Android için Canlı TV İzleme Uygulamaları

Android için en iyi canlı TV izleme uygulamaları neler sorusunun yanıtını arayan internet kullanıcıları için bir liste hazırladık. İşte uygulamaların detayları!

Android işletim sistemli cihazlar için en iyi canlı TV izleme uygulamaları neler? Bu yazıda akıllı telefon ya da tabletiniz üzerinden televizyon kanallarını canlı olarak izleyebilmenizi sağlayan uygulamaları sıraladık.

Günümüzde televizyon kanallarını canlı olarak izleyebilmek için televizyona gerek yok. Mobil cihazlar için geliştirilen uygulamalar sayseinde televizyon kanallarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Elbette bunun için internet bağlantınızın iyi durumda olması gerekiyor. Aksi takdirde izleme esnasında donma sorunu yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama
İNTERNET

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Çoğu kullanıcının tercihi her ne kadar geleneğe bağlı kalmak olsa da ücretsiz film izleme uygulamaları ya da ücretsiz film izleme programları giderek yaygın hâle geliyor ve insanların büyük bir kısmı alışkanlıklarından gün geçtikçe kopuyor.

Televizyon kanallarının mobil uygulamaları sayesinde akıllı telefon ya da tablet üzerinden canlı izleme imkânına sahipsiniz. Ayrıca Bazı çevrim içi yayın platformları da TV kanallarını gerçek zamanlı olarak izleyebilme olanağı tanıyor. Hazırladığımız rehberde canlı televizyon izleme programları listesi hazırladık.

En İyi Canlı TV Uygulamaları Listesi

  • PuhuTV
  • BluTV
  • Star TV
  • ATV
  • FOX TV
  • TRT
  • Dream TV
  • Number 1 TV
  • Kral TV
  • CNN Türk
  • Tivibu Cep
  • Show TV

Yukarıda televizyon kanallarını gerçek zamanlı olarak izleyebilme imkânı sunan uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamaların ayrıntılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Star TV

Dizilerin fragmanlarına, fotoğraf ve video galerilerine ulaşabileceğiniz şık bir uygulama. Kanalın haftalık yayın akışını takip edebilir, yayınlanan dizilerin ve programların bölümlerini seyredebilir, haftalık yayın akışına erişebilirsiniz. Kanal D’yi canlı olarak takip edip, gündemi yakalayabilirsiniz.

2. ATV

ATV’de yayınlanan dizilerin ve programların fragmanlarına, detaylı bilgilerine ulaşabileceğiniz, haftalık yayın akışını takip edebileceğiniz bir uygulama. ATV’yi canlı olarak seyretme imkanınız bulunuyor fakat dizilerin ve programların yayınlanmış olan bölümlerini seyredemiyorsunuz.

3. FOX TV

Kanalda yayınlanan dizi ve programları takip edebileceğiniz, haftalık yayın akışına erişebileceğiniz resmi uygulamadır. Beğenerek takip ettiğiniz dizi ve programların bölümlerini mobil cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz. Favori dizi ve programlarınız için hatırlatma da ekleyebiliyorsunuz. Canlı yayını da izleyebildiğiniz uygulama ücretsiz sunuluyor.

4. TRT

TRT bünyesindeki tüm kanalları ve radyo kanallarını canlı yayınla takip edebilirsiniz. Yayınlanan dizilerin tüm bölümlerini seyredebilir, yayın akışını takip edebilirsiniz. Ayrıca, takip ettiğiniz dizileri kaçırmamak için yayın saati hatırlatma özelliğini kullanabilir, kanalları favorilerinize ekleyebilirsiniz.

5. Dream TV

Müzik dinlemekten keyif alıyorsanız, bu uygulamayla en yeni video kliplere, müzik, sinema ve magazin haberlerine ulaşabilirsiniz. Canlı yayınla Dream TV’yi takip edebilir, yayınlanan müzikleri ve programları takip edebilirsiniz.

6. Number 1 TV

Uygulama ile Number 1 bünyesindeki tüm tv ve radyo kanallarını canlı yayınla takip edebiliyorsunuz. Ayrıca, kanalların güncel frekanslarına, top 10 listesine ve en yeni müzik haberlerine de erişebiliyorsunuz. Başarılı bir arayüze sahip olan uygulamanın kullanımı da oldukça kolay.

7. Kral TV

En çok dinlenen müzik kanallarından Kral TV’nin tüm kanallarını bu uygulama ile canlı olarak takip edebilirsiniz. Kral TV, Kral FM ve Kral POP kanallarını uygulama ile birlikte seyredebiliyorsunuz. Ayrıca, yayın akışına ulaşabilir, Kral TV’ye mesaj gönderebilirsiniz.

8. CNN Türk

CNN Türk canlı yayınını takip etmekle birlikte, ülke ve dünya gündeminde neler olup bittiğini uygulama ile takip edebilirsiniz. Tam teşekküllü bir haber portalı olan uygulamayla gündemi yakından takip edebilirsiniz.

9. Tivibu CEP

Uygulamada 60 TV kanalını yüksek kalitede canlı olarak izleyebilirsiniz. Kaçırdığınız programları tekrar seyredebilir, seç izle servisiyle film arşivinden istediğinizi seyredebilir, kirala izle servisiyle en çok izlenen filmleri seçerek ücret karşılığında izleyebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz ancak uygulamayı kullanabilmek için Tivibu Cep üyeliği satın almanız gerekiyor.

10. Show TV

Show TV uygulaması sayesinde söz konusu kanalı gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulama üzerinden yayın akışına, fragmanlara, videolara, TV programlarına ve daha fazlasına göz atabilirsiniz. Başarılı bir arayüze sahip olan uygulamayı kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Listede yer alan uygulamalarda, canlı yayınları takip ederken donma ve kesinti problemlerinin olmaması için internet bağlantı hızınızın yüksek olması gerekiyor.

YORUMLAR