüm maçlarını, maçlarda yaşanan olayları, golleri ve skorları takip edebilir, bunlar hakkında bildirimler alabilirsiniz. Ayrıca Brezilya'daki muhabirlerin Dünya Kupası hakkindaki görüşleri ve ayrıntılı röportajları da sizi bekliyor.

Tabi bu uygulama yalnızda Dünya Kupası için değil. Ayrıca fanı olduğunuz futbol kulüpleri hakkındaki haberleri, maçları, istatistikleri tek bir tıkla okuma imkanına sahipsiniz.

2. FIFA

Futbol uygulamaları deyince Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin resmi FIFA uygulamasını söylemeden geçmek olmaz. FIFA uygulaması ile sadece Süper Lig değil, dünyadaki bütün liglerle ilgili haberleri ve canlı skorları takip edebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulama ile yine Dünya Kupası'nı takip edebilirsiniz. Arşivdeki videoları izleyebilir, fotoğraflara bakabilirsiniz.

Uygulamanın belki de tek eksiği Türkçe dil desteği olmaması. Fakat onun dışında gerçekten hoş bir tasarım sunan kullanışlı ve ücretsiz bir futbol uygulaması.

3. Eurosport.com

Neredeyse bütün futbol fanları Eurosport.com'u biliyordur. Sadece futbol değil, bütün spor dallarıyla ilgili haberler bulabileceğiniz bir site olmasına rağmen, yine de futbol ağırlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik artık Android mobil cihazlarınızdan da takip edebilirsiniz.

Her gün 100'den fazla haber ve 30 video yayınlayan bu uygulama ile her tür önemli spor etkinliğinin canlı skorlarını takip edebilirsiniz.

Ayrıca önemli kişilerin röportajlarını ve uzman kişilerden önemli maçların analizlerini bulabileceğiniz gerçekten kullanışlı bir spor uygulaması olduğunu söylemeden geçmemeliyiz. Üstelik bütün bunları çok kolay ve hoş bir arayüzle sunuyor.

4. Forza Futbol

Eskiden Live Score Addicts ismiyle bilinen Forza Futbol uygulaması, canlı maç sonucu takip etmek için kullanabileceğiniz bir diğer uygulama. Bütün dünyada oynanan tüm futbol maçlarıyla ilgili bilgilere kolayca ulaşabileceksiniz.

Fikstürler, puan durumları, kadrolar, istatistikler gibi bir çok detaylı bilgiye ulaşırken, bunları anlık bildiri olarak da alabileceksiniz.

Bu uygulamanın belki de en güzel yanlarından biri, kendi görüşlerinizi paylaşabilmeniz. Anketlere yanıtlar verebilir, diğer taraftarların fikirlerine göz atabilir ve futbol topluluğunun gerçekten bir parçası olabilirsiniz.

5. LiveScore

Bir başka popüler websitesi olan LiveScore 1998'den beri yayında. Tabii ki mobil cihazların artışıyla, LiveScore'da kendisine bir mobil uygulama yaptı. Bu uygulamayla gerçek zamanlı olarak futbol dahil bir çok spor dalını takip edebilirsiniz.

Her hafta 1000'den fazla canlı futbol maçını takip edebilir, detaylı maç bilgilerine ulaşabilirsiniz. Özelleştirme seçeneği ile uygulamayı kişiselleştirebilir, lig, şampiyona ve kupa bazında seçim yapabilirsiniz.

Gerçekten küçük, hafif, ücretsiz ve kolay kullanıma sahip bir uygulama olduğu için rahatlıkla kullanacağınıza eminim. Üstelik uygulamanın en güzel tarafı, internet bağlantınızı ekonomik kullanmaya çalışması.

6. Maçkolik

Son olarak bu kadar yabancı uygulamadan sonra bir Türk spor uygulaması ile bitirelim. 10 senedir yayında olan Mackolik.com websitesinin Android'e özel uygulaması bütün futbol ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Canlı skor sonuçları, anlık bildirimler, puan durumu, fikstür, istatistikler gibi bütün futbol uygulamalarında yer alan özelliklere sahip olan uygulamada bir çok haberler, forumlar, anketler ve TV rehberi de sizi bekliyor.

Tabi uygulamanın Türk yapımı ve Türkçe olması en güzel tarafı diyebiliriz. Böylece yabancı uygulamalarda çektiğiniz sıkıntıları çekmezsiniz.

Bu yazıda Android platformunda yer alan en iyi 5 futbol uygulamasını bir arada topladık. Liste ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmınndan bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR